- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hucsikoi
senior tag
Nekem is hasonló gondom van és debrecenben nem igazán tudtam megoldani. Rendszerint horror árat mondtak, vagy nem is vállalták. Egy szerviz 30000 Ft körüli árat mondott. Ebben a topikban axlrose32 kolléga vállalná 14000 Ft-ért. Ő azt írta, hogy kijelző hibás. A gond csak az, hogy Dunakeszire kellene eljuttatni a Tv-t.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyabá
senior tag
16 GB micro SD kártyát keresnék!
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
(Bundás)
addikt
Régebben izgult itt pár ember pöttyös rudi akcióra: az Oli Gyros-al szemben, Lejla pékség. 40 Ft darabja a normál méretű rúdnak, 9-én lejárós
mod: bár lehet kisebb a normálnál, nettó 23g van rája írva
[ Szerkesztve ]
-
Laska23
csendes tag
Székek eladók. PH-soknak kedvezmény.
-
ati012
őstag
Ilyet keresek 30 cm méretben.
-
rayoliviero
veterán
-
-
thomasvold
őstag
Sziasztok! Lenne egy processzorom és egy alaplapom, ki mennyit adna érte? Erre tessék...
-
Laza...
addikt
válasz thomasvold #61615 üzenetére
A meghirdetett ár ötszöröséért azonnal megveszem, KP. érte is megyek. Na?
Never give up!
-
sNORh
addikt
-C2D E6550 (2,3Ghz 4Mb) 4k hűtővel
-E2160 2k HűtővelAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Laza...
addikt
-
KőkorSzaki
tag
Nikon D5100 + AF-S 18-105mm objektív (tehát ez nem a 18-55-ös alapobi)
magyar Nikon garanciával (MediaMarkt), doboz, papírok, minden kellék
makulátlan állapot
127000.- amiben benne van egy ehhez a szethez való Case logic DSLR táska
További részletek érdeklődés esetén, PM-ben
Elérhetőség Debrecenben: jövő hét elejétől[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
válasz KőkorSzaki #61623 üzenetére
Jó ár!
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
KőkorSzaki
tag
válasz Borosz #61582 üzenetére
Kedves Borosz, én is kívánom, hogy minden úgy sikerüljön majd, ahogy elterveztétek! Szomorú, hogy mid-career/experienced korban ilyen lépésre kényszerülnek sokan (az is hasonlóan szomorú persze, amikor a pályakezdő fiatalok döntenek így), nyilván nem véletlenül. Így kőkorszakiként én még emlékszem, amikor ezt a topicot (az első felvonását) beindítottad, ezért különösen nyomasztó volt mindezt olvasni.
[ Szerkesztve ]
-
Chesterfield
őstag
Jópofa az UNIQA.
A kötelezőmet 13-ról 21-re emelné
Milyen az MKB biztosító?
Úgy értem meglincselnek, ha meghúzom valaki kocsiját, és ezt pattintom elő? -
Zola007
veterán
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bobace
addikt
válasz Chesterfield #61628 üzenetére
Én tavaly jártam így . 21-ről 28-ra.. szintén Uniqua. kalkuláltam egyet Netriskkel és még úgyis ez volt a legolcsóbb, gáz.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Blabcsi
senior tag
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
wwhy
veterán
Voltam MKB-nál, balesetem nem volt (kopp-kpp), nem volt semmi gond velük, küldték az igazolást (negyedéves fizetésem volt), viszont egy év után ők is emeltek kb. 30%-ot, ezért 3. éve Allianznál vagyok,
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Én is az Uniquànàl vagyok màr 4. éve,de eddig még lefelé ment.
Febtuàrba jàr le,majd én is szàmolok,nehogy úgy jàrjak mint te.
Most 14700ft az éves dìj,baleseti adòval. -
Salex1
őstag
válasz DonThomasino #61634 üzenetére
Amióta nem egyszerre kell váltani mindenkinek, azóta csak nőnek az árak.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Nokia Lumia 1020 érdekel valakit? November 17.-én lesz egy éves.
Fekete színű. T-függő.Valamint eladó egy két hónapos Samsung NX300 MILC fényképező, 18-55-ös objektívvel. Szintén fekete. Garis, dobozával, minden tartozékkal. 32GB-os kártyával.
Panasonic FZ200 fényképező: már nem garis, de szép állapotban van. F2.8-as fényerejű objektíve van. Fekete színű, dobozával, minden tartozékával.
Árajánlatokat privátban várok.
-
_Fonzy_
tag
Keresek legalább 17"-os Tft monitort. Akinek van eladó az sikítson!
-
embe
nagyúr
Hali!
Eladó egy Gainward GTX770 4GB -os, IPON garis, full dobozos vga.
NOKIA MD-8 mobil hangszóró eladó - újszerű eladó, 4eFt.
Eladó egy mind esztétikailag, mind műszakilag hibátlan tökéletes állapotban lévő Grundig Arcance 55 Flat TV. - 20eFt.
FotókTovábbá eladó:
Egy magyar kiosztású, hibátlan állapotú billentyűzet, PS/2 csatlakozójú.
Képek itt.
- HAMA ET200 multimédia billentyűzet - 1300 Ft.Érdeklődni privátban.....
-
adi mester
aktív tag
AMD Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770 videokártyát keresek, 12K - 15K között, nyilván típus függően. Ha valakinek van eladó, ne tartsa magában
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
Zola007
veterán
ammán komoly ketyere (VGA)
no offense, de mondjuk a TV árát lehet átgondolnámMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
_seth_
veterán
válasz _seth_ #61592 üzenetére
Minden eladó
-Canon EOS 600D DSLR 18MP + Portré markolat
-Canon EOS 3000N filmes gép gyári dobozával és tartozékaival
-SABA VHS videókamera rendszer gyűjtőknek
-Fotós tartozékok
-Casio FX82-ES tudományos számológép, új
-MTB 160 mm féktárcsaIntel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
mghltm
addikt
válasz Zola007 #61642 üzenetére
a komoly vga-t most gtx 970-nek hivjak: igaz 40%-kal dragabb, de 40%-kal gyorsabb is
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
arpeen2
senior tag
Nonstop mix cd-t szeretnék egyetlen mp3-ba konvertálni, tudtok vmi (esetleg ingyenes) egyszerű, de megbízható szoftvert hozzá ?
-
Zola007
veterán
válasz mghltm #61645 üzenetére
ahhoz képest viszonyítok, hogy többet ér mint a gépem
nekem A játék még mindig a 99-es Midtown Madness, Ford Mustan Fastback-el. Ahhoz meg lassan már egy komolyabb karórán elfutMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
ati012
őstag
MOTOROLA F3-t vennék!
-
Morgal
aktív tag
Eladó egy gyárilag független HTC Sensation Z710e tartozékokkal - 25k
és egy Canon EOS 7D-hez való Aputure BP-E7 portrémarkolat - 10kÉrdeklődni privátban!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Formula-1
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DIGI kábel TV
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest