- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dvix
senior tag
Sziasztok! Szóval megkaptam a Celebration Tce100 Dusteremet Azt mondták vigyem el egy hosszú hétvégére mert úgyse csinálnak addig vele semmit. Tegnap visszavittem egy eredetiség vizsgát még csinálnak, meg a karosszériás leszedi a cégmatricát és még egyszer letakarítja. Eddig adtak egy Renault Zoet(nekem kényelmetlen ez a dodgem ). Békéscsabán a Renault Merszlényinél vettem, az autót teletankolták mielőtt átadták.
Főbb jellemzőiről mondhatom hogy:
-a kis turbóst hamar utazósebességbe lehet hozni, nem egyszer előztem. Kraftolni kell kuplungolásnál is rendesen(hamar ejti a fordulatot, tehát kb. mint egy szívót) 3ezernél előbb nem érdemes elváltani.
-4 esben 56-60 nál 1900-2000 körül forog, kell is neki, turbó nyomás 1800-tól nincs akkor hallani remegést, a váltóutak hosszúak.
-váltó franciásan lötyögős de pontos
-Tolatni élvezet, könnyű kormány, és az nem igaz h nem lenne pontos vagy h nagy lenne benne a holtjáték, vagy h nem pont akkor fordul az autó amikor elfordítod ezt ne higgyétek el amit teszterek mondanak/írnak.
-a tempomat maga az öröm és a megváltás
240Km-en átlagfogyim 5.9L volt Computer szerint. Persze ezt tankolással visszakérne mérni.
-az autó felfüggesztése verhetetlen, menetzaj alig, a beépített rádióra azt mondom most már h jó, elegendő, jól szól.Egyedüli bosszúságom hogy a szervizkönyv digitális, tehát csak a mai számlán fogom látni az olaj fajtáját.
A másik meg, hogy kaptam két kézikönyvet, (Dacia Duster ismertető/ahogy kezdi mondókát: "Ez a kezelési és karbantartási útmutató"/ és média Nav) és vagy 20 szor leírja, hogy egyes dolgokat a "Karbantartási dokumentációban" nézzem meg?! Én ilyet nem kaptam. Most külön, fizikálisan létező "Karbantartási dokumentációt" kéne az autóhoz kapjak? Vagy azt még nem adták ide? É nem tudom gyerekek.[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
Gratula! Na meg le a kalappal a teli tank és a csereautó előtt is, én ilyet még nem olvastam.
Szívem szerint én is Dustert vettem volna, de hát elégedjek meg egy új autóval és örüljek, hogy a felét ki tudom fizetni.
Nem baj, a Lodgyra sem panaszkodunk, nagyon jó az is. Nekünk.A Lodgy mellé is ez a kettő van csak.
-
-
kelly416
veterán
válasz Luck Dragon #1205 üzenetére
Tényleg szép a színe. A két gyereknek meg nekem is az azúrkék tetszett jobban gépen, de miután megnéztünk párat már élőben, főleg a miénk társaságában, nekem is jobban tetszik ez. Csak olyan apróságok boszantanak, hogy nem lehetet digitális klímát kérni bele, meg a középső sórhoz "közvetlen" meleg/hideg levegőt csak lábhoz tudok fújni, leghátra meg sehogy. Illetve a hátul ülők felejtsék el, hogy zenét hallgatnak az elől ülők halláskárosodása nélkül. De ez van, hátul (ha lesz még hátul utazás) majd hallgatnak bluetooth zenét a törpék Tronsmart Force-on (a Te írásod alapján választottam, nagyon jól szól, köszönöm), mi meg tudunk beszélni elől.
-
-
kelly416
veterán
válasz Luck Dragon #1208 üzenetére
Sajna nem lehetett amikor rendeltük (és előtte egy fél évig, utána egy fél évig tuti nem), most nem tudom, lehet-e. Már meg sem nézem, mert max. felidegesít.
-
kelly416
veterán
válasz Šolaire #1211 üzenetére
Lejárt a szerk. idő...
ez az autó pöppettöbbe van, mint a listaár, de a felni is és a vadrács is nagyon dögös.
De ez a lista ("tartozék árlista letöltése" link) sok mindent tartalmaz, amire csak úgy szórni lehet a pénzt.
-
-
mirci18
addikt
válasz Luck Dragon #1216 üzenetére
Csak pont terepre nem fogod vinni nehogy sérüljön megkaristolja valaki.
Pont mint a Vitara. Azt se láttam még földúton.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
-
konyi79
addikt
válasz kelly416 #1214 üzenetére
Az a Piranha nevű alufelni, ami sajnos csak 16-os. A tetőlámpa a sínnel szélzajos, meg kevés értelme van. A galytörő semmit nem véd, műanyag tartókkal kell a gyalogosvédelem miatt felrakni, ráadásul a 360fokos kamera se játszik vele, betakar az első kamerának. A küszübtoldat is csak egy olyan felesleges súly az autón, ami csökkenti a szabad magasságot, meg a küszöb élét is ki kell fúrni hozzá, ami nem hangzik túl jól.
-
Dvix
senior tag
-
-
Šolaire
veterán
válasz Luck Dragon #1223 üzenetére
"Újonnan valóban nem lehet már rendelni Logan MCV-t, mivel kifutó modell. Viszont információnk szerint készletről még kapható!
Ez a weblapon lévő árlistában is feltüntetésre került: "A Logan MCV kifutó modell, az elérhető készletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben!"
Akit érdekel, annak azt javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal. Ők rálátnak az országos készletre, és segíteni tudnak, hogy hol van még készleten."
"Még nincs hivatalos információnk, hogy mi lesz helyette. Amint kiderülnek a pontos részletek, megosztjuk majd mindenkivel. Kérjük, kövesd figyelemmel Facebook oldalunkat, és nem maradsz le semmiről!
További szép napot!
Üdv. Dacia Magyarország"
“Praise The Sun” \[T]/
-
-
Šolaire
veterán
válasz Luck Dragon #1225 üzenetére
Szivesen. Meglepett engem is MCV gondolom népszerű , elég sok szaladgál belőle.
“Praise The Sun” \[T]/
-
mirci18
addikt
válasz Šolaire #1226 üzenetére
A facebook-os fórumon a csoport vezető hallott már egy két pletykát az értékesítőktől de nyilván mivel nincs teljesen megalapozva nem kürtöli világgá.
Én is meglepődtem ezen hogy kifutó modell.
De úgy gondolom ez inkább csak új motorokat jelent.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
-
Dvix
senior tag
válasz Šolaire #1229 üzenetére
Be fog következni most már náluk is egy új generáció váltás! Kérdés h az új jobbat is jelent e majd, és jelent e egy új biztonságosabb platformot. Az hogy a TCe100 belekerül a Sandero/loganokba az mindenképp jó hír. [link]
Egyébként meg minden SUV lesz, minek itt találgatni! Minden autó az lesz és kész![ Szerkesztve ]
-
" biztonságosabb platformot."
Igen jó lenne, főleg ha vissza nézzük a Dacia modell választékát és láthatjuk hogy 5 csillagos nincs is. Egy négy csillagos volt az pedig a Sandero, többi mind 3 csillagos. Persze itt sokat számít hogy sok olyan vezetői biztonsági asszisztens nincs beleépítve ami sok pontot hozna az Europai NCPA kiadott törésteszt csillagaihoz.
Abban is bízom hogy a Sandero marad négy csillagon, és felhozzák hozzá a többi modellt is.
Titkon belül még egy automata váltott is kívánnék a platformhoz , mert ez nem lenne új keletű ugyanis a második generációnál is van. Csak a Magyar importőröknek köszönhetően megjelenésekor volt pár darab aztán hagyták a csudába.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Dvix
senior tag
válasz Luck Dragon #1231 üzenetére
Nagyon reménykedem h lesz benne azért valami nagyszilárdságú acél. Az NCAP meg nem tud pontozni Én szeretném azért h szintet lépne a dizájn de nem vesztené el a Dacia-ra jellemző vonalakat. Mint például ez a megálmodott concept kép is mutatja.
[link]
Az embereknek továbbra is az olcsó kell. De ha a biztonságon tudnának domborítani az mindenképp előnyükre játszana szerintem[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Luck Dragon #1231 üzenetére
Plusz ,de ezt már csak tényleg ilyen apróság. Stepway esetében a kilincsek legyenek már színre fújva ha már az Artic esetében is le van, engem valahogyan ez mindig is zavart.
Másik pedig a radar , ugyan úgy lehetne színre fújt. Világosabb autón messziről nagyon ízléstelenül néz ki a négy fekete érzékelő.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
JoinR
őstag
válasz Luck Dragon #1235 üzenetére
Ha rajtam múlna még a lökhárító se lenne fényezve Viszont legyen benne klíma, tempomat, ülésfűtés...de a külcsínre egy forintot nem fizetnék, ha lenne ilyen opció...sajnos a gyártók pontosan tudják, hogyan kapcsolják össze a valódi értékeket a megosztó extrákkal, amiket így csak egyben lehet megvenni.
Persze legmagasabb kivitelben elvárható a fényezett kilincs. Viszont pl. nagy motorral nem lehet kérni a kisebb kiviteleket, erre gondoltam.[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz konyi79 #1219 üzenetére
A tetőlámpa sinnel nem is kellene, meg a 360-as kamera sem, nem látom értelmét. A galytörő azért vadkár ellen lehet hatásos, bár lehet nagyobb károm is miatta, mint nélküle. De legalább jól néz ki. A fellépő is inkább csak jól néz ki, de nem is igazán ezek a fontosak. Csak mutatni szerettem volna, hogy a honlapon összerakhatónál sokkal jobban is tud kinézni az autó "gyári" tartozékokkal.
A Lodgyba nekünk is úgy tették be a kutyarácsot, hogy kifúrták a kárpitot 3-3 helyen és gumírozott valamivel rögzítették bele a műanyag kárpitba. Optikailag (meg kis méretű kutyáknál talán) jelent valamit, de ha idegen ülne be az autóba a rotim mellé úgy, hogy nem vagyunk ott, nem hiszem, hogy biztonságban lenne attól a rácstól.
-
kelly416
veterán
válasz Luck Dragon #1235 üzenetére
Nem is az a bosszantó nekem igazán. Nézd meg a mi autónkat is, a tükör nem karosszéria színű, hanem ezüst, mint pl. a ködlámpa környéke, és szerintem baromi zavaró.
-
konyi79
addikt
-
-
-
Šolaire
veterán
-
kelly416
veterán
válasz Luck Dragon #1241 üzenetére
Nem tudom kinek mi jön be, de a szürke-ezüst tükör a bézs színű autón elég fura. Ha karosszéria színű lenne, sokkal jobban tetszene.
Tudom, nem olyan feltűnő, legalábbis ezeken a képeken, de akárhányszor ránézek, mindig az jut eszembe, hogy le lett cserélve, újra lett fújva valami balek által... totál elüt az összképtől. Szerintem. -
-
konyi79
addikt
válasz kelly416 #1246 üzenetére
Ez nekem is nagy dilemmám volt egy darabig. Amikor még a hátsó szárnyon agyaltam, abból is csak ezüst, meg selyemfényű feketét lehetett rendelni.
Ezeknek a Dacia designereknek nem adnak elég füvet, vagy szétkapta a medve mielőtt befejezte volna munkáját, mert nehéz az összhangot megtalálni a kínálatban, az biztos.
A Dusternél is a Prestige adja a szatén tükröket meg lökhárító betétet. Ehhez gondoltam hozzá a fekete hátsó szárnyat, ha már feketék a műanyag oldal és sárvédő védelmek. A Sport csomagban ugyan lehet rendelni fekete tükörházat, de azért nem akartam még fizetni. Úgy voltam vele, ha nem jön be az összkép, majd lefújatom. Az első Spoiler eleve nem tetszik. Aztán megszoktam így, maradt.
Átnéztem a Lodgy tartozék árlistát, abban nincs sajnos rendelhetőben más színű tükörház. Esetleg nem opció lefújatni? Gyanítom bontóban is kapni fillérekért, és akkor a gyári is megmarad, ha nem szeretnéd azt bántani.
Egyébként én is arra jutottam, így, hogy a lökhárítóban is megjeleník a szín, nem bántja annyira a szemet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest