- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aventador91
őstag
válasz Aventador91 #31594 üzenetére
az "újjászületés" után a beszélgetés viktor vectorral lehetne az is egy lölő V-vel hogy "ezt miből számolta ki, matematikus ön?"
-
nincsnév007
őstag
válasz Aventador91 #31601 üzenetére
pont tegnap olvastam hogy a lengyel szinkronos verzióban a játék végén viktornak a hangját mesterséges intelligencával csinálták meg, mert Miłogost Reczek aki szinkronizálta, 2021-ben elhunyt. azért az durva.
-
Aventador91
őstag
válasz nincsnév007 #31602 üzenetére
nagyon jó már az ai hang generálás
ez egy poén ai cover, de full olyan a hangja mint magyarul
[link] -
nincsnév007
őstag
válasz Aventador91 #31603 üzenetére
igen ezek brutális, és az is durva hogy magyar szövegek is hogy mennek neki
-
Thrawn
félisten
Hova tűnt Damon Hill?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
BoneDragon
veterán
Tegnap elkezdtem újra a jatekot az elejétől, ez már a 7. alkalom. Az első 10 perc az egy álom, amíg le nem szállunk lizzy barjahoz. Igazi blade runner atmoszféra... Aztán ez így meg is szűnik. Na jó talán még az első küldetés is mikor a csajt oda adjuk a trauma teamnek. Szerintem pont ezért hagytam mindig abba pár óra után.
DLC ebből a szempontból milyen lett?Szerk.: elég vicces, hogy repülő autóval kezdődik a játék aztán többet nem is látni... (Lehet ez változott már)
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz BoneDragon #31607 üzenetére
Blade Runner feeling az nem igazán van meg modok nélkül, ha látványról van szó.
Ha overall hangulatról, atmoszféráról, akkor meg abszolút nincs meg.
A Blade Runner-féle világ jóval komorabb, sötétebb, ridegebb, mint a CP2077 világa.
Ettől függetlenül én már megtanultam szeretni a játék világát annak, ami. -
mvkly
senior tag
Kicsit béndzsó kérdés, de a szabadon felhasználható képességszilánkokat hol tárolja a játék, hogy lehet felhasználni? Se itt, se máshol nem találtam infót erről.
-
addikt
Mármint a Perk Shard-okat (nem tudom ,hogy hogyan fordították)?
Amint felveszed, aktiválódnak. Tehát nincs más teendő csak lootolni őket.
10db van az alaptérképen, 2 Dogtown-ban. Szóval igazából 81 perk pont van. Nem 80.
59 a szintekből, 10 skill progression, 12 perk shard.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
pandras83
senior tag
Nem teljesen világos, hogy hogy veszíted el a játékot, vagy az téged. Annyi szent, hogy csak a felszínen lévő fóliát kapirgáltad meg hétszer(!) Felejtsd el a Blade Runnert, nem érdemes folyton a párhuzamot keresni. Mondjuk ha mindenáron a BR kell a játékba, akkor ez a mod ajánlott, az egyik rádióadón így még Vangelisre is lehet autókázni. Az biztos, hogy egy grandiózus élménytől fosztod meg magad, ha nem folytatod.
[ Szerkesztve ]
Cyberfuck Patchrunner
-
Aventador91
őstag
ez a játék legtöbbet a 2012-es dredd-ből merített. a játék egy kicsit színesebb, a városban valamivel több az élet mint a filmben, de hasonló.[link] nekem teljesen visszaadja a cyberpunkot a dredd
nekem nem volt semmilyen elvárásom a játékkal így nem is csalódok
nekem úgy jött le hogy a repülő járművek a gazdagoknak és az elit egységeknek járnak (trauma team, max tac)
ja és nekem viszont a blade runner nem tetszett. se a régi se az új
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Spoileres kérdés:
A hackerek kocsiját megkapom a Reed befejezés esetén is?
Songbird ending után megkaptam.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
mvkly
senior tag
Na igen, a magyar fordítás nem könnyíti meg a pontos keresést
Az 5 alapképességhez (shinobi stb.) dob ugye szilánkokat, viszont 3-4 olyan is beesett már, amik nincsenek fixen ezekhez kötve, a játékbeli leírás alapján szabadon választhatnám ki, melyiket toljam feljebb. Csak ennek a 3-4-nek a hűlt helyét se... -
addikt
Áh, értem. Vagyis nem.
amik nincsenek fixen ezekhez kötve
? Ezt nem értem.
Esik ugye headhunter, netrunner, solo, shinobi és engineer shard. Van ugye még money shard és perk shard.Jah és van cyberware és carrying capacity shard.
Akkor a cyberware shard-ra gondolsz?
Ez is olyan mint a perk shard. Felveszed és automatikusan megemeli a limitet.
Carrying szintén.Mind automatán működik. Egyikkel sem kell mást csinálni, csak felvenni.
amik nincsenek fixen ezekhez kötve, a játékbeli leírás alapján szabadon választhatnám ki
Ez szerintem a perk shard lesz.
Akkor írja ki azt ,hogy
Progression Shard
Adds a Perk Point of your ChoiceSzabadon választhatod ki ,hogy mire költöd. De maga a pont az rögtön megjelenik a menüben. Azonnal elkölthető. Ugye ha nem nézted meg előtte ,hogy hány pontod volt, akkor nyilván nem is látszik ,hogy +1 lett a számláló.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
tag
Inkább van Ghost in the Shell hangulata. Ráadásul a DLC-ben benne van a
is ... hogy rohadjon meg.póktank [ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
Jinxb1rd
addikt
Megsokasodtak a Voice-overek a MOD-ok között. Most már lehet válogatni.
Én végül azért hagytam rá, mert teszteléseim alapján nagyon elvesződik az érzelmekből. Lehet másé lesz a hang, de tipikusan a keserves, szomorú beszélgetésekből nem marad semmi érzelem benne, így meg szvsz nincs értelme az egésznek, számomra nem lenne minőségi munka, úgyhogy...
De Chester Bennington igazi karakteres punk-netrunner lett volna a játékban, ha ő adja a szinkron hangot. Sokkal, de sokkal jobb.[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
sixpak
nagyúr
válasz freeknight #31622 üzenetére
Nekem is benne van a top 3-ban.
Vesa:
Végeztem a PL-vel, fogalmam sincs hogyan tovább.
Több mint 60 óra ment bele az elmúlt 3 hétben.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Maxxy10
addikt
A DLC végén vagyok.....
Nincs az a isten, hogy feladjam Song Mi-t. Akárhogy próbálom csinálni Reed mindig le lő. Kérdésem, hogy van olyan párbeszéd kombó amivel fel tudom őt rakni az űrhajóra? -
freeknight
őstag
válasz Maxxy10 #31625 üzenetére
Érdekes mennyire másként látja mindenki a dolgokat.
Mint a szél úgy adtam oda Reednek a ribit, mehet élő CPU-nak blackwallt törni felőlem . Ő is hasonló sorsot szánt nekünk. Bár én már a stadionban Reed mellé álltam, szóval nekem teljesen más volt az egész befejezés, nem a reptéren, hanem egy bunkerben játszódott, és So Mi halála, vagy átadása között kellett dönteni. -
proci985
MODERÁTOR
válasz freeknight #31628 üzenetére
a DLC egy ponton branchel, az utolso ket ora kb annyira elter, mint az eredeti lezarasok kozul az
ag.Aldecado es a Rouge amit csinaltal
, mig a masik feleReed fele kuldetes atmegy horrorba a Militec bazison a Moro Rockon vegzodik Reed szerepe
nem egyertelmu, gyakorlatilag a NUSAn kivul mindenkit elarul. Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Fitzgerald
veterán
válasz freeknight #31628 üzenetére
Szerintem nincs itt semmi látnivaló; van aki szexista, van aki nem.
Ha Songbird nem lennejó csaj, a legtöbben bedobnák a busz alá.
Ilyen egyszerűen működünk, meg vagyunk fejtve. -
sixpak
nagyúr
-
nagyúr
válasz sixpak #31633 üzenetére
Szuper, köszi szépen! A fotómódban default DoF nagyon nem tetszik ezért nem szoktam használni, de a te képeiden nagyon jól néz ki a hatása, megnézem majd ezzel a beállítással.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
freeknight
őstag
válasz proci985 #31629 üzenetére
So Mi is elárul mindenkit, például V-t is. Reed és Myers eközben tartja a szavát (lásd Tower ending). Ja, én is megnéztem a repteres befejezést anno mikor végigvittem a PL-t, tovább erősített, hogy jól döntöttem. Nekem az elég lehangoló, lényegében mindent és mindenkit félredobunk, csak hogy segítsünk So Mi-nak, hát én igazán nem tudom mivel érdemelte ki a hölgy ezt a bánásmódot V-től, mikor semmit nem tett értünk a játék során, csak ígérgetett és átvert minket. -
Aventador91
őstag
válasz freeknight #31635 üzenetére
pont ezért zseniális a játék
és egyben egy társadalmi felmérés vagy hogy mondjam
statisztikázzák hogy ki hogyan döntött egyes események után. simán meg lehet mondani az emberek hány százaléka bosszúálló, a lázadást vagy a rendszert támogatja, stbnekem reed karaktere nem volt szimpi. ez az elvakult pincsikutya ügynök. már az furcsa volt hogy elrendelték a megölését, erre 7 év után simán folytatja a melót. lol. songbird karaktere jobban érdekelt. és csak a végén derül ki hogy minket is átkúrt, akkor meg már nem adom fel az nusa-nak ha már addig eljutottunk.
a repteres ending jól bemutatja azt is mekkora gyökér a nusa. civilektől kezdve mindenkit kinyírnak a reptéren. van is egy üzenet az egyik halott csaj mellett aki éppen előtte mondott "igent" hogy lelőtték a nusa katonák. -
Aventador91
őstag
na megcsinálták aurore hangját a csaj v-nek.
egész jó lett, ki is próbáltam -
proci985
MODERÁTOR
válasz freeknight #31635 üzenetére
csak
dobod a busz ala,Reedet es Myerst .Alexet siman felaldozna Reed Songbirdet kiengeded a kalickabol, V aldozatot hoz. valahol ez a Temperance ending parja: V magatol vesz el valamit. a Temperance gyakorlatilag lehetett volna mitologiai analogia (ahol Alt az alvilag csonakasza es azzal, hogy V meghal egyben atlenyegul), de a vallasfilozofiai resze a jateknak ennyire sosem lett kifejtve. ami kulonbseg, hogy az NUSA ending bar hivogatonak tunik, zsakutca. ami negatium, hogy V Songbird nelkul nem tud bejutni a regi Militech bazisba ha Song Mi az urbe jut.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
freeknight
őstag
válasz Aventador91 #31637 üzenetére
Csakhogy So Mi nem lázadó. A rendszer kutyája volt ő is, ha jól emlékszem parancsra ölette meg Reedet is (nem sikerült), aztán amikor rájött, hogy túl messzire ment, csak a saját életét mentette. Semmilyen ideáért nem harcolt, az csak V-nek szóló mese volt, ha kell, az Arasakával is leboltolt volna, ahogy tette végül Hansennel. Ezzel szemben Reed azért valamilyen szinten törődött vele, az se érdekelte, hogy ha So Mi-n múlt volna, ő már régen halott lenne. Szerk.: ja tényleg, tudod miért vállalta melót 7 év után Reed? Mert So Mi-t kellett megmenteni . [ Szerkesztve ]
-
JoeCockBill
senior tag
válasz Aventador91 #31637 üzenetére
Lehet hogy ha reed neheztelne myersre akkor songbirdre is kéne, az meg nem megy mert belül érzi hogy ő a felelős songbird sorsáért amiért belezsarolta ebbe az egészbe. De ezt nem vallhatja be magának se, ezért elvek mögé bújik. Persze csak elmélkedem, és ez a jó ebben, hogy lehet. Mert senki sem fekete vagy fehér új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas
-
proci985
MODERÁTOR
válasz freeknight #31640 üzenetére
So Mi egy 13 eves volt akit elkaptak nethackeles kozben, es Reed rekrutalta az NSA jo ugyeert. ezek utan So Mit gyakorlatilag arra hasznaltak, mint Lucyt az Edgerunnersben: attorni a black wallt. Myers kiadja a parancsot Reed likvidalasara... viszont Myersnek arrol is tudnia kene, hogy Reed tulelte. az is eleg erdekes azert, hogy Alex szo szerint kocsmat nyit egy NUSA fedoszervezet saferoomjanak a tetejen egy utcara a So Mi altal megjelolt safe housetol, aminek mit ad isten egy Militech katonai kutatobazis van a pincejeben. So Mi legalabb annyira lazado, mint Johnny volt. So Mi szo szerint es atvitt ertelemben kiugrik, mikozben Myers utanakuldi Reedet. az is szimbolikus, hogy a Militech kiallitas pincejeben So Mi raengedi Myersre es Vre a spiderbotot, aztan eltunik ugyanugy, ahogy Reed eseteben. ha Myers meghal ott, azzal kiderulne, hogy mit csinalt a Militech Dogtownban. Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Aventador91 #31638 üzenetére
Szerintem eddig ami a legütősebb a Scarlett Johansson
Nem próbáltam ki, de videó alapján közel áll a tökéleteshez. És a modder másik modja is egész jó, mert ő sokkal profibban ért hozzá mnit a többi modder. Én őt figyelném.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
csababarca
őstag
Help.
Olvasom a különböző Endingeket a PL-ről.
Itt hol dől el hova visz a játék?Én egy robotpók elől menekültem, közben meg kapcsoltam le a gépet, majd a legvégén So-Mi-ből kihúztam a dolgokat. Reed ezen megsértődött, mert meghalt So-Mi elvileg. A reptéres endinget hogy tudom elérni? iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
nincsnév007
őstag
válasz Aventador91 #31644 üzenetére
fu én ki nem állhatom a francia nyelvet az akcentust meg még jobban. De a játékban a francia hekker csajnak az akcentusát meg annyira tetszett ott azt nagyon profin elkapta, a szinkronszinész
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz csababarca #31645 üzenetére
Ne So Mi-t áruld el, hanem Reed-et. [ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
csababarca
őstag
válasz CJ4567 #31647 üzenetére
Tehát csak odáig kell visszamennem,
hogy ott vagyok So-Mival az alagsorban, és felajánlja/kéri a lehetőségeket? Mondjuk ehhez megint végig kell csinálni a pókos, menekülős, kikapcsolós sztorikat?Valaki azt írta fentebb, hogy a reptéres van a pókos cucc helyett. iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
proci985
MODERÁTOR
válasz csababarca #31648 üzenetére
igen, csak odaig
utana a stadionbol meg mindig egyutt kell kitorni, de a stadion is elter. utana viszont teljesen mas lesz a ket sztori. ha a tower endinget -tehat rendes vege- is meg akarod csinalni, akkor vissza tudod tolteni egy ponton majd, mert ahhoz So Mit at kell adni Reednek elve. ezt mindket befejezesbol el lehet erni, negy lezaras van. Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
ImACeltic
őstag
válasz csababarca #31645 üzenetére
Ott a kábelkihúzásnál én nem öltem meg Songbirdöt, hanem csak simán elvittem annak reményében, hogy rendbe hozzák és Reed is reménykedő volt, hogy rendbe fog jönni. Gamer(PS5, PC), sport fan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Politika
- Posta, csomagküldés
- Öregszem
- Mazda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest