Hirdetés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Olyan műsorokat készítenek, mintha a háború egy jó móka lett volna.
Erre csak te tekintesz így szerintem. A háborúk is a történelemhez tartoznak (sajnos), ezért részben történelmi műsorként kell az ilyen sorozatokat elkönyvelni.
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
törölt tag
Nekem nincs is kedvencek listám... minek
az meg, ha szándékosan törölsz/ nem foglalkozol adókkal... lelked rajta... nem mintha roszs csatorna lenne mondjuk az m5, vagy a duna, vagy más...
De engem meg pl a sportok nem érdekelnek, még sem írtok ki őket, sőt néha ha kapcsolgatok, és van rajta érdekes, nézem is...
" és ami ott nincs az nálam nem létezik, mindegy mi a műsor."
Szerintem ez egy baromi rossz hozzá állás... de te tudod... Ezt hívják strucc politikának, hozzáállásnak...
" Spektrum, Natgeo"
nah ja.. nat geo mindig is ilyen volt spektrum meg ilyen lett..BBC Earth csak nem rég óta van... egy baj van vele... túl jó a csatorna, és legszívesebben azt nézé az ember "állandóan", de más csatornáról is lehet mondani hasonlót...
A word-öt szoktam nézni... meg, még más csatornákat, különböző tematikák alapján...
"Amikor írtam nekik a TV2 csoport 12 csatornájából 11 szerepelt a Diginél, kivéve a Spíler (angol foci), amit régen az Eurosport, aztán a Digi adott."
Az lehet, de mint írtam azok a csatornák jóval kevesebbe kerülnek egyenként és összesen is, mint a spiler egyedül. Más részt meg a diginek vannak saját és plussz sport csatornái...
És a sport rajongók, hát maradjunk annyiban, hogy legalább annyian szeretik, mint utálják őket.
Ezért nincs változás valószínüleg."Mi lenne a műsor, ha nincs ez a rohadt, mocskos háború?"
Az ami éppen a legjobban zavarja érdekeit, az aktuális világnak...
Érdeke,s hogy 90%-ban, ha nem 95% Csak erről van szó, de pl a másik oldalról, aminek képviselői még mai napig élnek, és tevékenykednek... arról nem esik túl sok szó.
Vajon miért kérdezek vissza költőien?
[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
válasz #33802016 #48902 üzenetére
"Ezt hívják strucc politikának, hozzáállásnak..."
Ez nem igazán találó, mert túl sokat tudok róluk sajnos, de úgy döntöttem, hogy ilyen csatornákat nem nézek, láttam kik szerepelnek műsorvezetőként, meghívottként, meg a "szórakoztató" műsoraikról is tudok.
Feleségem nem ilyen, ő saját kedvenceket (kettőt) használ egy másik tévén, de megkértem ne meséljen semmit amit ezeken a csatornákon lát. Persze ő is filmeket néz ezeken, nem a 80-as IQ alattiaknak szóló műsorokat.
Én csak gagyi csatornáknak hívom ezeket.
De mindenki arra használja a tévéjét amire akarja.Tehát nincs olyan csatornám, ahol híradó vagy időjárás jelentés vagy magyar politikusok vannak (CNN és Sky News kivétel).
A nyugalmam többet ér.
De nem vagyok tájékozatlan se itthoni se külföldi vonatkozásban, az internet gyorsabb, hitelesebb a tévénél, ellenőrizhető a hitelesség és én döntöm el mire vagyok kíváncsi, nem a hírszerkesztő.Ha érted, akkor már elavult.
-
törölt tag
"és ami ott nincs az nálam nem létezik, mindegy mi a műsor."
Én konkrétan erre írtam, simán mehet ott olyan műsor ami érdekel(het) pl m4 sporton, m5-őn vagy más adón.
De neked az nem létezik, így... mind1.Az idézőjel elég humoros... de mind1, ízlések és pofonok...
Ennek a kedvenceknek továbbra sem látom értelmét... ha valaki 1-2 csatornát néz annak meg tudja jegyezni a számát nincs értelme kedvenceknek...
Ha meg olyan mint én hogy akár szeret kapcsolgatni mi megy itt -ott annak meg pláne nincs értelme kedvenceknek...
Azért ez elég durva "megkértem ne meséljen semmit amit ezeken lát"
Azért viccen kívül a m1-m5 ig tartó csatornákat én nem nevezném gagyinak... (más kérdés, az, hogy xyz-t az adott dolog nem feltétlenül érdekli)
rtl pl az más tészta, azt inkább hadjuk is kár a szóért.
tv2 csoport esetén pl látok változást, ők indítottak egy normális rajzfilm, stb tematikus csatornát, ertl mit csinált újra pozicionált/átnevezett egy csatornát, (film) és mégszarabb csatornát csinált belőle... hát ehhez gratulálni lehet csak...
"Tehát nincs olyan csatornám, ahol híradó vagy időjárás jelentés vagy magyar politikusok vannak (CNN és Sky News kivétel)."
De ha már itt tartunk a cnn-t is lehet nevezni gagyi csatornának (joggal), a közel múltbeli csúfos, bukások, lebukások, botrányok kapcsán...
Értem én hogy valakinek ez vagy az nem szimpi (lásd cnn és az elnök), de ettől még nem kell Győzikénél is lejjebb süllyedni... (lásd cnn)...
Na mind1. Kinek a pap...
"A nyugalmam többet ér."
Ami a magyar ellenzéket illeti, nem hogy a vérnyomásom nem megy fel, de inkább jól szórakozik rajtuk az ember, már megint mit csináltak azok a barmok... ( igen szó szerint, mert ennyi idiótát egy helyen...)
Ez külön megérne egy misét az internet mennyivel, hitelesebb... (semmivel, Sőt,)
Ez az ellenőrizhető a hitelesség, is igen humoros, amikor kis millió blog állbog, marha maxi függetlennek állítja be magát közben, meg ilyen olyan alapítványoktól, trösztöktől jön a lové...
"de ők függetlenek mindentől, és mindenkitől"
ja persze...És most kb teljesen mind1, hogy hazai, vagy külföldi média... az erővonalak, a célok, az érdekek ugyan ott húzódnak, minden médiumot nézve, legyen az rádió, tv internet...
#48904) g0dl
Igen pontosan, ugye, a nagy lebukás, is az votl amikor belsős ember, producer mondta egy gyakornoknak, "akit a valós hírek érdekelnek nézzen xyz (jellemzően az ő szemszögükből ellenzéki) csatornát... nekünk nem ez a célunk feladatunk ki kell szolgálni az embereket, orosz ügy kell meg kapják...
Persze hogy nincs ilyen, ha lenne, már rég lett volna bizonyítékunk is.- Ezek aztán bejárta a világsajtót... nah ennyit a cnn-ről, meg a többi mainstream hírforrásról, legyen az bármilyen médium is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"Csak azért vannak a kedvencekbe téve (CNN, Sky), mert ha valami eget rengető történik a világban"
Arra ott az m1. Amikor elindult az első megállapításom az volt, hogy az ezt a funkció betölteni hívatott médium (nevéből adódóan), nem olyan jó gyors pontos, preciz.
Egy csomó mindent nem közvetítettek. Mára meg már bohóc tv lett, de ez másik történet.
Erre nem kell, cnn. Totál felesleges. (opcionálisan azt is lehet nézni, pl elnöki beiktatás)
De minden fontosabb esemény, meg volt az m1-en is, sőt legyen az bármilyen katasztrófa, esemény, szinte mindig találtak magyarokat is akik a közelben éltek, vagy épp nyaraltak.Ergo, egyszerűen, azért nem nézed, "mert csak". Nincs valós alapja.
[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
válasz #33802016 #48905 üzenetére
"ha valaki 1-2 csatornát néz"
Ezt nem írtam, hogy ennyi, ha jól emlékszem 40 fölött van valamivel, ABC sorrendben.
Volt "szerencsém" az M4-hez, amikor olimpia volt, tíz percenként migráns reklám.
A másik, hogy a 128. magyar sportolót kellett nézni, ahogy szenved, a világklasszisokat meg nem láttam.
Ez sportcsatorna?
Az Eurosport az az.
Sajnos a BL--be is belepofátlankodtak, így oda kell kapcsolnom 2*45 percre, de a stúdiót már nem bírom ki.A Sport tv "szakértői" is ki tudnak akasztani.
Mielőtt azt hinnéd, hogy sportbuzi vagyok, hát nem, fociból is csak BL módjával és Barcelona, tenisz és snooker, ha klasszisok játsszák.
Igazi bokszmeccset meg tévé nem közvetít, azt streamben tudom nézni.
A kerékpár meg Travel Channel helyett. Ha valaki nézett Tour de France-ot tudja mire gondolok.Szerk.
Közben írtál, az M1-et ajánlottad, akkor nem értettél meg.
A nyugalmam és a szabadidőm többet ér, a magyar politikai élet szereplőinek nézésétől a pártcsatornán.
Elég öreg vagyok már ahhoz, hogy az álhíreket, meg a hazudozást észrevegyem, akár ellenzék, akár éppen a hatalmon lévők. A törtetést a hatalomért, meg a blöffölést is látom, akármelyik oldalon.De erről az egészről nem írok többet, mert a fórum a DIGI-ről szól, nem az én szokásaimról vagy a politikáról
[ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Sziasztok, biztos volt már kérdés, ne támadjatok érte
Meg tudom oldani PC alól a digi online szolgálatást hogy működjön?
Külön ezért nem vennék magamnak egy tévét a szombámba ( nappaliba van alapból egy)
Előre is köszi!"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
g0dl
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #48909 üzenetére
Ezt nem értem, böngészőből megy a tv online.
-
mpo
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #48911 üzenetére
Ha megcsináltad a Diginél amit kell, (név, jelszó), akkor több böngészővel is kipróbálhatod, legfeljebb valamelyik kiegészítő akadályozza (Noscript vagy umatrix)
[ Szerkesztve ]
-
Zsocy155
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #48911 üzenetére
Én nem nézem gyakran, de akkor nincs vele gond. Chrome-t használok.
-
mpo
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #48914 üzenetére
Az ügyfélkapus regisztráció után kell, még az eszközödhöz jelszó.
[link]Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #48916 üzenetére
Én is pc-n használom, egy 23"-os FHD monitorral.
Ha nem mobileszközön, akkor böngészőben ide mész:
http://www.digi-online.hu/
Ha Digi ügyfél vagy, akkor működik, csak meg kell csinálni, amit írnak.
Nem tudod nézni az összes csatornát.De a pc-be a tv vevő kártya még megoldás lehet, ha még van ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
mpo
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #48918 üzenetére
Ha tévét akarsz venni, ide érdemes átnézni, a pórul jártaktól is lehet tanulni.
[link]A monitor-tv nem nyert, mert egyiknek se jó.
A tv és a HDMI-vel rádugott PC jobb megoldás, de legjobb ha külön van a tévé és a monitor.
Így a tv és az online player az már két tv.Ha érted, akkor már elavult.
-
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem információ formájában!
Digi-nél van az internetem (500 \ 200 Mbit-es csomag) és eddig csak internet szolgáltatás volt tőlük. Most azonban szeretnénk TV-re is előfizetni a net mellé.
A gondom azzal van, hogy nem tudom, hogy mi kell ahhoz, hogy a kábel TV-t nézni tudjuk. TV készülék már évek óta van, de csak másodlagos képernyőnek használtuk eddig filmnézésre. 2db asztali gépre is rá van kötve a TV HDMI-vel, hogy asszonnyal mindketten tudjuk a saját gépünkről is használni a TV-t és ne kelljen dugosgatni mindig vagy a másik gépéhez átülni. Tehát 2 asztali gép is folyamatosan rá van kötve a TV-re 1-1 HDMi-vel. Viszont nincs több HDMi, csak ez a kettő van a TV-n. Ha bekötnék a Digis kábel TV-t, az milyen formában tudna a TV-hez kapcsolódni? Valaki tudja erre a választ?
59" Plazma TV-m van. Kb 5 éves a készülék.
Samsung PS59D535A5WXXE a típusa.
Tehát csak arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan tudnánk még kábel TV adást is nézni rajta úgy, hogy közben ne kelljen lemondani arról, hogy mindkét gépre egyszerre rá legyen kötve HDMI-vel.
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv! L.D.
-
mpo
veterán
válasz Lord Dragon #48920 üzenetére
Ha van benne dekóder, akkor az antenna csatlakozóra megy a bejövő kábel.
Ha nincs benne, akkor set-top-box és HDMI-vel megy rá.
Ebben az esetben kell egy monitor, ha nem akarsz a HDMI-kel vesződni.[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
A DIGI koax kábelen fog a Tv be csatlakozni.Csak a bemenetet kell váltani.
-
Bpisti84
tag
Sziasztok!
Jelenleg külföldön lakok, de szeretném használni a magyar digi online-t.
Elvileg csak belföldön elérhető a szolgáltatás, de úgy olvastam, hogy VPN-nel, magyar IP-vel, elvileg el lehet érni külföldön is.Letöltöttem a 3 napos NordVPN trialt. Beléptem a digi online-ra és továbbra is semmi, csak "teker".
Ha működne így, akkor előfizetnék a VPN-re, de így felesleges.Van valakinek ötlete?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Bpisti84 #48923 üzenetére
Rendes magyar IP-t kaptál? Nekem itthoni nas-on futó vpn-nel ment külföldön.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
forten
aktív tag
Szia.
Olvastam a problémád.Ha,a monitorodon van RCA bemenet, akkor egy boxxal megoldva a gondod.Ha,nincs esetleg egy ilyen mennyire működőképes, elméletileg,igen.Ügyfélszolgálaton olyan boxot/boxokat kérj amilyen csatlakozási felületed van.Mert van 3 féle box.Ha,kell segítség ,írj.
"Hol volt,hol nem volt..."
-
senior tag
Az ügyfélszolgálatra már bementem Digi-hez és ott is azt mondta a nő, hogy Koax kábelen fog jönni a Digi TV és ha van Koax a a TV-men, akkor csak rá kell dugni a kábelt ami jön a tetőről és annyi. De szerintem nincs rajta Koax, vagy legalábbis én nem találtam gugliban információt róla, hogy lenne. De a TV-t meg nem akartam még levenni a falról csak azért h megnézzem mik vannak rajta....
Pontosan azért írtam be a TV-m pontos típusát, hogy hátha valaki tud segíteni és megnézi nekem, hogy mit kell csinálnom. Tehát nekem az lenne a legjobb, ha a 2db HDMI továbbra is rá maradna kötve a 2 asztali gépre és egy 3. valamilyen csatlakozási módon meg jönni tudna a kábel TV.
Még egyszer a típusa:
59" Plazma TV-m van. Kb 5 éves a készülék.
Samsung PS59D535A5WXXE
Egyébként köszönöm mindenkinek aki írt: pjen , forten , mpo
[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
válasz Lord Dragon #48926 üzenetére
Egy TV attól TV, hogy van rajta koax bemenet, mert egyébként monitornak hívják.
Érdemes lenne elolvasnod a téma összefoglalót...
A tévéd minden tud ahhoz, hogy fogd vele a digitális csatornákat...Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
nfsu17
veterán
elég vicces lenne, ha nem lenne rajta koax bemenet egy tévén, nem?
Tuner:
Digitális tévétuner normák: "DVB-T/C
(T2) : DVB-T2/C"
Nagy felbontású digitális DVB-T TV-tuner MPEG4/AVC (H. 264) HD
CI/ CI+ -
pjen
félisten
Maradhat a két HDMI,annak semmi köze a koax csatihoz.Olyan Tv nincs amin nincs koax csati=Antenna csatlakozó.
-
g0dl
addikt
válasz Bpisti84 #48923 üzenetére
Mintha már lenne olyan eu-s szabályozás, hogy az ilyen szolgáltatások az egész eu területén elérhetők kell legyenek. Persze lehetsz eu-n kívül is.
Ezzel együtt VPN-nel mennie kell. De ugye VPN beállítás kérdése, hogy mely forgalmak routolódnak a VPN-en keresztül. Az nem általános, hogy minden forgalmat azon zavarnak át, de persze lehet úgy is beállítva.
-
törölt tag
Hát nem tudom te mit néztél, de én msot néztem a téli olimpiai megnyitót, megszakítás nem votl benne, nem hogy reklám...
De biztos, két külön stream-et láttunk... (szarkazmus)
"a világklasszisokat meg nem láttam."
Most őszintén, az a baj, hogy egy közszolgálati csatorna, a magyar csapatot mutatja? Jó hogy nem máz Nemlétező ország xyz sportolóját fogják mutogatni... tiszta röhej a felvetés is...
Más részt nyáron amikor az olimpia volt, pl úgy volt, hogy az m4-en mutatták a hazait, és m5-őn pedig a többit...
De hát aki szerint szar minden csatorna... (ott már nem biztos, hogy csak a csatornával van gond).
eurosportot 1 kezemen meg tudom nézni mennyit néztem, max ameddig a beállítással szarakodtam, mert olyan frekvencián van.
Ami engem érdekel olimpia, f1 az megy az m4-en is, és nekem megfelel... (amúgy sem érdekelnek nagyon a versenyek, inkább a megnyitó... nem mintha ettől a versenyek kevésbé érdekesek lennének, csak azt kevésbé van idő kedv stb.)
"Mielőtt azt hinnéd, hogy sportbuzi vagyok, hát nem, fociból is csak BL módjával és Barcelona, tenisz és snooker, ha klasszisok játsszák."
hm, szóval min 4-5 műfaj... ahaÉn ebből kb egyet sem nézek, focit alkalmi jelleggel vb, eb, esetleg 1-1 megy, de az is éves szinte 1-2 kb...
Ehhez viszonyítva, hát mondhatjuk, hogy van fan vagy minden joggal... (eb/vb sem az összes mecs inkább a vége felé pár), ahogy f1-nél sem, sőt jó pár éve egyéb elfoglaltság miatt is, jó ha 1-1 futamot megnézek, látok... nem is köt már annyira le.
"A nyugalmam és a szabadidőm többet ér,"
Aha, mintha más csatornán, nem mennének hírek... meg pont az a pár perc fog hiányozni... értem én...
"Elég öreg vagyok már ahhoz, hogy az álhíreket, meg a hazudozást észrevegyem,"
Most mondhatnám, hogy a kor nem számít, mert ismerek ilyen, és olyan embert is... Ebből következik, hogy nem biztos, hogy amiről szentül hiszed, hogy úgy van, az úgy is van/volt... De mindenki saját bőrén tapasztalja meg... ezért volt pl hatalmas fordulat Ausztriában, ezért nincs vagy fél éve kormánya Németországnak stb...
De persze biztos jól meg tudod ítélni a dolgokat Hajrá
-
senior tag
Király!
Köszi mindenkinek!
Bocsi, ha hülyeséget kérdeztem, de tényleg nem értek ehhez és még soha az életben nem volt bekötve kábel TV nálam. Legutoljára 15 éve néztem TV adást, amikor még a szüleimmel éltem. Azóta nem foglalkoztam a témával egyáltalán.
Rendben, akkor megnyugodtam, hogy simán menni fog!
Még egyszer köszi mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Bpisti84
tag
Svájcban vagyok, ami nem EU, de elég sok EU-s szabály vonatkozik ide is. Próbáltam simán VPN nélkül, de úgy se ment.
Azt nem tudom, hogy mi megy VPN-en keresztül vagy hogyan lehet beállítani.
Ha firefox-ba az egyik tabon a Speedtest magyar IP-t mutat, akkor gondolom a másik tabon a digi online is azon kellene, hogy menjen, de ez csak tipp. -
Bpisti84
tag
Na SaferVPN-nel működik. Ezek szerint csak a Nordic-al volt valami.
-
mpo
veterán
válasz Varszegig #48936 üzenetére
Szerencséd volt vagy értesz hozzá.
Ami linket írtam az előzőben, ott pár napja vettek ilyet és vissza kellett vinni, lötyögött az lcd a keretben.
A tévéim Samsungok a másfél éves monitorom LG, gyárilag szín kalibráltat választottam (csak azért írom, mert nem mindenáron Samsung).
De a hozzáértő szerint se tudja azt, amit külön-külön tud egy tévé és egy monitor, ha az elérhető maximumra gondolunk.Ha érted, akkor már elavult.
-
alec.cs
tag
válasz shtirley #48116 üzenetére
Ha esetleg vennék egy Vu+ Duo2 vevőt 2 db DVB-C dual tunerrel, akkor az használható lenne a meglévő Digi kábel szolgáltatómnál?
A TV-hez kapott CI+ Smart kártya is működne a kódolt csatornákhoz?
Potyára, feleslegesen nem vennék ilyen berendezést. Nem lenne egy olcsó beruházás...
Azt szeretném elérni elsődlegesen, hogy a két külön szobában lévő TV-n tudnám visszanézni a felvett műsorokat. A TV-k hálózatba vannak kötve egy routeren keresztül.
Megvalósítható lenne az, hogy 1 TV adást néznék az egyik TV-n a készülékről, s közben 2 adást párhuzamosan egy időben venne fel a Vu+ készülék és a másik TV-n pedig streamen keresztül egy felvett műsort néznének. Nyilván ez egy extrém eset lenne, amit a készüléknek tudni kellene.
Akkor meg tudnám valósítani ezeket az igényeket az előbb említett Vu+ Duo2 (2 db DVB-C dual tunerrel) készülékkel?
Használható lenne így a készülék? A Digi szolgáltatása működne a készülék használata mellett?
-
shtirley
tag
válasz alec.cs #48938 üzenetére
A Vu+ Duo2 tud rögzíteni beépített vinyóra (ha raksz bele), valamint hálózatba is, például egy felcsatolt NAS megosztásra. Nálam ez utóbbi van, úgyhogy mivel a Vu+ tud egyszerre két tunerről felvenni, és a két tévé tud DLNA eléréssel a NAS-ról lejátszani, úgy gondolom, hogy lehetséges vele amit szeretnél.
Viszont NAS híján a HDMI-n rákötött tévén biztosan tudsz a beépített vinyóról felvett műsort visszanézni aközben, míg az másik két műsort rögzít, viszont a másik tévével hálózatban kellene a Duo2-t elérni, amire nem tudom hogy milyen lehetőség van, ezért arra biztosat nem tudok mondani. -
alec.cs
tag
válasz shtirley #48942 üzenetére
Nincs még ilyen eszközöm, s ezért tapasztalatom sem... próbálok utána olvasgatni dolgoknak.
Szeretnék egy ilyen készüléket majd vásárolni. Nekem nagyon szimpatikus a készülék...Ahogy látom a Duo2 gyári rendszere szinte hetente frissül... Az nem lehet, hogy a CI+ kártya működését megcsinálják valamelyik frissítésben?
Egyébként a Black Hole image-ről mi a véleményed?
Ahogy látom Te is hasonló készüléket használsz.
Te melyik image-t használod, javaslod a Duo2 használatához Digi kábel esetén? -
shtirley
tag
válasz alec.cs #48945 üzenetére
A Black Hole-t én nem szeretem. Mivel mindenféle hackelt mókolásról híres a fejlesztő gárdája, nem bízom meg az image-ben sem.
Én OpenATV-t használok, régen Dreamboxom volt, azon OpenPLi volt, mindkettőt jónak tartom.
Nem sokat tudok a gyári rendszerről, az sem kizárt hogy abban is működik a CI+ rég óta. -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Beregisztráltam digionlinera, gondoltam milyen jó lesz.
Folyamtason sazakdozik, megáll a stream. Böngészővel lesz valami?
Aktív letöltés minimális, digi 1000 es net is kevés lenne hozzá?"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
mpo
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #48947 üzenetére
Próbáld ki három böngészővel.
Most digi 500 van, de a 100-on is jól ment.Egyébként feladatkezelő->teljesítmény->ethernet.
Nem tudod kihasználni!
A böngésző kiegészítői teljesen meg szokták fogni=nem működik, csak ha ezt-azt engedélyezel.Ha érted, akkor már elavult.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Ł-IceRocK-Ł #48947 üzenetére
Mobilos alkalmazással nincs gond, nem szaggat.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Path of Exile (ARPG)
- Társasjáték topic
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- Canon A-1 + Tokina 80-200mm
- Samsung SP-LFF3 - Hordozható Smart projektor - WiFi - Multi Bluetooth - HDR & HLG
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest