- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
-
-
AMD Power
titán
-
-
konyi79
addikt
válasz Luck Dragon #1345 üzenetére
Nem rohad, új még, legyen majd a következő gazdájának a problémája
2 éves a modell, nehéz még bármi tapasztalatot levonni egyébként a D2-ről. A Renault régóta hagyományosan nagyon jó. A Dacia legelejével Logan, Duster 1 ph1 még halanni rohadásokról, de az első frissítés óta nem rosszabb, mint az átlag. Sőt, talán a japánokat lenyomja.
Nem kell venni Németországból autót, időnként télen is le kell mosni, a kerékjáratokat meg ha sarasak rendszeresen takarítani. Akkor semmi sem rohad. -
-
kelly416
veterán
válasz Luck Dragon #1355 üzenetére
Igen, nekem is ez jött le. Ugyan a Toyota praktikusabb, nagyobb, síkpadlós, bőven műszerezett ... csak épp drága.
-
kelly416
veterán
válasz Šolaire #1360 üzenetére
Nálunk is az volt, de azért nem mondanám a Lodgy-ra, hogy jobb abban amiben nem jobb. Az, hogy nekünk megfelel a kisebb beltér meg a nem sík padló, az egyéni igény. Az, hogy jobb motor van benne benzinesből legalábbis és jobb a menetdinamikája, az lehet kimondott előny. Az is, hogy több az üveg és kevesebb a lemez a szükséges látómezőben, de ne a bejövő napfényre hivatkozzunk, ami még fóliazott autóban is kellemetlenül meleget csinál mostanság.
-
golyós
addikt
válasz kelly416 #1359 üzenetére
Ott vagyok amit eddig is tudtam : ha lett volna több pénzem akkor nem Lodgyt veszek. Nálam erős visszatartó erő volt a többi márka benzineseinél a 3 henger.
A Dobló meg nem tetszett a feleségemnek.
Kollégák is néha zrikálnak, de mindig azt mondom : ha 3 miiilóért tudsz egy új 5 év garanciás autót akkot szólj. Én nem ámítgatom magam, tudom, hogy vannak jobbak, de az év 95%-ban, otthon -bolt- Auchan- otthon távra, ami 15 km maximum, felesleges flancolás drágább autót venni.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Egy kis szösszenet a mai nap margójára. Elmentem ma a rokonokhoz, szomszédban van egy kedves pár akikkel régóta ismerjük egymást. Két éve született náluk egy pici és nem rég lett meg a második. Ezalatt egy négyes golf kombival oldották meg a mindennapokat.
Régebben egyszer kérdezték a Daciával kapcsolatos dolgokat mert látták hogy ezzel jövök megyek, pedig előtte Opelem volt és nem-e vissza lépés ez az egész meg mik vele a tapasztalatok.
Elmondtam nekik a véleményemet, későbbiekben kiderült hogy több embert is kérdeztek, szalonban is voltak.
Aztán jött ez az program is ami sokat segített neki. Ma pidig ott volt az udvarban a kék színű stepway lodgy. 1.5/115 variáns.
Átinvitáltak , körbenéztem az autót és így első blikkre nagy, hatalmas a Loganhoz nézve. hatfokozatú váltóra nem picit irigykedem. Itt is manuális klíma van .Még jó hogy tegnap pont erről az autóról beszéltünk[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Dvix
senior tag
válasz Luck Dragon #1364 üzenetére
Én is a kertszomszédom Loganját kezdtem nézegetni először.
-
kelly416
veterán
Ne csináld már. Mi 7en mentünk Balatonra tetőboxal, fiam 140cm környéke, a lányom már 160 felett van, simán el voltak hátul. 2 baj volt, nem ment hátra levegő, de ki nyitották az ablakot, meg nem hallatszik hátra a zene, de egy bluetooth hangszóró ezt orvosolja. Ennek fényében külföldi nyaralásra is simán elindulunk majd 5en (boxal vagy nélküle, még nem tudom), nem csak a madaras tecsóba. Simán jó ez az autó, főleg ennyi pénzért. Én Ford nemtudommiafenét néztem, de hosszított kasztni 300.000 felár és csak abban van 3 sor ülés, de a harmadik még így is még plusz 300.000, és akkor már csak dízel... fel is adtam gyorsan. A Doblo-t én is egy pillanatra mutattam meg feleségemnek, első ránézésre leszavazta.
Ez az autó kiváló a mi lehetőségeinkhez és kereteinkhez. És gyanítom nem egy család van még ugyanebben a topánkában.
-
kelly416
veterán
válasz Luck Dragon #1364 üzenetére
A 6-os váltó végáttétele is ugyanott van, ahol az 5 gangosé, csak rövidebbek picit az áttétek. Aki szeret kavarni, mint én is, vagy próbál minél idealisabban közlekedni, annak jó a 6 sebesség, könnyebben megtalálja az optimális tartományt, aki meg nem szeret váltani, annak van lehetősége 1-2-4-6 fokozatokat használni akár, mert elég nagy az átfedés, jól ki lehet húzatni. 4-6 megoldast én is rendszeresen alkalmazom lakott terület elhagyása esetén. De igazából komoly előnye szerintem nincs az 5-ös váltóval szemben.
-
kelly416
veterán
válasz Šolaire #1367 üzenetére
Látod, én viszont bajban lennék, vagyok. Egy régebbi idők tisztességesen megcsinált autóját szívesebben vennék, mert azok még jó eséllyel autók lesznek amikor ezeket a maiakat (3 henger hengerlekapcsolással meg start/stop és társai) már kidobtuk. Azokból sem olcsó az, ami jó karban van most is. Nem igazán tudnék most szalonból úgy kiválasztani autót, hogy tartósnak is gondoljam. De valószínűleg akkor már egy Volvo mellett tenném le a voksom, ha ennyire nem számítana a lóvé. És lehet, még így is inkább választanék egy megkímélt V70R-t.
-
válasz kelly416 #1368 üzenetére
Ha úgy nézzük még igazad is lehet, nagyobb a kasztni, nagyobb az ellenállási tényező, több ember , több csomag nagyobb súly. Nos igen.
De ígéretet kaptam hogy majd mehetek vele egy karikát és akkor lesz összehasonlítási alapom.
Főleg úgy hogy a nagyobb DCI van benne.Šolaire +1 Toyota
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
kelly416
veterán
válasz Luck Dragon #1370 üzenetére
Sőt, az 1.33 TCe-t is oda adom egy próbakörre, ha felénk jársz valamikor. Már, ha kíváncsi vagy rá.
-
-
Dvix
senior tag
válasz Luck Dragon #1373 üzenetére
shhhhh... csak kérd meg őt h mutassa meg h nézne ki ha a nevedre írva csak úgy két percre. Csak meg szeretnéd nézni 2 percre, nem többre.
-
-
Ez most csak úgy itt hagyom, Lodgy.
-
kelly416
veterán
Azért fura, hogy egy tesztelőnek nem szúrt szemet a hátsó sor középsőre fellapozhatósága és ezzel egyúttal hatalmas csomagtartó létrehozása úgy, hogy végszükség esetére még nálad marad a két plusz ülés is. Na de olvasom tovább a cikket, hátha találok mást is. Eddig eléggé objektív, nem próbálja kendőzni a valóságot, ez a teszt kissé jobban tetszik mint az előző összehasonlítós.
Szerk.:
Végigolvasva is sokkal jobb ez a cikk szerintem.[ Szerkesztve ]
-
válasz kelly416 #1377 üzenetére
Pedig a cikk írója észre vette azaz “Viszont nem kell állandóan kerülgetni őket, ha nincs rájuk szükség, pár mozdulattal egyesével kiszedhetők. Az ülések nem nehezek, átlagember simán megoldja a ki- és a beszerelést pillanatok alatt.”Közben megtanultam olvasni , más a kettő .
[ Szerkesztve ]
-
Šolaire
veterán
válasz Luck Dragon #1376 üzenetére
Nekem nagyon bejön, jópár szaladgál belőle ahol lakok.
“Praise The Sun” \[T]/
-
-
Mond akkor ezt is mikor egyedül maradsz az anyóssal akit utálsz és azon jár a fejed a kocsiban hogyan tudnád a leggyorsabban haza vinni. (Ezt úgy olvastam valahol ahol a gyorsulást így mérték. ).
-
Šolaire
veterán
válasz Luck Dragon #1380 üzenetére
Nagyon kiváncsi leszek az új generációra. Félek árban is felfelé fognak elmozdulni.
“Praise The Sun” \[T]/
-
-
Šolaire
veterán
válasz Luck Dragon #1384 üzenetére
Így is emeltek nem is keveset.
Egy dustert azért még szeretnék.“Praise The Sun” \[T]/
-
-
Šolaire
veterán
-
-
Šolaire
veterán
válasz Luck Dragon #1388 üzenetére
Párom kinyírna. meg szeretem ezt az autót marad még.
“Praise The Sun” \[T]/
-
-
Šolaire
veterán
válasz Luck Dragon #1390 üzenetére
Igaz asszony nem játék. az új kocsival megleptem anno, nem tudott róla rögtön.
“Praise The Sun” \[T]/
-
kelly416
veterán
válasz Luck Dragon #1380 üzenetére
Szerintem a gyár megint a Dusterre koncentrál, Lodgy marad az, amiből sok van, és mivel mostanában kevesen vesznek dízelt, abból az erőforrásból több maradt, úgy gondolnám. De lehet,hogy tévedek.
-
Renault Ankarát szeretnék ha ilyen kívánság lista van.
-
Šolaire
veterán
-
válasz Šolaire #1399 üzenetére
Nem Aranka az. Sajnálom hogy csak az oroszok kapták meg, olyan mint egy csinos francia Bmw X6-os vagy mi.
Suv Coupe a javából, Duster alapokra építve csak felturbózva,feltuningolva. oroszok imádják amit el is hiszek, legalábbis a RU tesztek alapján.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest