Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz Sárpac #77753 üzenetére

    Pontosan. Csak ez így elég elkeserítő, és unfair. Ráadásul aki dolgozik, családja van, néha tud játszani, annak meg egyeneses lehetetlen.
    A másik, hogy a játék egyik fő eleme a gyűjtögetés lenne. De nagyon korolátozottak a tárhelyek, még mule karikkal is, mert sose tudhatod mikor mi fog kelleni, ezért elteszel minden, mindenből a legjobbat.
    (Milyen jól tettem, hogy amikor hulladék volt a nat set, meg a roland, mindenből mindig eltettem a legjobbat...)

    De ezt se tudod megtenni, főleg ha többféle karit építesz. Ráadásul nincs AH, nincs kereskedés. Most már nem kell kényszeríteni az embereket hogy vigyék piacra a felesleges itemeket hogy ne halmozzanak fel, hogy legyen piac.
    Azonban még sem csinálnak normális tárhely rendszert.
    A chat rendszer is akarattal ilyen használhatatlan, hogy ne beszélgess játék idő alatt hanem játsz, mint egy robot. Meddig tartana normális chat felületet kialakítani? Több fül lehetősége, normális szűrés hogy mit akarsz látni egy adott ablakban, betűméret, megjelenítendő sorok száma sokkal több legyen, és sokka-sokkal hosszabb időintervallumot visszapörgetésének a lehetősége.

    Szerintem ez a Solo GR leaderboard az egyik legjobb dolog amit betehettek. Bár én wizardal a top ezer-be sem tudok bekerülni mert egyszerűen nem esik az SS. A teljes set többször anciba kiesett ez idő alatt, focus-ok esnek anciba, ilyen fegyót meg még nem is láttam. Úgy hogy ennyi. Kész vége. Kampec doloresz. Így is tömérdek órát pazaroltam a kariba abból a kevésből ami játékra van. Szépen összecsomagolom, mule-ra megmentem a stash-ből amit lehet (ami helynek befér ugye, a többi kuka, rip.), aztán megy sztázisba.:)
    Ha nem lenne mesterséges drop rate után állítás, a GR-ben akkor is nyilván az lenne a nyerő aki többet játszik, vagy szerencsésebb. Ez nem változna. No meg azért ügyesség is kell nem kevés.
    Amit megszüntetnék, hogy ne egy GR legyen a mérvadó. Nyilván a GR roll-ja iszonyat befolyásolja a kimenetet. Legyárt 100 követ aztán addig pörgeti, amíg a legiedálisabb helyszín, a legegyszerűbb A1-es mobokkal ki nem esik. Nem. Az kéne hogy 10 egymás után random GR átlaga adná meg a Top Solo-t.
    És akkor nem a GR Solo Roll típusáról szólna a versengés 50%-a.

    (#77754) Reinhardt: Bár csak paranoia lenne. De sajnos kőkemény tények.;) A statisztika nem hazudik. (csak átver ;) )
    (#77755) Sárpac: Igen, roland crus-al nem nagy kunszt bekerülni a top százba.

    [ Szerkesztve ]

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák