Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -FreaK-

    veterán

    válasz krisz768_ #2473 üzenetére

    Nagyon szuper, probléma nélkül simán megy! jóval kisebb is mint a 2es szenzor de azért letakartam egy kineziológiai tapasszal, hogy még véletlenül se csússzon el.
    Felrakás előtt le kell törölni alkoholos törlővel, ezt sajna az EU-ban nem adhatja hozzá a gyártó, így külön kell beszerezni (nem tudom, hogy fertőtlenítés vagy zsírtalanítás miatt, esetleg mindkettő). DM.-ben vettem Etanol tartalmú kézfertőtlenítő kendőt, azzal csináltam.

    Ez hatalmas segítség amúgy cukorbetegeknek, amíg nem próbálod ki nem is tudod mennyire.. a jóhoz nagyon könnyű hozzászokni, rendesen fájt hogy nem tudtam használni hétfőn meg tegnap (4 nap használat után..). Pedig nem kéne hozzászokjak, mert nem fogok 50e Ft költeni rá/hó, pedig amúgy még azt is megkockáztatom hogy megérné.

    Ez a Libre3 még kényelmesebb is az állandó adatkapcsolat miatt, percenként látod, hogy hogy változik a vércukrod.. érdekes megfigyelni, hogy egy adott ételre hogyan reagál a szervezeted, tényleg nem is gondolnád mennyire jó.

    Viszont az app-al nem vagyok teljesen megelégedve, jó lenne ha a grafikonon tudnám húzogatni a pöttyöt és mutatná hogy egy adott ponton mi volt az érték.

    Nincs szükség kalibrálásra (nem is lehet), nagyon pontos végig.

    Négy kívánságom lenne csak:
    1: forgalmazzák itthon is
    2: legyen TB támogatott
    3: a gyártó csináljon hozzá inzulinpumpát is, amivel együtt tud működni, full loop rendszerként.
    4: ez is legyen elérhető és TB támogatott itthon.

    De aztán persze bele lóg a bilibe a kezem..

    #2474 Ellia
    A doktornőd említette? Nekem a kérdésre csak annyit mondott, hogy mi itt ilyesmivel nem foglalkozunk.. mondjuk itt egész kórházban ilyen a színvonal sajnos.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák