Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    granini says..

    Ez csak egy jatek uraim :N ..es ugyan ki fog mar emlekezni arra 3 ev mulva hogy S2-ben ki volt az elso aki szolo GR 50-et csinalt.. mulando tunemenyek ezek keremszepen.. hazudni persze mindenkinek lehet, de onmagunknak nem nagyon.. illetve aki elkezdi elhinni amit maganak hazudik az sajnos mar regen rossz. Mindenki pontosan tudja hogy az eredmenyeit mivel es hogyan erte el, megkuzdott-e erte vagy valamilyen ilyenonlyan segitseggel erte el..

    Mondok en is ket PELDAT mert latom azt itt szeressuk.. emlekeztek meg hogyan lett Baumgartner Zsolti egyetlen magyarkent Forma 1-es pontszerzo a Minardival..? Ugy hogy egy kaosz futamon annyian kiestek elotte hogy beslattyogott nyolcadiknak oszt 1 pont. Mazlija volt..? Megdolgozott erte..? Megerdemelte..? Mindenki dontse el maga..

    Masik PELDA. Emlekeztek amikor Edge anno belinkelt egy rare socketes kardot ami 1200 koruli dps volt meg 3LS es 2 milliard goldert vette AH-ban es valaki elbiddelte valami buggal..? Es hol van most az a kard..? Es mennyit er ma az a kard amikor 2800-3000-es egykezes kardok vannak..? Es mennyivel lenne Edge elorebb ha akkor az o markat uti az a 2 milliard gold es nem a csalo bidder viszi el..? Ma amikor goldos gemmel par ora jatekkal lehet kifarmolni ezt a penzt..

    Es azt kinemszarjatelibe hogy valakinek huddal vagy hud nelkul vagy paragon kinemszarjale mennyi szintje? :F
    Es azt kit erdekel egyaltalan hogy kinek mennyi paragon szintje van..? :(

    Amint elkezdunk nem irigykedni egymasra azonnal nem lesz az se erdekes hogy ki mit hogyan ert el ebben a jatekban.. ha en a world top 1 streamer lennek es idom 100%-at a D3nak tudnam szentelni, akkor lehet zavarna hogy valakinek jobb gearje meg tobb paragonja van mint nekem. Nademivel megkockaztatom hogy itt mindenki a top szazharmincezredik ez annyira nem erdekes hogy leseirom..

    Vegyuk tudomasul hogy ez egy hobbi amit - ha paran megszallottan is.. - de szabadidonkben jatszunk a baratainkkal egyutt. Hat nem kutyamindegy hogy ma esik a loot vagy holnap? Hat nem mindegy mikor leszek P500..? Hat nem mindegy hogy a koma itt a huddal 4mp-el elobb latja meg a jailer elitet meg nem megy be a zsakutcaba..? Baaahhhh....

    Ezeken elmelkedjunk a hetvegen, mert hetfon ebbol fogok ropdogat iratni magukkal.. .. beke.. :R

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák