- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz Gorneck #72694 üzenetére
Na most próbáltam mentem egy alacsonyat 32-est gem huzira, powerfull gem helyett enforcert vittem, unity nem volt rajtam:
Serpent Sparker fb wizz 2.1.2 doing middle GR to explain build mechanism
van ebbe ráció sztem, pláne ha anci cuccok lesznek a mostaniak helyén. Csak mire kiesik ajjj... eddig vállasba jött anci upp semmi másba, pedig fb oh-ba ma bele toltam sok ezer shardot, sebaj majd lesz .Sárp: de lópofa gyerek vagy te
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
killerjohn
addikt
ki az a "warrych"? ismeritek?
Edge: nem tudom, de engem kicsit olyan pre 1.4-re emlékeztet, tudod még az inferno nerf előtti kite-era én nem játszom gr-ben, de nem úgy van hogy emberek már ilyen rank 40-50-eket tolnak soloban?
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz killerjohn #72706 üzenetére
wiz top1 az 48 most, igen és nem ezzel a buildel (anci devastatoros) ez sztem T6ra pöpec, meg partiba disintegratel kiegészítve tank mellé mert dpst azt le tud adni szépen, soloba kell a védelem is unity stb. most gr-re csak azért vittem mert kérdezték.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
CzKaresz81
tag
Sziasztok!
A Kridershot drop rateja megnőtt ?
Kicsit sok van linkelve -
Sheol
aktív tag
válasz killerjohn #72710 üzenetére
Igen, lényegében csak ennyi.
-
Taragas
aktív tag
válasz killerjohn #72712 üzenetére
Egy kérdés: Ha a DHnak Sentry damaget adok minden cuccára amire lehet, akkor azokat a támadásokat is felerősíti, amiket a sentry lő álltalam (cluster arrow, elemental arrow, stb), vagy csak magának a sentry alap sebzését növeli meg, és érdemes mondjuk a fő sebző skillemet nyomatni a cuccaimon!? Köszi a választ!
Amúgy esett ma egy Krider, annyira örültem neki, vagy 40-50k shard belement a vén szipirtyóba emiatt, és végre esett egy. (tudom megnövelt droprate, meg minden, de akkor is ) Kb olyan érzés, mintha végig vittem volna a játékot. Majdnem, mivel most szerezhetem meg a Ancient változatot...
[ Szerkesztve ]
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
Bahama
aktív tag
válasz Taragas #72713 üzenetére
Mindent erősít.
Nekem is jött egy kis upgrade.
Ezzel 45 már 11 perc alatt ment ki.
A 47 pedig 10 secen múlt, Szóval lassan az is meglesz.
Egyébként maradt ugyanaz a build. evasive - cluster, csak mellé jött a punishent a marked helyett[ Szerkesztve ]
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
-
szmegma
aktív tag
Az enforcer gem (increase pet damage) meg mindig buffolja a setryket? Azert kerdezem, mert ugye T&T sem buffolja mar...
TV: JZ1000
-
Rayner
őstag
T6 speedrun monk fire ágon
-
miko_
tag
Publicba dobták ki a városba persze gyorsan felkaptam.Vannak még rendes emberek
[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
Ejj, megvan minden tárgy a ranged bellwuko monkhoz, s valami brutális. Állok mérföldekre az akciótól, s szórom a 200M criteket, közel se tud jönni senki. Esett egy Ramaldani is most épp, gondolkodok még, hogy használjam-e el, s esetleg a torchra life per spirit spent, vagy még Kadalázzak egy jobb torchot, aztán meglátjuk. Vagy még az is lehet, hogy nem is kell lpss, s mehet inkább damage, ha ügyesen kite-olok?
I am having fun staying poor.
-
Sheol
aktív tag
Mivel most dupla goblinok vannak, gondoltam leírok pár tippet, hogy én hogyan közelítem meg a témát, és a kis gonosztevőket, hátha hasznos lesz másoknak is.
1. Ha meghallom, hogy nevetgélnek, nem rontok rájuk, hanem szépen kipucolom a környéket, és utána megyek csak elbeszélgetni velük, így nem tudnak az elitek várakozó karjaiba vezetni.
2. Ha értékes goblinokról van szó, akkor nem kezdem el bántalmazni őket, hanem hagyom, hogy a DH-m állatkái kezdjék el rágcsálni őket, így elkezdenek dobálgatni gemeket, blood shardokat stb. és a végén sokkal többet szedek össze belőlük.
3. Ha olyan goblinokba futtok bele, amik gemeket dobálnak, akkor felhelyezem a kari fejére a megújult broken crownt, amibe előzőleg olyan gemet telepítettem, amiből a legkevesebb van. Ilyen módon elképesztő mennyiségű adott típusú gemet is begyűjtök még azokon felül, amiket a kis rohadékok dobtak.
-
defede
tag
válasz Bahama #72714 üzenetére
Légyszíves írd le a btagod! próbálkozok én is mindenféle builddel de nem igazán tetszik. Semmivel nem vagyok előrébb mint a patch előtt sőt még a GR37 se megy ami előtte lejött. Van egy 2600-as régi calamity-m azzal lehet bepróbálkoznék. Party build mi legyen? GR42-t mentem kétkezessel cold cluster+ballistic+chakram tegez + cold chakram de valahogy gyengének éreztem. Elitekre rakja a 250-300M criteket de lövök 5-6db-ot és punishment aztán megáll a tudomány pár másodpercre. Ancient még nincs semmiből sajna, arcane barb kb 40 craftból egy sem lett ancient, most mehetek fehérre vadászni .
http://eu.battle.net/d3/en/profile/frenkdrebin-2705/hero/1804670 Hammer of justice crushes you Overpower
-
Archttila
veterán
Sziasztok!
Abban szeretnek segitseget kerni toletek, hogy Magyarorszagon hol juthatok hozza egy ANGOL nyelvu DOBOZOS Reaper of Souls kiegeszitohoz?
Koszonom.
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
killerjohn
addikt
p786 (nonseason)... a végén még összejön a p800 mire indul season 2
-
kecsawi
senior tag
Üdv! Farmolni most melyik karakterrel érdemes?
-
Sheol
aktív tag
Az első éra az első szezonnal együtt fog véget érni, azaz legkorábban 02. 03-án.
A második éra azonnal kezdődni fog, ellenben a második szezon csak kicsivel később.
A második éra kezdetekor minden (nem szezonos) leaderboard törlődni fog, de az eredmények továbbra is megtekinthetőek lesznek majd.
Blue post.[ Szerkesztve ]
-
-
kecsawi
senior tag
válasz killerjohn #72737 üzenetére
Köszönöm!
-
killerjohn
addikt
válasz kecsawi #72738 üzenetére
Igazából egy törött bottal is meg lehet csinálni a T6 rifteket, csak nem érdemes, hiszen ha itemre és expre vágysz, akkor a cél, hogy minél gyorsabb T6 rift runokat toljál.
Ha csak az exp érdekel (általában azoknál van ez így, akik maxos felszereléssel rohangálnak már, de a GR meg nem érdekli őket), akkor pedig T6 Act 1 Fields of Misery runokat kell csinálni 4 fős csapatokban, split farmolással (mindenki másfele megy). De ehhez tényleg nagyon jó cucc, és elhivatottság kell, mert unalmas mint állat.
Ha se az exp, se a loot nem izgat, viszont a versengés nagyon, akkor ott vannak a greater riftek, de mondanom sem kell, hogy ahhoz is nagyon jó felszerelés szükséges (a T6 rift runoknál SOKKAL jobb gear kell).
szerk: most én kérdezek: valakinek van javaslata,
hogy mit fejlesszek még a DH-mon?
Nekem is maxolni kellene a T6 teljesítményt, de nem vagyok valami nagy DH guru... tegnap kezdtem a karit 0 felszereléssel, úgyhogy tessék nem leszólni[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
Kipróbáltam ma egy buildet. A lényege, hogy hoardem gemet használok legalább 25-ös szinten, valamint kell hozzá egy magas speed (nekem csizma 12 %, a többi meg paragon pontokból), egy Goldwrap, és ami még segít a speed-ben, az a Warzechian Armguards. A skillek változatlanok, tűzeső+hydra+black hole (blazar). A helyzet az, hogy kb. 2 óra alatt ~100 M aranyat összeszedve, alig sebeztek meg. A magas gold find miatt (csapatban és soloban is a gf follower gear miatt), ami 3000 % körül van, elpusztíthatatlan T6 riftben. Amint az első arany kieseik, egyből a mobok közé teleportálok és a taffness felmegy a csillagos égig: simán elhúz 3-4 milliárdig! Ha jön a végén a boss, azt amúgy is könnyen elintézem, de be lehet csalni a mobok közé és akkor folyamatos a hihetetlenül magas taffness. Tök mindegy, mi robban rajtam , a heal meg sem moccan... Eléggé felgyorsult így a riftezés A lényege a folyamatos magas arany utánpótlás, ami biztosítja a sebességet, és ehhez a tűzeső meg a "wreackable object"-ek-ből is kiszedi a plusz speed-et. Mint egy gyorsvonat, végigszaladok a pályán
-
Toni 26
csendes tag
válasz killerjohn #72740 üzenetére
FoM ot kinyírták, mivel a wiz nem sebez offscreen. Nem érdemes már gyötrõdni vele.
[ Szerkesztve ]
-
Bahama
aktív tag
válasz CzKaresz81 #72739 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Toni 26
csendes tag
válasz killerjohn #72744 üzenetére
A blizzard már nem sebez képernyôn kívüli hatótávban. Pont ez volt ugye a fieldses speed runok lényege, hogy belocsolja õket a 3 wiz, majd spuri minél gyorsabban. A blizz szépen szétmarta õket idõvel, akkoris, ha már messze jártál. Namost ennek annyi, bár meglátásom szerint lesz még ott vmi új okosság, mert az a terület xp aranybánya.
[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
válasz killerjohn #72747 üzenetére
Hogy a fakkomba van neki 2.5 milla MG?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Tombi
őstag
válasz killerjohn #72749 üzenetére
szerintem lemaradt a D
DMG
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- 6 gen i5 ös HP Prodesk 600-G2 MT
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest