- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
Ezt elolvastam, érdekes írás. Szóval a hydra sebessége nem lineárisan gyorsul az as-sel, hanem breakpoint-okat használ. Pont most dobta ki az első sima hydrás fegyvert, bár elég ótvar, de majd meglesem, hogy milyen...
Ez a gogok-os gem a leírásban viszont elgondolkoztatott, mivel most úgyis nagyobb a mobsűrűség, használhatóbb lesz![ Szerkesztve ]
-
DioRobber
tag
Aki eddig a thomas a gőzmozdony barbárját mellékvágányra tette (értiteeek) az most nagyon gyorsan tegye vissza a sínekre, mert óriási élvezet-fire ágon 50%cooldown gogok és töltődig a charge egy mobra is, és a guardian se túl nehéz mind úgy, hogy maximus mögé állsz lánccal frency maniac + csúszka, illetve furnace de én azt az itemet eddig csak képeken láttam 70csilliárd óra barbározással
DIO: HRobi01#2786 - Children Of The Skorn - LoL: Derivál
-
abteam2008
tag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem, Act II - Desolation Sandsnél járok, és a játék mindig összeomlik amikor Zoltun Kulle szelleme megjelenik. Nem tudok továbbhaladni a játékban. Ti tapasztaltatok már hasonlót? Mi lehet rá a gyógyír?
Videókártya a laptopban: Radeon HD 6720G2 1GB
Xbox Series X
-
Horbal
őstag
válasz DioRobber #72655 üzenetére
Ne add fel nekem ma esett egy Furmány - hordóból - röhely! Nem anci de jobb mint ami eddig volt.
42% cooldown-al is elég sima a lökdösős barbi. Féltem ettől a Raekor változtatástól de jobb lett sokkal mint volt.
Van egy SOJ-om amiben van +6% cooldown de ma esett egy anci soj és most inkább azzal tolom nem érzek nagy különbséget.
Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
Edge
veterán
-
emmm
őstag
Ezt a gemet sem használtam még, de megnéztem most: pain+gogok+az elite dam-os gemmel együtt nagyon állat lehet. Tasker még eddig egy sem esett, kadalától sem (most vagyok p335-ös talán) , a bot meg pont ma hajnalban (sajna csak 2000-es dmg, szinte minden gyenge rajta).
[ Szerkesztve ]
-
-
killerjohn
addikt
Ezt megtennéd, hogy részletezed egy kicsit?
Haverokkal épp azon vagyunk hogy 3:00 alá szorítsuk a T6 rifteket. Ennek érdekében egyik most wizard helyett DH-val jön, én meg lehet hogy crusaderezni leszek kénytelen (állítólag van valami speed buff support crusader build). Viszont ez a hydra dolog érdekelne -
vhunor
őstag
válasz Horbal #72657 üzenetére
T6-ra teljesen felesleges a Gogok (igazából gr-be is), pain enhancer + toxin + trapped messze a legjobb sima riftezni, szóló gr-be mehet a toxin helyett a mirinae talán. T6-ra frenzy se kell, meg cassius öv se, ignore pain se - a védelmet tökéletesen ellátja egy parthan defender bracer, övnek inkább chilanik, frenzy helyett war cry, IP helyett sprint - marathon.
[ Szerkesztve ]
-
DioRobber
tag
válasz vhunor #72665 üzenetére
csak a játék élvezhetősége miatt lehet érdekes a frenzy, hogy mégse kell várjál, a többivel egyet tudok érteni-lehet így is meg úgy is, persze kell az a faktor is hogy ki mennyire mozgékony a barbárral és hogy érzi a ritmust...
DIO: HRobi01#2786 - Children Of The Skorn - LoL: Derivál
-
-
Rayner
őstag
Összedobtam egy "új" monkot a ládámból
hát beszarás mit aprít még kell majd finomítanom rajta (craftolt daibo, és még több spirit regen) meg kellene még az inna set is, de már így is durván röpködnek a 100-200m-s critek
-
Gorneck
legenda
válasz vhunor #72669 üzenetére
Annyit még nem igen láttam a pilártól/eptől...de kegyetlen...kritel egy 200-300-as utána még leoszt kb ennyit...durca...
Majd az égetős cuccot akarom megnézni EPnél...elég magas DOTokkal dolgozik, hogy ég minden...már nagyon várom egy rendes Songoku amu esését...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Edge
veterán
válasz killerjohn #72664 üzenetére
Ugye most az új patchel a hydra támadási sebességét befolyásolja az attack speeded dióhéjban ennyi, a mammoth hydra brutál gyorsan támad, annyi as-el pl ami nekem van+ tasker, ugyebár minden egyes fejmozgásnál köpi a tüzet hydránként 333% weapon dam ez kétszer. Leteszed a két hydrát sec perc alatt leégeti a pakkot(legjobb ha a két lángcsóva X-et rajzol és az origóban van a pakk).
Persze közben szórod rá a blizzardot(egyébként a nagy As miatt sokkal gyorsabban lehet castolni a blizzardot 4-et annyi idő alatt amennyi alatt furnival 2-őt). Black holet se használok minél több dpst adjak le, megy a helyére a sparkflint. Ami külön poén hogy az RG-t baromi gyorsan leszedi ez a kombó
Majd megpróbálok tolni egy videt ha nem lagol.Chiller: ezek a cuccok már rég megvoltak ládában pihentek csak most lettek jók az új patchel, csak a vállas új drop
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Horbal
őstag
válasz vhunor #72665 üzenetére
T6-ra tök mindegy mid van mindennel kaszál, 2-3 perc alatt rift boss fél szint alatt.
GR már más oda én is parthanban megyek. A Frenzy játékstílus kérdése, nem a leghatékonyabb az igaz de nekem a war-cry helyette nem jött be annyira. 37-es GR van meg most 10 valamennyi alatt majd foglalkozom vele ha lesznek anci tárgyaim, most nem érdekel annyira. Nemtom miért de nekem a trapped sem jött be pedig van belőle egy 30 valahányas majd még nézegetem.
A marinae helyett nemtok mást elképzelni mert akkorákat lő mint a barom.
Én elvagyok vele aztán majd meglátom mi merre, nem sietek sehová
Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
khirill
aktív tag
válasz killerjohn #72678 üzenetére
micsoda? ha két aoe-t rakok egy elitre mindkettő sebzi nem? amúgy ha a hydrát lerakod nem eszik több ap-t... habár a blizzard szép gyorsan lefogyasztja. (ráadásul az energy armor is csökkenti)
nektek ki van maxolva rcr és a cdr gondolom...
ratabyzou
-
killerjohn
addikt
válasz khirill #72680 üzenetére
ha >=2 blizzard ér egy mobot, akkor is csak 1 sebzését kapja meg
Multiple casts in the same area from the same caster do not stack.
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz killerjohn #72681 üzenetére
Nem stackel, viszont a sűrű esőben hamarabb el lehet ázni tartja az ősi kínai mondás
-
vhunor
őstag
válasz diegho #72684 üzenetére
Ha sikerül kiütni egy ancient Fury of the Vanished Peaket, a seismic slam hasonló ehhez. Cindercoattal meg itt-ott egy kis rcr-rel egész hatékony. Lehet használni a zei és trapped gemeket egyszerre, amik faszán felszorozzák a sebzést, strongarm stb. Csak ez a fegyó mintha nem egy gyakori drop, nekem a szerdai patch után esett a legelső.
-
mikromanus
veterán
válasz diegho #72684 üzenetére
Jó az, csak vannak gyorsabbés erősebb kombók is. Ha "Csak" tormentezgetsz, akkor nagyon durva az is. Egy jó kis Always-crit barbi a shimizúval simán jó. Mondjuk az elég speciális build. MOndjuk oda frenzy nem nagyon kell. Ha jól csinálod, akkro elég szépen el leszel látva furyval a kopácsoláshoz.
(#72686) .OM.
Blizzard nem stackel. MAx LoH ra jobb ha "spameled" (vagy blizzre még van proc együttható és nem cast/effect az esély?)[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
la_cc
addikt
válasz killerjohn #72681 üzenetére
Ezt jó tudni.
És a 2 mamut hydra sebzése? Gondolom ott is annyi a lényeg, hogy "csak" nagyobb területre hat de pl., ha egy boss-ra lő mindkettő, akkor ugyanannyit sebez, mint, ha 1 lenne lerakva, nem?
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Joezyka
senior tag
válasz killerjohn #72615 üzenetére
csak kettő? te figyi, mi lenne ha vinnél magaddal és legalább egyet oda adnál?
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Edge
veterán
Itt a vid amit ígértem: Serpentsparker fb wiz T6 rift run, patch 2.1.2 improved hydras .
[ Szerkesztve ]
-
vhunor
őstag
Ott van az aláírásában a bnet profilja. Amúgy majd' 2600 dps-es.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest