- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
levi1108
aktív tag
Lenovo G505 laptop eladó 75000Ft (4magos, garancia, több mint 4 órás akksi)
-
Borosz
őstag
Érdekel valakit egy szép Samsung Galaxy ACE? Telenoros, gyári ROM-al, kiváló akkuval, fekete gumi-vagy-mi-tokkal, töltővel. Fekete, kijelzőn fólia. Olyan 9K körül...
[ Szerkesztve ]
-
adorjant
őstag
2x4gb ddr3 ramot keresek,asztali gépbe!
-
Zola007
veterán
az első fagyok után a főnix parkolóban egész jó kis tanpályát lehetne csinálni 2 hordó vízzel
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
elfelejtette
veterán
-
Blabcsi
senior tag
válasz elfelejtette #61907 üzenetére
Persze, megvolt, a gyártó holnapjáról leszedtem, frissítettem, detto ugyan az.
Meg akkor sípolnia kellene nem?https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
vlevi
nagyúr
válasz HUTCHDB #61896 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Ha keresel az hwaprón valami Asus, Asrock, satöbbi B75 lapot, és bele egy 1155-ös foglalatú intel pentium (nem celeron!) procit, vagy akár 6-os sorozatút, pl. h61 chipsetest, azzal nem nagyon nyúlsz mellé.
És, mivel azt írtad, játszani nem játszol, akkor videókártyára sem kell költened, mert windows desktopra, filmlejátszásra a prociban lévő intel hd graphics is egész használható. Csak az a lényeg, hogy az alaplapn legyen olyan vga/dvi/hdmi csatlakozó, mint, ami a monitorodon van.Biztos, hogy AMD vonalon is megvan az ehhez hasonló teljesítményű alaplap+proci, de az AMD-t nem ismerem, abban nem tudok nyilatkozni.
-
HUTCHDB
nagyúr
Úgy néz ki meggyőztek, és eladom a komplett gépet, és veszek egy korszerűbb összeállítást.
Így ha valakit érdekel a masina keressen privátban.
(Természetesen az adásvétel tárgya így bővül: a házzal, táppal, dvd íróval, és 2 db 80 Gb-os 3,5-es winchesterrel.)" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz br.rak #61911 üzenetére
nem tudom mi lehet a gond,de én már nem igazán foglalkoznék vele, már eldöntöttem, hogy újítok...ráadásul nem is értek annyira szoftveresen sem hozzá...
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Qtya123
őstag
Lappy: Mondjuk kimegyek esős időben, illetve az első havazáskor...?
[ Szerkesztve ]
-
-
Blabcsi
senior tag
Sajna nincs másik konfig.
Olyat csinál, hogy elindul, megáll vagy 4-5 alkalommal, utána indul. Megy a bios meg indítja a Win-t, aztán kifagy szürke képernyővel. Win reinstall meglesz, csak érdekes, hogy indul-leáll-t játszik. Ezt csak akkor csinálja, ha kiveszem az eredetit és berakom az újat. Ha kilövöm ( power gomb hosszan ) és indítom nincs ilyen.
Arra gondolok még, hogy 2Gb + 512Mb RAM van benne, lehet az 512-est ki kéne kapni belőle, hátha az kavar be.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Zola007
veterán
válasz Blabcsi #61921 üzenetére
memtest86 volt?
ramot meg ne keverd, azt sok gép nem szereti. Azt se mindegy melyik hanyadik slotban van, erre az alaplap kézikönyve az irányadó, de ha emiatt van error, akkor a memtest szintén kidobja[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
-
ServerWorks
aktív tag
Eladó pár alkatrész:
Hynix 2Rx8 1333MHz 4GB DDR-3 1333MHz SODIMM (notebook) RAM dobozában, új - HP spare: 536726-352
2,5" 320GB 7200rpm Hitachi SATA 6G notebook winchester 100/100
3,5" 200GB Maxtor IDE merevlemez (újszerű, párszor használt backup célra) 100/100
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
Eladó: iPhone 4S Black 16gb-os T-mobile fuggo keszulek. Nagyon szep allapotban!
Ajandek hozza bortok,autos tolto,doboz,gyari tartozekok (adatkabel,toltofej,headset-ez meg ki se volt csomagolva!),folia. (Matt vagy sima te dontod el!)Ar: 55.000 Ft
Privat uzenetben lehet erdekldoni,azt hamarabb eszre szoktam venni. Igyekszek minel gyorsabban valaszolni!
-
Zola007
veterán
Keresnék 1db üres Zwack Unicum Szilva üveget:
Kölcsönbe is jó (ha valaki esetleg gyűjti őket), csak egy montázshoz kell holnapraMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
xuldar
addikt
válasz HUTCHDB #61912 üzenetére
Szerintem meg ha tudsz, kérj kölcsön ismerőstől valami kisebb AMD HD videókártyát, akár valami 43xx, 53xx sorozatút. Az elviszi a Full HD videót, még ha a procit meg is terheli, szerintem elég lenne hozzá. Ha beválik, akkor csak VGA-t kell cserélni. Esetleg még 1-2GB ram, ha kitelik. A szükséges rendszergyorsulást pedig megoldja az SSD.
A többiek javaslata is jó persze, modernebb géped lesz, de sokkal drágább. Alaplap+proci+ram azonnal cserés, és még a tápot is ellenőrizni kell, a 20e FT-os keret duplájából se nagyon jössz ki.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Salex1
őstag
Valaki nem használ véletlen Alcatel OneTouch POP S3-at? Kérdésem lenne vele kapcsolatban.
-
akon
csendes tag
Sziasztok. Nemrég lettem autó tulajdonos, és a közeljövőben lesz pár hosszabb utam külföldre. Biztosítás és casco van,de ha jól tudom, ezek nem fedezik, ha az autó lerobban alattad és haza kell hozni. Ausztriából Debrecenig több százezer forint egy ilyen móka..
Ismer valaki erre ilyen asszisztancia / sárga angyal szolgáltatást, ami bel/külföldön is érvényes és jó áron van?
-
Salex1
őstag
Keresnék időrelét (lépcsőházi automatát), olyan lenne a legjobb amit nem csak x időre lehet felkapcsolni, hanem az idő letelte előtti újbóli gombnyomás esetén lekapcsolni.
-
törölt tag
válasz HUTCHDB #61912 üzenetére
Az a gyér VGA a gond. Legalábbis a videolejátszás esetén. És lehet a lejátszóprogramod sem igazán támogat DXVA-t, vagy csak nem aktív benne.
Ha csak átlag dolgokra kell, és nem játékra, akkor 20k körül tudsz venni AM1 lapot és bele egy procit. Mondjuk akkor még RAM-ot kell cserélned, de azt meg meg tudopd finanszírozni a mostani gép eladásából.
Blabcsi: Mivel brand gép és OEM lap, nem lehetetlen, hogy a BIOS csak azokat a processzorokat támogatja, ami a Components résznél fel van sorolva.
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Laza...
addikt
válasz lorcsi #61937 üzenetére
Mert az utóbbi jó pár évben a SZETA beköltöztette a brazil gépsort, ahová aztán ment az egész pereputty utána. Minden rezsijüket kifizetik helyettük, ha az adósságuk nem több mint 300k
Van akinek alanyi jogon minden JÁR. Még időben léptünk le onnan (8. éve)
Never give up!
-
xigris
őstag
Sziasztok! Ez csak az új autókra érvényes vagy a régiekre is?
-
ServerWorks
aktív tag
Érdekel valakit egy CANON UC 2000 8mm -es 15x zoom video kamera? Táska, töltő, kábelek, akksi meg valami régi kazik is vannak hozzá (talán van ami sose használt)
-
Papaj x
senior tag
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
pohár
félisten
valakinek egy jóféle fűrészt?
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ati012
őstag
Agrár végzettségű van köztetek? Vagy az is elég ha ért picit az állattenyésztéshez, tartáshoz.
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
Wi-Fi-s 2 antennás routert keresek saját részre, 4eFt-ig.
Gari nem hátrány.Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
kungzi
veterán
Galaxy s3 gyári akksi eladó! 3500Ft új, nem használt
-
Papaj x
senior tag
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest