- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tescoba àrulnak vezeték nélküli kilòméteróràt kerékpàrra?
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Még mindig aktuális.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Ajánljatok már valami jó böngészőt win 7 re a chrome helyett. 2 Gb ramom van, de sokszor kevesli.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Scoobyka
addikt
Eladó okostelefon II: [link]
Holnap mar egy hirdetesben fog szerepeélni.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Blabcsi #62552 üzenetére
A medicor udvarában (hátul) van egy lakatos műhely, ahol lépcsőkorlátokat, motorokra bukócsöveket hajlítanak, készítenek.
Ott lehet kapni, de az biztos, hogy nem 2 forint...." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Akciósan eladó a ps4-em: [link]
5db játék + extrákVan hozzá TV-m is, külön külön is vihetőek: Samsung ue32c6000 LED
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
-
mackosajt
addikt
válasz Blabcsi #62552 üzenetére
Hány kg a macsek?
Csak hogy mit kell elbírnia, mert gondolom nem kéne berogynia, és milyen vastagságban gondolkozol, ha esetleg tudna valaki segíteni.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Tothgera30
Ármester
válasz z0d1AK #62517 üzenetére
Dell Latitude E6520-nál volt hogy tapipadnál bal gomb lenyomásra talán 10-15%-al kevésbé érzékelt mint a jobb. Felhívtam a szervizt, mondták hogy kicserélik. Másnap kijöttek, teljes csere. Mivel 24 órás gari van rajta. Tehát business gépet veszel, akkor nincs gond, alma logó pedig csak plusz lehúzás.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
laszlo168
senior tag
Eladó komplett gép, vagy csere PS 4 re+ ráfizetek.
CPU: AMD FX 6200 (gyári hűtő) + 1 év gar
RAM: Kingston 2x4GB DDR3 1866MHz + 8 év gar
SSD: Kingston SVP200S3/120G SSD + 1 év gar
Alaplap: Asus M5A97 EVO + 1 év gar
VGA: Asus 7770 2GB DDR5 GHz Edition HD7770-2GD5
Táp: Cooler Master B600 (600W) + 3 év gar
Ház: LG DVD író/olvasóval, Monitor NÉLKÜLA garancia a PCX árúházra vonatkozik, ingyen házhoz szállítással.
(A tápegység Debreceni üzletből van)
Irányár 100.000ft -
br.rak
őstag
Keresek AGP-s VGA-t ami szempont:
4x agp kompatibilitás
256mb ram
dx 8 vagy afeletti
némi próbagariha kicsit zúg a venti nem probléma, úgyis hangos környezetben volt használva a gép
1000 jó magyar forint a keret.Br.
-
-
ServerWorks
aktív tag
Apple iPhone 5 (T-Mobile, 16GB) nagyon szép állapotban
2,5" 320GB 7200rpm Hitachi SATA 6G notebook winchester 100/100
Intel Pentium G645T /socket 1155/
3,5" 200GB Maxtor IDE merevlemez (újszerű, párszor használt backup célra) 100/100
filléres cuccok: ISDN modem PCI, 10/100 LAN PCI, u160 SCSI PCI, PS/2 billentyűzet (HU)
1GB SanDisk ULTRA-II CF
...eladóak!
-
sNORh
addikt
eladó 4db 13"-os 4x100 Acélfelni, használható Téligumival 8k
Keresek USB fejegységet! Csak újszerű hibátlant.
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Blabcsi
senior tag
válasz mackosajt #62566 üzenetére
Még nincs meg a sütnivaló (bár a csajok úgysem engednék megsütni) mert előfeltételnek szabtam az akvárium tetőt.
Szerintem max. ~5-6 kg lehet egy cilamila, az akvárium meg 40cm , amit 3 részre oszt a világítás, ami alu sínben van az akvárium tetejéhez rögzítve.
Tehát, 13-14 cm távonként alá lesz támasztava a rács, szerintem az el is fogja bírni, ha elég merev. ~0.5-0.8mm vastagságban.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Zola007
veterán
válasz Blabcsi #62577 üzenetére
4,5 kilós tesómék macskája, nem kövér, inkább ilyen falusi bodybuilder macsek.
Az állatorvos megküzdött vele izombólMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
Sirandrish
legenda
válasz Zola007 #62578 üzenetére
" inkább ilyen falusi bodybuilder macsek."
Hát ezen borultam
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
adi mester
aktív tag
Esti gyors kérdések órája:
(ez most nem lesz annyira fárasztó kérdés)Egy Alcatel One Touch Evo 7 HD tabletet mennyiért lehet szerintetek eladni?
[ Szerkesztve ]
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
dewil666
őstag
Jó reggelt mindenkinek!
Nincs esetleg valakinek rossz intel procija vagy kupaktalanított proci amiről a kupak feleslegessé vált?
Szükségem lenne egyre.
ilyenre vagy hasonlóra[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
-
laszlo168
senior tag
Keresek pS 4-et, max 110.000ft-ig
-
Scoobyka
addikt
Elado iPhone 4s es iPhone 5!
Erdeklodni privatban.
-
sto1911
veterán
Ilyen akkutolto erdekel valakit esetleg?
Par hetes, 2x volt hasznalva, tenyleg baromi sokat tud es gyorsan tolt. 1 vagy 3 ev gari van ra.
Eladas oka: tul sokat tud 😀
Ara 4k, ha ma elviszi valaki akkor hazhoz is viszem (Debrecenben) -
sto1911
veterán
Vilagitos Kindle nincs valakinek elado?
-
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Hörcsögketrec kompletten eladó.Jó állapotban lévő hörcsögketrec eladó.
Van benne: fém kerék, etető, itató, búvóhely, wc.
Emeletes, a felső részen függesztő edzőrésszel, melyen szeretett kisállatunk megfelelő kondiban tarthatja magát, szintén e célt szolgálja a kerék is, melyben esténként futóedzést tarthat.
Jár a ketreccel még egy csomag bontatlan alom forgács, valamint némi eleség is, hogy a kemény edzésben megfáradt höri pótolhassa elégetett kalóriáit.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
elfelejtette
veterán
Eladó telefonok:
Vodás Huawei Ascend G300 - 14k
Angol nyelvű független Nokia 6630 - 4k
Gigabyte 600GTS 256MB Silent Pipe3 5k."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Sirandrish
legenda
válasz Blabcsi #62594 üzenetére
Szuper hirdetés...
Marketing 5öselfelejtette 6630 4K...néhány éve meg maximum a nyálamat csorgattam utána
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz Sirandrish #62597 üzenetére
Na igen 10 éve,én is meg vettem a 6600-t,aztàn rà kb 6 hònapra kiadtàk a 6630-at,és meg voltam zavarodva hogy annak a kameràja màr 1,3mp,tudja az USB 2.0-t,és gyorsabb netezés szempontjàbòl!!
Akkoriban még csak telefonròl neteztem,amikor làttam ismerôsnél milyen gyors a 6600-hoz képest,majdnem elàjultam. -
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #62598 üzenetére
Oh a 6600...
Emlékszem hogy mikor megvettem, sötétbe csináltam vele egy képet és el voltam ájulva hogy fel lehet ismerni hogy mi van rajtaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
xigris
őstag
Sziasztok!
Eladó külső 1tb-s hdd
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest