Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RSteve

    tag

    válasz RSteve #48288 üzenetére

    Na végül hosszas tanakodás után vettem egy Amiko Impulse-t Wifi nélkül mert beépített Wifi-s éppen nem nagyon volt sehol. Mivel a nappaliban a nagy Samu TV-m a Dell noti dokkolóval HDMI-n össze van kötve így nagy multimédiás csodára nincs szükségen.

    Az Amiko meg ment a hálószobai elosztóra egy LED monitorra. Végül is csak az adások felvételére van szükségem. Gyorsan ki is próbálta tegnap szerintem a célnak bőven megfelel. Egyelőre csak FAT 32-es pen drive-re vettem fel, majd ma kipróbálom hogy bírja-e a külső 2,5-es mobil vinyót. Ha nem az sem baj, egy 32 GB-ra azért felfér amit esetleg egy hétvégén ha nem vagyok otthon fel akarok venni: pár NFL meccs egy két jobb műsor.

    A műsorújság tényleg nem egy nagy szám, de ahogy néztem pár napra előre azért megvan benne minden ami a felvételhez kellhet. A jel erősségén szerintem sokat javít egy box. Eddig ha két HD ment a két TV-n vagy ha ugyanaz akkor gyakran teljesen elment az egyik adás vagy kockásodott, most viszont egész jónak tűnt mindkettő bár sokat nem tesztelgettem, így is éjszakába nyúlt a történet.

    Így 14 pénzért megoldott a felvétel ennyit biztos megért.

Új hozzászólás Aktív témák