- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz Šolaire #1054 üzenetére
Egyébként sem megyünk sokat, általában ami évente több alkalom, az Szentes - Egerlövő, de idén először nálunk jött a fiam ( na jó, tavaly, dec. 30 ), aztán az uncsitesók lettek többen egyel. Ilyenkor ugye eleve min. 6 hét látogatásmentes amellett, hogy egyébként is nehéz egyeztetni, meg a nyaralásnak is elötte vagyunk, Erdélyi rokonlátogatásnak szintén, főleg ebben a nyomorult helyzetben, úgyhogy szegény nem sokat szaladt még.
-
-
kelly416
veterán
válasz Luck Dragon #1058 üzenetére
Feleségemé, de hidd el, nem kívánjuk mi a nnyira bele a km-t.
-
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Én most a vírus miatt tettem bele (lodgy) bő 7000k km-t. Fogyasztás 6.4, napi cca. 70 km, oda vissza. Most eco módban használom, azzal egy tankolás után 6.3 a fogyi, gép szerint.Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
konyi79
addikt
válasz Flowtation #1063 üzenetére
Érdemes tankolásból számolni a fogyasztást, nekem bő 10%-kal plusszos a fedélzeti kijelzetthez képest.
-
Logan 1.0= 7.2
Logan 1.5= 6.3
Tudom másnál termeli az üzemanyagotA káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
kelly416
veterán
válasz Flowtation #1063 üzenetére
Van bármi tényleges haszna az eco módnak? Egyesek tudni vélik, hogy 0-3000km környékén a vezérlő rá sem engedi a 130 lovat, korlátozott a teljesítménye az autónak, aztán amikor "bejáratódott", akkor már meg van a teljes ereje. Az eco mód meg kb. az a teljesítmény, mintha az első 0-3000km lenne állítólag. Tehát igazából csak a kakaót veszi vissza kicsit. Ebből mi lehet az igaz?
-
Flowtation
őstag
válasz kelly416 #1066 üzenetére
Pontosan még én sem néztem utána. Kíváncsiságból kapcsoltam be. Nekem ennyi tűnt fel, hogy lomhább, lustább az autó, mintha később kapcsolna a turbo, egész egyszerűen nem megy. Ha kikapcsolom menet közben, akkor meg meglódul rendesen. Sanszos az a 100 Le max. Fogyiban tényleg nem lesz nagy szám.
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
konyi79
addikt
válasz Luck Dragon #1065 üzenetére
Az a 6,3 a kis dCi-től nem túl szép. Sok dugó van benne?
kelly416:
A gázreakció lesz elsősorban lassabb, de valójában motorfüggő is, melyiknél mi történik pontosan. Nekem a Clio-ban a töltőnyomás is kisebb, 2000RPM fölött meg totál elvágja. A Duster is lomhább lesz, de közel sem annyira.
Valójában kevés olyat tud, amit nem lehetne odafigyelő vezetéssel összehozni. Az autónak van tömege, meg légellenállása, ha nem padlózod egyébként nem tud csodát tenni.
Kicsit az újabb modelleknél a klímába is beleszól, a változó lökettérfogatú kompresszoroknál tud varázsolni valamit, cserébe kevésbé hűt. Nem kapcsolja automatikusan be háttérben a klímát ha szélvédőre van fújatva a levegő, meg ilyesmi.Én pl a dusterben csak terepen használom, könnyebben adagolható a gáz sokkal. A marha rövid 1-es miatt ha billeg nagyon az autó és kicsit jobban megpöccintem akaratlanul is a gázt elég durván rúgja maga alatt a földet. Ott jó, ha tompán reagál, nem olyan ideges a TCe150.
-
válasz konyi79 #1069 üzenetére
Igen dugó + pálya + klíma.
Amúgy tragédia ami Fehérváron és BP-n van. Na de mindegy is ez off téma.Bár bennem van a tüske BP-n sok helyen a bicikli sáv került és kettő sáv helyet csak egy van.... Oké duplájára nőtt BP-ről a kijutás , elérek az M7-re ott stabil 135-140 tempó. Aztán Székesfehérvár seregélyesi felüljáró után egészen az Auchan felüljáróig araszoló tempó...... Aztán a körforgalom után is ez vár az emberre.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Šolaire
veterán
válasz Luck Dragon #1070 üzenetére
Ne is mond, most mindenhol ez van hogy feldották a korlátozást, pedig szerintem nem változott sokminden.
“Praise The Sun” \[T]/
-
-
AMD Power
titán
válasz Luck Dragon #1070 üzenetére
BP egy nagy hulladék. Minden téren. Autóval meg pokol. Én Óbudán lakok messze a belvárostól és még itt is kritikán aluli a helyzet ilyen téren. És,hogy ne csak off legyek. Hyundai FB csoportban írta nekem egy srác,hogy Daciat vett , mert a legtöbb i30 amitt nézett nem Mo-i volt. :)
-
-
Šolaire
veterán
válasz Luck Dragon #1075 üzenetére
Nemrég voltam Miskolcon a szervízbe pont akkor hoztak egy kamion autót.
“Praise The Sun” \[T]/
-
-
kelly416
veterán
válasz Luck Dragon #1077 üzenetére
És sajnos nekünk sincs egy sem köztük, pedig boldogan elcserélném a 2000-es Zafirát egy Loganra vagy Sanderora is akár.
-
-
kelly416
veterán
válasz Luck Dragon #1079 üzenetére
Igazából végiggondolva jó a zafi, most is vagy 8m³ sódert meg másfél raklap cementet kell hazahordjak 1-2 hét alatt, így nem fizetek.fuvardíjat és nem a kapuból kell betalicskázzam mindet 40-50 méterre, hanem betologatom futóval. Nem ölném a Daciát ezzel, de ha ennek vége, akkor már nem nagyon van olyan, amiért inkább a Zafit választanám egy új, költségmentes autóval szemben. De majd rendbe teszem a Zafit is és bemagyarázom magamnak, hogy költségmentes.
-
mirci18
addikt
Közben nálam is alakultak az események.
Túl vagyok egy 4 napos 840 km-es túrán a kocsival.
Volt benne autó út és pálya is dögivel.
Pályán meg torlódás útszűkítés meg lassítók. Vegyes klíma használattal meg a 80-135 km közötti sebességgel nekem tetszik a 6.8-7.2 l-es fogyasztás.
A kocsiba egész jól befért a kemping cuccunk bár az ülést is megpakoltam.
Teletolva is 2 felnőtt egy gyerekkel jól tudott gyorsulni.
A Tempomat és a klíma aranyat ér.
A kocsi a szerelésen is átesett.
Frissült a Medianav plusz nem csipog végre az öv. Nincs Start Stop és hátsó ablaktörlő indulás tolatáskor.
De ami a legfontosabb van végre tolató kamera benne.
Az első köztes olajcserén is túlesett gyári szűrő és olaj. Jelenleg kb van benne 3500 km.
Még két nagy túra lesz őszig aztán belassul a kilométer gyűjtés.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
-
Most látom csak hogy lehet kérni már sima Tce100 motort LPG rendszer nélkül. Így már jóval szimpatikusabb az egész , főleg olyan személyeknek mint én, aki ódzkodik az lpg rendszertől.
Elvileg ez az a motor ami a Duster & Clio esetben is található.
Mi a véleményetek erről ?
Gyors konfigurációt csináltam 4M lett a vége . Picit sokkalom.[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
gyemipapa
senior tag
válasz Luck Dragon #1087 üzenetére
Csak azt nem írtad, MCV, Duster, Lodgy vagy Sandero volt a kalkuláció tárgya, és a 4 milla full felszereltségre vonatkozik-e... Mert nagyon nem mindegy. De nézhetsz ugyanazon paraméterekkel egy másik autómárkát, mindjárt nem fogod sokallani a 4 millát.
Én három hónapja vettem 0,9Tce Sandero Stepway Techroadot, full extrákkal, 3,7 milláért, és úgy vagyok vele, mint az a bizonyos majom a farkával. :-)[ Szerkesztve ]
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
-
Šolaire
veterán
válasz Luck Dragon #1089 üzenetére
Most nem tudnám megvenni. Nekem logan szedán van arctic és így volt 2.8
“Praise The Sun” \[T]/
-
-
gyemipapa
senior tag
válasz Luck Dragon #1089 üzenetére
Mondjuk várható volt, prognosztizálták, hogy a járvány, autógyárak leállása miatt emelkedni fognak az árak. Nekem még szerencsém volt, készletről március közepén.
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
Šolaire
veterán
válasz Luck Dragon #1091 üzenetére
Pont szerencsém volt. Már akkor mondta a srác aki intézte nekem hogy ha nem veszem meg most később már drágább lesz. Azt hittem marketing rizsa. Igaza volt, most jól jött meló keresésnél is mindenhova el tudtam vele menni páran panaszkodtak klímára is nekem teljesen jó tolja a hideget rendesen.
“Praise The Sun” \[T]/
-
-
Šolaire
veterán
válasz Luck Dragon #1094 üzenetére
Hűt a menetszél.
Most van időm hajtani a kocsit Miskolc belváros közepes forgalom Rozi jól vizsgázott.“Praise The Sun” \[T]/
-
-
Šolaire
veterán
válasz Luck Dragon #1096 üzenetére
Kollégámnak felforrt a vize, menetszéllel próbálta hűteni, azaz nyomta még neki a gázt. Igaz nem volt hatásos.
“Praise The Sun” \[T]/
-
kelly416
veterán
válasz Šolaire #1093 üzenetére
Áh, mi kaptuk a fülest, hogy változni fognak az árak, elszaladtunk lefoglalni. Mondta az eladó is, hogy várhatóan következő héttől már drágább lenne, de mivel ezen az áron foglalóztuk, ezen fogjuk kapni. Következő héten nem drágult, kettő héttel később elindult felfelé. Amit megvettünk 4,6 milláért (plusz extrák a pdf-ből, összesen 5,3 milla), azt bő egy hónappal később pdf-es válogatás nélkül is 5,3 felett kaptuk volna meg. Iszonyat felmentek az árak tavaly év végéhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest