- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
malacka87
őstag
Hello! Véletlenül reset questet nyomtam!:S Most nyomhatom végig az egészet az elejéről igaz? Nem is lehet visszacsinálni? Vagy ez nem árt? Jobb lootok lehetnek? 1évet kihagytam. Bocsi ha baromságot kérdezek...
[ Szerkesztve ]
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
-
Paarthurnax
senior tag
Igaz titeket nem erint, de a Blizzard inditott helyi szervereket Sydneyben, hogy az ausztral jatekosoknak jobb legyen, foleg a RoS inditasa miatt. Jelenleg nem is tudunk US jatekokba csatlakozni, mint ezelott.
A problema csupan az, hogy az itteni D3 jatekosok szama eltorpul az amerikai es europaihoz kepest es neha mintha szellemvaros lenne a D3, mert alig talalok aktiv jatekokat meg "any quest" eseten is, Keywarden meccseket meg szinte egyaltalan nem. T1/2-t szoktam nezni 2-10 kozott mozog estenkent egy Act, reggel meg gyakran nulla, ugyhogy nem tudok abba a jatekreszbe csatlakozni, ahova szeretnek.
Persze orulunk neki, hogy gyorsabb lett a csatlakozas es a ping, de oda lett a multiplayer elmeny egy resze.
Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
Devoured
tag
válasz Valkűr #51191 üzenetére
a plan-t csak izual dobja.
tegnap HC-n nekem kb 4. alkalommal ki is dobta normal-on. ezek szerint szerencsém volt.már nincs a staff of herding-nek szintje, mert ugye a lények szintje a karaktered szintjéhez igazodik, szóval a patch előtt megvett nightmare/hell/inf receptek dobhatóak a kukába
-
front3r
őstag
válasz FuRiONight #51197 üzenetére
Én olvasom napi szinten a topikot és hasonló a véleményük a játékosoknak is.
Nincs AH, trade-elni se lehet túl sok mindent, goldot egyáltalán nem, és a trade is csak azon parti tagok között működik, akikkel játszottál, de velük is csak 2-3 óráig, mert utána már nem lesz tradelhető a tárgy.
Sokkal jobb a loot, sokszor a neked való tárgy esik. Nem kell minden nehézségi fokozat miatt újrajátszani a játékot, csak egyszerűen átállítod nagyobb nehézségre, csak minimális követelmény van itt is. Paragon szint már végleges, pontokat kapsz szintlépés után, amit eloszthatsz statokra (aka D2), a paragon szint az accounthoz kötődik, tehát ha új karit indítasz, akkor nála is eloszthatod a pontokat már lvl1-en, így gyorsabb lesz a szintezése, meg ott folytatod a paragon lvl-eket, ahol a másikkal abba hagytad, és ez oda-vissza érvényes.Viszont meg kell venni a kiegészítőt, mert egyrészt ez adja meg a játék ízét igazán, pl. blacksmith beragad lvl10-en, mert nem esik az alapjátékban hozzá mati, csak a kiegben fog. Meg ugye a RoS-ban már lvl70 a lvlcap, és kimaradsz az adventure módból. Abban lesznek olyan questek(Bounties), amelyek dobhatnak kulcsot egy olyan kapuhoz(Nephalem Rift), ami egy random generált maphoz, mobokhoz és lootban gazdag élményt nyújt. Ez a játék end-game része.
Na meg jön a Crusader, ami egy barbárhoz közeli kaszt, de speciális képességei vannak, kicsit talán a wizardhoz is köthető, de azt én is csak videóból láttam.Ezek az alapinfók, vannak itt jóval tapasztaltabb játékosok is, de ők sem szidták a változtatásokat, talán aki AH függő volt az haragszik hogy kivették, de szerintem is jó döntés volt ez.
Én is újra megvettem a játékot, jó döntés volt.PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Valkűr
addikt
Eddig az a tapasztalatom, h nagyon kár volt kivenni az aukcios házat....Egyszerűen semmit sem dob a rendszer, még annyira sem mint az aukcios ház idejében. Alapvető dolgok nem esnek amikre szükség van a játék során. A recept amire szükségem van 50 alkalomból 1x sem esett, igy szinte lehetetlen a játék adta lehetőségekkel élni. Mi a faxt csináltak ezek, h xarabb lett mint volt ezen a téren? Vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen? Az első alap Plan Staff Of Herding kellene de egyszerűen nem dobja akinek kellene, megvenni meg sehol sem lehet. Hiába irják le, h mit kell tenni ha ennyi próbálkozás után 1x sem dobja.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
davidsz
senior tag
válasz Valkűr #51209 üzenetére
Nem vagy ezzel egyedül. Nekem is jön a szokásos szar drop. Ami esik az használhatatlan. Set nem esett. Recept nem esett. Ha ez marad, akkor esni kelni fogok AH nélkül.
Nálam a szar drop első perctől van. Akkor esett valami, ha csapatban nyomultam olyanokkal, akiknek jó dropjuk volt eleve.Pónis pályán csak úgy voltam, hogy czipiti elvitt... mert nem esett hozzá a cucc.
[ Szerkesztve ]
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
proci985
MODERÁTOR
-
SQX_Barto
addikt
válasz proci985 #51211 üzenetére
Sőt emlékeim szerint a plan is acc bound-os volt (de erre nem teszem le a nagy esküt)
A Crusader meg nem barbárhoz, hanem D2 paladinhoz hasonlít inkább (Más írta, csak most lusta vagyok visszakeresniIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Bahama
aktív tag
Nincs olyan hogy valakinek jó drop, másnak rossz drop. RANDOM van. Van olyan hogy szerencsésebb valaki, aztán meg a másik. Volt olyan órám hogy 10 percenként találtam 1 legendet, aztán meg 1 óráig semmi...
Viszont ez csak akkor jön elő ha tényleg játszol, és haladsz. Mert most csak az számít hogy mennyit ölsz, és mennyi ládát, hullát, bármit nyitsz ki. Kb teljesen mind1 hogy t1 vagy t6.
Minnél gyorsabb vagy, annál több esélyed (szörnyed,ládád) lesz a loot lehetőségre.
Nekem is a kb 200 legendből 180 kuka volt, 10 majdnem jót odaadtam a monkomnak, ami meg tényleg jó lett a DH-ra az kb 5 cucc.
Viszont sima rare craftok is nagyon jók lehetnek, én is azokkal kezdtem a patch elején... és aztán lassan jöttek a jobb legendek.
Az tény hogy a 2 kezesek fegyók még mindig esélytelenek, de a skill és elemental bónuszokból brutál karaktereket lehet csinálni. És azokhoz elég fegyvert cserélni, a %-k csak erősebbek lesznek tőle.[ Szerkesztve ]
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Thrawn
félisten
válasz Valkűr #51209 üzenetére
Ha egy recept miatt ekkora válságba kerültél, mi lesz veled ha nekiállsz összeszedni az A Unique Collection-t?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
sto1911
veterán
Hellfire ringhez uj gepek es hozzavalok fognak kelleni?
-
Tatyla
őstag
Akkor most a régi ponis staffok amiket lecraftoltam azok még jók?
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
MegalodonS
őstag
Eltunt az XP lada,vege a sok monoton farmnak de nem ugy volt,hogy meg a ma az utolso nap?
-
SQX_Barto
addikt
válasz Tatyla #51219 üzenetére
Megvakarhatod vele a hátad
De milyen "régi" staffok?
Egy van csak, csak azt mindig upgradelted 2.0 előtt (nekem is még onnan van)If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
havri1
félisten
Öcsémtől kaptam kölcsön egy fegyvert, amit nagyon nehezen szerzett be annó, és igen ritka darab elmondása szerint.
Miután kaptam jobbat, én csuklóból eladtam..van visszaút? A visszavásárlásnál már természetesen nincs..
Honnan lehetne szerezni még ilyen ritka cuccokat?
Ha előkeresem a nevét, tudtok segíteni?
Félek elvágja a torkom éjjel álmombanhavri
-
mikromanus
veterán
válasz Valkűr #51222 üzenetére
Az uberek t1 alatt vagy nem dropolnak vagy nem is indíthatoak. Nem lehet hogy minden extra tartalom (HF ringhez és a staffhoz valók) összetevői is torment kovetelmenyuek? Mellesleg a Drop esély regebben is nehézségfuggo volt. Most komolyan... Normal???
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Thrawn
félisten
válasz Valkűr #51222 üzenetére
Ha az a volna ott nem volna
Én is így gondoltam mikor 2. hete kergelésztem az egyik lila mobot, dehát ez nem az a játék ahol csak úgy beesnek ezek a dolgokDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
havri1
félisten
Illetve lenne még 1 (2) kérdésem:
Tegnap értem el a 60 lvl-t.
Azt honnan lehet tudni, hogy a jelenlegi szintemhez melyik pályán, melyik erősségen kapom a legtöbb xp-t?
D2-höz tudom csak viszonyítani, ott mintha úgy lett volna, hogy egy bizonyos határon kellett maradni, hoyg jól kapjak. Hiába mentem 20 lvlel hardcore-ra, nem adott sok xp-t..
Van erre esetleg táblázat, vagy csak menni menni, és majd gyűlik?Tetszik a paragon level rendszer, jól meg lehet tápolni a karaktert
Meg még egy kérdés :
Most, az új cuccokkal, eléggé fogy a AP-m, sokszor kifogy harc közben. Gondolom az előző ruhák, cuccok ezt pótolták. Tudnátok abban segíteni, hogyan lehet ezt orvosolni? Van esetleg a followernek a kezébe való fegyver, ami aurát ad és pótolja? Vagy saját skillek, passive skillek közül, ami segít?
Wizard vagyok..[ Szerkesztve ]
havri
-
Valkűr
addikt
válasz mikromanus #51227 üzenetére
A receptre azt irja mindehol, h normál módban dobja...Kipróbáltam mindenhogy ... Nekem csak az fúra, h a Diablo megjelenése óta próbálom és semmi. Ennyi idő után már gyanús kicsit.
-
Infranyuszi
aktív tag
nem bírok várni mááár
-
-
DjDanee87
addikt
válasz Valkűr #51233 üzenetére
Valszeg nem friss az info ott ahol utánanéztél. Én is arra tippelek akkor hogy Torment I kell neki minimum a patch óta, látva azt amit (#51235) Thrawn írt.
Régen a normal nehézség azt jelenette hogy a dögök 30as szintűek voltak ott kb, de patch óta normalon is 60asok, mert már másképp működik a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
-
nofi
addikt
válasz havri1 #51232 üzenetére
Már dinamikus nehézség van a diablo 3-ban, azaz tökmindegy hol, melyik Actban haladsz. Ott kell haladni ahol még viszonylag gyorsan tudsz ölni.
Nézd végig a táblázatot, de semmi értelme pl. egyből tormentre menned, ha baromi lassan tudsz csak ölni ott. Ha most normalon toltad végig akkor indulj neki experten, miután esett pár jobb cucc, esetleg rápróbálhatsz masterre is és így tovább.
Mindig lesznek olyan helyek, ahol átlagban nagyobb az xp szerzési ráta a mobok miatt. Én mondjuk képtelen lennék napokon keresztül egy helyen farmolni, csak azért mert pár százalékkal nagyobb az xp/óra mutatója, illetve esetleg több legendary eshet. Szerintem egyelőre ismerkedj a nehézségi szintekkel, élvezd a játék változatosságát, indíts új karaktert és ha már nagyon unatkozol torment VI-on akkor irány a hardcoreXbox GT: nozsolt
-
Integra
titán
köszi ezt a postot, torment2-es szinten mentem tegnap és borzalmasan lassan haltak le a szörnyek, bár megölni nem tudnak... visszább veszek az erősségből, egyszerűen gyenge vagyok még magasabb szinthez.
ha négyen megyünk akkor van esélyem végig haladni, de egyedül tábort is verhetnék, mire végeznék egy egy pack szörnnyel. viszont tudnak húzni és feltételezem magasabb szinten a húzás jobb, gyorsabban jön a para level up[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Devoured
tag
válasz mikromanus #51227 üzenetére
igen. komolyan. normal. problem?
amúgy meg tippre ha van is hatása a plan drop-ra a nehézségnek, nem igazán észlelhető sztem.
normal-on simán dobta.hc-n monk-kal így kb 2 perc alatt ott voltam izual-nál, nem kellett a mobokkal pöcsölnöm/aggodalmaskodnom, és kb 4 perc egy izual próba ki-belépéssel teljesen. mondjuk e mellé mákom is volt, mert mint írtam, nekem negyedjére már ki is dobta a plan-t
-
mikromanus
veterán
válasz Lokids #51240 üzenetére
- Act 1 Rumford on the gate az első questben (vagy valami hasonló az alquest neve)
- Act 3 Fields of Slaughter bárhonnan (bridge WP)
Ezeken a területeken nem kaptak nerfet az ellenfelek. Kicsit több HP, átlag 2-4* annyi XP szörnyenként. A cotahoz hasonló baromságokat ne javasold alkalmi játékosoknak! Nagyon el kell aljasulni hogy valaki ilyen helyre menjen hosszabb időre runolni. Egy run egy normál játékosnak nem 30-50 mássodperc szerintem. Ezzel csak elriasztod a lelkes ifjúságot a D3-tól. Gonosz vagy.(#51244) Devoured
Mégis mikor "dobta"? Egy évem vagy kettő? Jelen esetben ez kb nem érv. Csak az alapok változtak. Minden normálisabb itemhez lassan T1 a minimumelvárás. A fórumokat elnézve azért van némi gubanc a staffokkal és a hozzá való plannel. Nem nagyon követték a nehézségeket. Az viszont tuti, hogy bármelyik staff is van meg, akkro az nyitja minden nehézségen a pónis mapot.[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
válasz Valkűr #51233 üzenetére
Ehhehe. Most néztem a bnet fórumokon hasonló "Hibára" a találatokat. Az egyikük panaszkodott, hogy vagy 100 run alatt egy plan se esett a staffhoz izualnál. Némi eszmecsere és vita után beírta, hogy mégis sikerült craftolnia. Ugyan nem dropolt most se, de megnézte és bent volt a craftolhatók listájában. Korábban megtalálta, csak lehet nem rakta all-ra a nézetet a fegyvereknél. Azért legalább kitartó volt...
-
nofi
addikt
válasz Integra #51243 üzenetére
Igen jobb szintezéshez, ezért néha én is bepofátlankodom tormentre. Quid pro quo alapon wizardoknak, dhknak jó ha összerántom a népet, de ha egyedül maradok az 50k-s dpsemmel akkor én is napokig ütök egy mobot. Volt már, hogy megkértek lépjek le ezzel a gearrel
Xbox GT: nozsolt
-
Valkűr
addikt
válasz mikromanus #51246 üzenetére
Nem mondhatod, h egy év után nem vagyok kitartó Allon van, nem kraftolható.
-
szallasi007
őstag
Kinguin.net-ről vett valaki kulcsot? Ha igen megkapta már?
-
Blizz
őstag
Players.hu-ról van valakinek infója? Mennyire biztonságos átutalássál, mennyi idő alatt érkezik meg a kulcs?
No mistakes, just happy little accidents
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- DIGI kábel TV
- Bluetooth hangszórók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest