- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
Új hozzászólás Aktív témák
-
IIIstIII
senior tag
Van valakinek elfekvőben egy Arctic F12 Pro ventilátora?
-
PindurAnna
Közösségépítő
Pető József Miskolc 36(20) 936 0957 . Nekünk egy Fiat Brava-t 2 700 km-el számolva 240 000-ért hozta haza. 17 autószállító közül - akiket megkerestem - ő volt a legolcsóbb és pontosan ott volt Svájcba ahol meg volt beszélve. Tudom ajánlani.
De inkább soha ne kelljen hozzá fordulnod
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
AndrewBR
senior tag
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Köszi mindenkinek a tanácsot, ötletet.
Úgy néz ki, megállapodás közelébe kerültem egy helyi fórumtaggal, egy használt, de jobb teljes konfig "személyében"." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Zola007
veterán
válasz AndrewBR #61955 üzenetére
tekintve hogy trailerrel csak az üzemanyag durván 150.000, szerintem nem olyan durva
a 420 az tényleg nagyon pofátlan, de a 240 szerintem reális, pedig gyanítom ez se számlás árMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
adorjant
őstag
Lenovo Thinkpad T500 eladó erős kiépítésben!
1680x1050 kijelző,P8600 proci,4gb ram,160gb hdd,Ati 3650 vga,magyar bill,gyönyörűszép kopásmentes állapot.
Részletek priviben.55.000ft
-
wwhy
veterán
Ideális karácsonyi ajándék: minőségi elektromos fogkefék a Dr. Mayertől! Az elektromos fogkefék piacán elérhető egyik legjobb minőségű termékcsalád - valóban megfizethető áron.
Gyerekeknek -- 3990 Ft
Szonikus e-fogkefe UV tisztító-fertőtlenítő egységgel, újratölthető aksival, dokkoló-töltőegységgel -- 14.990 Ft
Szonikus elektromos fogkefe, 3 működési móddal, 2 perces fogmosási időzítő -- 4990 Ft
Oszcilláló e-fogkefe, újratölthető aksival, tartóállvánnyal -- 4990 Ft
Szájzuhany - 360 fokban elforduló fej, 160ml tartály, automata leállás a 2 perces tisztítási fázis után -- 14.990 Ft
Professzionális szájzuhany - fogkefe: 7 speciális zuhanyfej, 1 fogkefe, 1600ml tartály, 6 fokozatban szabályozható víznyomás stb. -- 19.990 Ft
Minden termék természetesen vadonatúj, gyári csomagolás, 1 év gyártói garancia.
Kapcsolódó kérdésekre szívesen válaszolok.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
werszomjas
addikt
VHS kazetták digitalizálásával foglalkozik valaki, vagy tudtok olyat akinek megvannak hozzá a profi eszközei és vállal ilyet?
kb 60-70 db ot kéne megcsinálni.
üdv
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz werszomjas #61962 üzenetére
Kishegyesi-Szotyori sarkon van egy ilyen ceg. Nem tudom mi a nevuk....
Megvan:[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
akon
csendes tag
válasz PindurAnna #61954 üzenetére
Úgy legyen, mindenesetre köszönöm szépen
-
Zola007
veterán
válasz Tomaaasz #61961 üzenetére
ismerősünk fia a feleségével nemrég költözött New Yorkba egy 2 éves projekt miatt
mérnök a srác, cég fizeti az apartmant, de állítólag több környékbeli háztömbben is felütötte a fejét a poloska, pedig nem a csóró negyedben laknakMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kungzi
veterán
Valaki nem akarja megszépíteni a pc-jét? Fekete-kék harisnyás tápkábel hosszabbítók eladók! 2db PCI-e + 24pin + 8 pin --> 3500Ft Én 10k,5k-ért csináltattam Atke fórumtárssal, szóval minőségi darabok.
[ Szerkesztve ]
-
_Fonzy_
tag
-
Scoobyka
addikt
Elado iPhone elkepeszto aron: [link]
-
Morgal
aktív tag
valaki utazik Hétfőn (november 17) dél körül vagy kora délután Budapestre? ha igen, írjon rám üzenetben!
-
Scoobyka
addikt
válasz werszomjas #61969 üzenetére
Benne van,h a keszulek erteke mennyi es mennyi minden mas. Erthetoen le van irva sztem eleg tagoltan felreerthetetlenul. Szabalyzatot atneztem es teljesen rendben van ez a hirdetes. Azert igy van megfogalmazva amiert az emberek hamarabb megvesznek egy 299ftos termeket,mint egy 300ftosat.
-
Salex1
őstag
Asszonynak vennék telefont, szerintetek Alcatel OT POP S3 vagy Huawei Ascend G6 a jobb választás?
-
csizs
aktív tag
láma vok
[ Szerkesztve ]
1x éve a prohardveren!
-
xuldar
addikt
válasz Scoobyka #61971 üzenetére
Kiteszek egy képernyővédő fóliát 1000Ft-ért, majd a hirdetésbe beleírom, hogy csak a hozzátartozó telefonnal együtt lehet megvásárolni, összesen 10000Ft értékben. Átb@ltáztam az odatévedőt, vagy átb@ltáztam?
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
elfelejtette
veterán
válasz Salex1 #61972 üzenetére
A Huawei kijelzőben jobb, az Alcatel 4G-je nem életbevágó, ellesz az asszony nélküle, a nagyobb méretet meg majd megszokja.
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Scoobyka
addikt
válasz Borosz #61973 üzenetére
Ez pusztan ertekesitesi marketing. Az ember ha a 299et latja valamiert olcsobbnak erzi mint a 300at. Fura, de igy van,pedig mind2 uanyiba kerul.
Xuldar:
Nem erzem atcseszesnek,mert nem akkora ertekdiffi van,mint az altalad emlitett pelda. Azonban ha megnezed 50.000-ert is nagyon kedvezo arajanlat,nem nagyon van ennyiert ilyen telefon.
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
Eladó egy hibás Packard Bell Core i5 ös Notebook ! Javitásra vagy alkatrésznek, 15.6 HD Led kijelző,ati videókártya,3 gb ddr3 ram ,1.5 órás akku stb .Több infó képek itt [link] .Ár : 35.000 Ft
Ugyanitt Opel Vectra B,Astra G alkatrészek
Több infó privátban
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
válasz Scoobyka #61977 üzenetére
Én például megnyitottam a hirdetést, de szuper, 45-ért tudok venni egy 4S-t, tovább olvasok és látom, hogy csak 50-ért kapom meg, elszomorodtam és bezártam a hirdetést.
Ez így egyébként jó lenne akkor, ha a tartozékok nélkül is el lehetne vinni a telefont 45-ért. A hirdetésbe meg leírod, hogy akinek kell (szabadon választható) +5000-ért viheti hozzá a kiegészítőket.
De persze sok sikert az eladáshoz, valóban nem rossz az ár.
üdv
-
Scoobyka
addikt
válasz werszomjas #61981 üzenetére
Igy is nezhetjuk,de ugyis hogy rengetegen klikkelnek es aki eddig nem gondolkodott el rajta az talan most lehet erdekelni fogja. A kiegeszitoket o is eladhatja es a telefont valoban a kiirt arert veszi meg. Tehat nincs itt nagy trukk.
[ Szerkesztve ]
-
Bull Boss
őstag
AsRock P4I65G alaplap + 2Ghz Intel P4 processzor + Intel gyári Cooler + 512MB DDR + DVD olvasó - 4K
-
ati012
őstag
Helyrajziszám alapján melyik térképen tudom megnézni hogy az adott terület hol van?
-
Scoobyka
addikt
Modositottam a hirdetest...remelem mindenki orul es boldog.
-
Scoobyka
addikt
válasz Zola007 #61987 üzenetére
Lehet velem vitatkozni es kigunyolni,de sok szakirodalomban benne van,ha az emberek egy 300ft-os portekat latnak es az ar igy van kiirva 299 Ft jobban veszik,mint a mellette 300 Ft ert arulo portekat. Ez pusztan pszichologia. Ezert vannak az uzletekben is igy kiirva,mert jobban megveszed. Ahogy a piros szin is figyelemfelkelto vagy a hipermarketekben a legkondi is 22-25fokra van belove, ahol a legkellemesebben erzi magat az ember. Arrol nem is beszelve,hogy az illatanyagok es az uzletelrendezes is kulon szakma ami minden vasarlora tudat alatt hatnak,mar belepeskor.
Szivesen szakmaznek veled errol,de nem biztos,hogy erted amit irok.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Scoobyka #61989 üzenetére
akkor velem ráb.sztak, mert listával járok vásárolni és ami nincs rajta, azt meg sem látom
"Szivesen szakmaznek veled errol,de nem biztos,hogy erted amit irok."
Szívesen beszélgetnék én is veled róla, de ilyen hozzáállással nem hinném hogy sokra jutnánk. Azért ennek a mondatnak van egy olyan pejoratív töltete, hogy kibuggyant egy privát tevékenység neve a nyelvem csücskén.már bocs...
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Scoobyka
addikt
válasz Zola007 #61990 üzenetére
Teged hivunk tudatos vasarlonak Erre kulon brainstormingok vannak,hogy kizokentsunk a listadbol. Peldaul a bejaratnal egy incsiklandozo peksuti permetanyagot bocsatunk ki,ami arra kesztet,hogy vegyel valami peksutit is
A szemelyeskedes nem kenyerem,csak a 300 es 299-nel ereztem,hogy nem hiszed,hogy pedig ilyen egyszeru trukkok vannak amik a vasarlokat befolyasoljak.
[ Szerkesztve ]
-
xuldar
addikt
válasz Scoobyka #61989 üzenetére
Igen, ha 299-ért van kitéve és megfogod, a pénztárhoz viszed, nem 300-at vagy 500-at fognak elkérni érte, hanem 299-et. Nem találják ki, hogy emellé még kötelező megvenni 100Ft-ért ezt meg azt. Vagy ha igen, akkor nem 299-et írnak ki, hanem 399-et.
Nahát, ha én bevásárlólistával megyek a boltba, tőlem akármit kitehetnek a bejárathoz meg a pénztárhoz. És valószínű nem csak én vagyok az egyetlen, aki egy ilyen hirdetés láttán akkor se hozom el a cuccot, ha az év üzlete, mert olyanokat nem gazdagítok, akik megpróbálnak átb@ltázni.
A hirdetésben a vastag betűs részt olvasd át még egyszer, mert hiányos a mondat.
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Scoobyka
addikt
válasz xuldar #61992 üzenetére
Arukapcsolas egy fajtaja amit irtam. A szovegben benne volt reszletesen leirva,nem elrejtve,hogy valojaban mennyi is a keszulek! Külön sor,kiemelve felkialto jellel!
Tehat amibe bele lehet kotni,hogy a vasarlo aki csak a cimig jut az felhaborodik.
Erdekes modon nem mesz be a telefonszolgaltatokhoz amikor 0Ft-ert elhozod a telefont,mikozben ott van a szovegben,hogy telefonkeszulek havidija es mobilszolgaltatas havidija! Ha azon nem haborodsz fel vagy a torleszto reszletes vasarlaskor, akkor ezen sem kellene! Ugyanaz az erekesitesi model mind2!
Csak meg kell tanulni olvasni!
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Scoobyka #61991 üzenetére
igen, az OTP is csináltatott saját illatot, de értelmes ember nem a pénztárcája ellensége és nem azért vesz meg dolgokat, mert olcsó, hanem mert szüksége van rá.
Persze van egy intelligenciaszint, ami alatt ezek működnek, de ha bemegyek 1 kiló kenyérért a Sparba, nehogy már véletlenül kijöjjek egy akciós hajsütővassal.tényleg no offense, csak arra akartam utalni korábban, hogy ilyen tételnél már nem azon fog múlni, hogy elviszik-e a telefonod, hogy 49990-re vagy 50001-re van kiírva.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
IIIstIII
senior tag
Coolink Swif2 1201 dobozos 12cmes ventilátort elcserélném Arctic F12 pro ventilátorra. Egy az egyben.
-
Scoobyka
addikt
válasz Zola007 #61994 üzenetére
Pedig hidd el szamit...es ez fuggetlen nemtol,kortol,inteligenciatol. Vasarloi magatartas. Nem hulyesegbol talaltak ki minden kereskedelmi halozatban ezt az arazast.
Van meg egy ilyen amit szaknyelven rabatnak nevezzunk vagy bonusznak.
Gondolom mindenki talakozott mar a 10+1 vagy 8+2 ajanlatokkal. Ilyenkor az ember hajlamos elcsabulni es megveszed. Ez is marketing strategia csupan. Mivel valojaban nem venned meg,de igy mar elgondolkozol rajta,hogy ez lehet igy jo vetel es majd sokaig eleg lesz. Itt az arakkal jatszanak a marketingesek es a beszallitok nem pedig a csomagolassal vagy egyebb erzekszervekre.
xuldar:ezek nem atbaltazasok,mert akkor soha nem vennel semmit. Ezek csupan vasarlas osztonzo eszkozok. Az aron nem valtoztatunk,csak a vasarlo maskepp viszonyul a vasarlashoz. Ha azt irom,hogy 55990Ft a keszulek,de debrecenieknek akcio kereteben 49990Ft csupan pozitivnak eli meg a debreceni. Mikozben csak annyi tortent,hogy en a valos arat amit a telefonert akarok kapni csak megvaltoztattam. Lehet alulrol es felulrol is csinalni. Ez nem atbaltazas,mert a termek jo,a tulajdonos boldog lesz vele,csupan arstrategia.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- Hyundai, Kia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Mobil flották
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest