- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz jonnyjoker01 #29050 üzenetére
hat, 2 eves a jatek, harom evet kivarni egy DLCvel azert nagyon hosszu ido lenne.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz proci985 #29051 üzenetére
Én is így gondolom, de bármi közbejöhet. Ettől függetlenül én 90%-ra rakom a tavaszt, elég gyakran frissülnek mostanában az internal_qa és internal_dev branchek már egy ideje. Így látatlanban folyamatos tesztelés és bugfixing-nek érződik, egy pár hét múlva lehet kapunk is bejelentést (biztos kicsit hosszabb lesz a tesztelési periódus az update mérete, expansion miatt).
Üdv. Johnny
-
nincsnév007
őstag
3. felvonásban vagyok de judyval nem csináltam még meg a búvárkodós küldit. ilyenkor már bukott?
-
tibaimp
nagyúr
válasz nincsnév007 #29054 üzenetére
Nem, az Akiért a harang szól küldi után visszadob a városba, akkor nyugodtan befejezheted.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
nincsnév007
őstag
válasz nincsnév007 #29056 üzenetére
csak le kellett írnom
-
tibaimp
nagyúr
válasz nincsnév007 #29056 üzenetére
Ja, akkor úgy OK. Azt hittem már beadta, csak nem mentél még el hozzá a partra búvárkodni.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #29048 üzenetére
köszi a videót! én is bőven előtte csináltam még meg, szóval most a nomád visszatért egy ráadás küldetésre
-
nincsnév007
őstag
Azért 5 végigjátszás után már a story nagyon unalmas, nagyon jöhetne már az a dlc De a város egyszerűen lenyűgöző azzal sose lehet betelni.
-
PuMbA
titán
válasz nincsnév007 #29060 üzenetére
Nekem már másodjára is unalmas volt a sztori, szóval ja... a város és a mellékküldik, egyes gigek a jók. Több mellékküldi vagy gig jobb, mint egyes fősztori missziók. Még kell pár hét, mire lenyomom az összeset, mert keveset játszok, de a DLC-re biztosan meglesz Holnap meg jön a HD Reworked textúra mod.
[ Szerkesztve ]
-
WATERDACA
őstag
-
Vesa
Topikgazda
válasz nincsnév007 #29060 üzenetére
Én még mindig találok valami extrát a városban, amit eddig nem vettem észre. Apróságok, de poénos a legtöbb és nincs jelezve a térképen sem (ezekből elég sok van egyébként). Tegnap egy robotot találtam
Sokadik végigjátszás ellenére most láttam ezt először. Ezt egyébként nagyon szeretem a játékban, hogy vannak ilyen eldugott, érdekes vagy poénos dolgok és nem csak a konkrét küldetésekkel van megpakolva a térkép, aztán ha azzal kész az ember, akkor tényleg semmi értelme tovább mászkálni.valami szeméttelepen, vagy csatornában, már nem emlékszem, amit inaktív volt és be lehetett indítani. Utána elkezdett táncolni. [ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
PuMbA
titán
WATERDACA: Van néhány olyan misszió, ami újra játszáskor is jó, de ja. A legtöbbjén én úgy voltam, hogy legyen már vége, illetve azért játszottam, hogy megkapjam a mellékküldiket, most másodjára. Nincs az az Isten, hogy harmadjára végigvergődjem. Szerintem simán jobb lett volna a fősztori, ha egyes dolgokat kicseréltek volna egy mellékküldi szálra. Számomra ott több jóval érdekesebb dolog volt.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
Ez az egyik érdekes "problémája" szerintem a játéknak, hogy nagyon függ a véleményed róla attól, hogy csak a fősztorid tolod-e vagy sem. Most a második, összes mellékküldis / giges végigjátszásomon már sokkal közelebb rakom az RDR2-höz. Miért rakták ki a legérdekesebb küldiket mellékküldiként...jó kérdés
[ Szerkesztve ]
-
Vesa
Topikgazda
"Miért rakták ki a legérdekesebb küldiket mellékküldiként"
Azért, mert a statisztikáik szerint, a W3 fősztoriját a játékosok valami 70-80%-ka soha nem vitte végig. Ezért a CP-nél azt a megoldást választották, hogy aki rohanni akar és nem akar elmélyedni a játékban, annak van egy sokkal rövidebb fősztori, a komolyabb játékosok pedig úgyis kitolják a mellékküldiket is, nekik pedig ott lesz a tartalom maradék 60%-ka.
Egyébként vannak küldetések, amiből egy "rossz válasszal" kvázi ki lehet maradni. Ilyen például a keresztrefeszítős gyilkos esete, akinél nem megy le ez az egyébként zseniális küldetés, ha az elején azt választja a játékos, hogy nem ül be vele a rendőrautóba.
[ Szerkesztve ]
-
tag
Szerintem nem a főküldetés és még csak nem is a mellekküldetések teszik naggyá ezt a játékot, hanem a vízió a jövőről, a kiszólások, amik komoly görbe tükröt tartanak nekünk, a mai világunknak: pl. N54 news hír Európáról, az idősekről a gondot levevő új fejlesztésről, a két NPC beszélgetése a gyerekvállalásról, hogy legyen, aki a lakáshitelt majd fizeti, a hajléktalanok beszélgetése a gazdagok pazarlásáról stb. Ezekkel az elejtett/elrejtett tartalmakkal lesz igazán komoly, és komor az egész. Persze a képletből nem hiányozhatnak a küldetések, a karakterfejlődési rendszer stb, de a pontot az i-re ez teszi fel szerintem.
-
Piszmaty76
aktív tag
Mint amikor 7 colos tableten nézi meg az adott filmet az egyik kollegám minden más tevékenységet folytatva mellette (pl. mosogatás). Szerinte vacak a film mert nem volt semmi értelme, nekem persze más a véleményem 50 colos tévé előtt végigseggelve a másfél/2 órát.
Thermaltake Overseer RX-1, Seasonic Prime 750W Titanium, ASUS C8H X570 wifi, R9 5900X, Thermalright Peerless Assassin SE, G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB, Sapphire 7900XTX Nitro+, Samsung 960 pro NVME gen3. 256GB/Kingston KC3000 NVME gen4. 2TB, LG QNED863QA 55" (HDMI 2.1)
-
Topikgazda
Yepp, az RDR2 fő küldetésszál achievement-jét (Redemption) 22.7% teljesítette a Steam-en, a CP2077 esetén ugyanez (The World) 35.8%.
De egyébként áttételesen ezért is jobb a CP2077 az RDR2 szintű játékoknál (amelyik igencsak lineáris). Sokkal több döntési lehetőségünk van, mégha a döntési opciók sokszor szerények (2-3 lehetőségnél több ritkán kerül elénk), mégis számít az, hogy milyen döntéseket hoz az ember, sokkal több féle kimenetel, kifejlet áll előttünk.
Eleve a fő szál és a mellék szálak viszonylata sem igazán jó hasonlat, mert pl. a Rogue / Johnny
nem lesz a fő szálban opció az egyik végkifejlet. Ugyanez igaz Panamautómozis mellékküldi nélkül (Blistering Love) , ami ugyanúgy egy teljesen más végjátékot és végkifejletet hoz. A Fear the Reaper-t nem is említve...mellékküldetésére (Queen of the Highway) Amit nem tudsz kihagyni az
és aEvelyn /Judy / Voodoo Boys szál szál. Ezek nélkül nincs Nocture 0p55n. Ha innen nézzük, minden más akkor mellékküldi? Ugye ez így nem igazán állja meg a helyét...Takemura / Hanako Szvsz ami valóban mellékküldetés a játékban, azok a GiG-ek és NCPD küldik. Azoknak tényleg nincs hatása a fő szálra...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
PuMbA
titán
Első végigjátszás után például azt se tudtam, hogy mi lett Evelyn-nel, mert azt mellékszálba rakták. Ez szerintem hiba, mert a sztori szempontjából nagyon fontos. RDR2-ben a sztori minden karaktert "helyre pakol", azaz lezár. Ezért gondolom ott jobbnak a fősztori keretet.
"Yepp, az RDR2 fő küldetésszál achievement-jét (Redemption) 22.7% teljesítette a Steam-en, a CP2077 esetén ugyanez (The World) 35.8%."
Csakhogy ez nem mérőszám. Az RDR2 user score-ja sokkal jobb, tehát a játékosoknak úgy tetszett jobban, hogy végig se vitték. Ez mutatja, hogy a Cyberpunk fősztorija nem a legoptimálisabb mederben folyt. Én tartom azt, hogy ha mellékküldiket cseréltek volna ki főküldikre, akkor jobb lenne a user score-ja.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
Mivel most már majdnem végeztem az összes mellékküldivel / giggel, azt mondhatom, hogy számomra gyakorlatilag a fő szál a leggyengébb része a játéknak, ami ugye nem jelenti azt, hogy nagyon rossz, csak hogy a játék többi része annyival jobb Ez a furcsa nekem és gondolom nem én vagyok ezzel egyedül.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nekem csak egy gondom van a sztorival, hogy bazi sok shard-ot kellene végigolvasni a történet és a világ teljes befogadásához.
Szándékosan nem próbálkoztam magyarítással a játékhoz, meg számomra nagyon idegenül hatnak a magyarított dolgok, de így meg a gyakran több oldal párbeszédeket végigkövetni kicsit fárasztó.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
nincsnév007
őstag
hát igen ha csak az ember a főküldetést csinálja úgy nagyon rövid a játék. sajnos
Összeszámoltam most vagyok összesen 404 óránál(és ez megint többlesz mert pucolom a térképet). Ps4-en még láttam 2020-as mentésemet 1.06 verzióval már igazi kincs És ennyi idő után már önismétlő minden, de a város azt egyszerűen nem tudom elengedni. Mindig vissza húz.[ Szerkesztve ]
-
pandras83
senior tag
válasz CPT.Pirk #29073 üzenetére
nekem az a gondom a shardok olvasgatásával, hogy mind ugyanazzal a ui-al, betűtípussal, ugyanúgy van írva nyílvánvaló okokból és emiatt olyan száraz az egész. a kismillió concept artból pl betehettek volna képeket a novellatöredékekhez vagy akármit, ami változatosabbá és olvasmányosabbá teszi őket.
nyugodtan megpróbálhatod magyarul egyébként, mert bár a használt argo néha béna és nem is mindig konzisztens, azért így is elég jó a fordítás.
Cyberfuck Patchrunner
-
akerbis
aktív tag
Arra valamit hogy nincs hang? Indítom és teljes némaság. :/
Most drivert frissítek, de ha van tipp a problémára: jöhet.
[ Szerkesztve ]
IT Phone :) Gábor
-
jonnyjoker01
veterán
Megjelent a HD Reworked Cyberpunkhoz is: link
Üdv. Johnny
-
CJ4567
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #29078 üzenetére
És az állítása szerint a VRAM követelmények se magasak az alapjátékhoz képest.
No Sana No Life
-
GhanBuri Ghan
őstag
Nekem az tetszett nagyon, amikor az Arasaka-raktárból a csatorna fele távozva ott hevert egy motor roncsa, mellette egy kamion, és egy robot illetve egy emberi test - mellette shardon a csatornában üldözős Terminátor 2 kikacsintás.
De a lövések elől mátrixos stílusban elhajoló ellenfelek is méltó tisztelgés. -
tibaimp
nagyúr
Tényleg jó!
Azt nem értem, ha ennyire kevés hardver eszik, akkor miért nem adják ki "gyárilag".A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
chris0000
őstag
hi. érdemes ezt hozzá rakni az (eredeti) játékhoz, nem lesz bugos? pont most kezdtem újra a játékot, és a gép is elbírná... thx. üdv.
-
Vesa
Topikgazda
válasz tibaimp #29085 üzenetére
Valójában ez az optimalizáció része. Azokat a textúrákat butítják le direkt kisebb felbontásra, amik az összképet nem rontják le _jelentősen_, ezzel tehermentesítve a hardvert. Mert ha látszik egy textúra, akkor annak már kell a RAM és a GPU teljesítmény, akkor is, ha egyébként jelentősen nem befolyásolja az _összeképet_! Nem azért vannak elmosódott textúrák, mert nem tudnak jobbat csinálni. Ez eleve értelmetlen, mert alapból HD/4k textúrákkal dolgoznak, és onnan butítják vissza optimalizáláskor azokat, melyek nem olyan lényegesek.
[ Szerkesztve ]
-
Vesa
Topikgazda
Te is figyelmen kívül hagyod azt az "apró" tényt, hogy közben vadul telik az idő! A CP-nél pl. megjelenéskor még a GTX 1060 volt az általános kártya a játékosok gépében. Azon a kártyán még az optimalizált verzió sem futott túl jól. Szóval ma, több évvel a megjelenés után, amikor már 2xxx, 3xxx-es kártyák mennek a gépekben, persze, hogy lehet tolni a jobb textúrákat. Ha a megjelenéskor lettek volna ilyen hardverek a gépekben, akkor kevesebb elmosódott textúrát kellett volna betenniük, hogy a hardver képes legyen kezelni.
-
Alpi.
addikt
Jaja, ha ész nélkül "4K-sítanának" minden text-et, az kezelhetetlen lenne hardver oldalról.
Vannak olyan 4K text pack-ek játékokhoz, aminél fogták a text csomagot, rátoltak egy felskálázó eljárást, majd visszarakták. Na, ezek (általában régebbi címek) konkrétan közel játszhatatlanok. Vram igény sokszorosa lesz és olyan a gput is eszi. Miközben a látvány semmivel nem jobb, mint egy gondosan kiválogatott, okosan 4K-sított text pack-el.PuMbA : Igen, Witcher 3-nál már 12. verzió volt és több, mint 10GB-os text csomagot kaptál, de az egy régi játék "4K text pack" -je volt. Ott jóval alacsonyabb felbontású textúrák voltak alapból a játékban. CP 2077-nél nem lesz annyi, aminél látható javulást okoz egy növelt felbontású verzió.
Nagy falfelületeket pl. érdemes, mert azoknál sokat élesedik a kép. (főleg ha közel is lehet menni hozzá) De pl. egy almát az asztalon teljesen hülyeség. A hardver igényt ugyan olyan százalékban emeli miközben pont semmit nme dob a látványon. Ráadásul pont az "almafélékből" lehet sok egy képen amivel oda lehet verni az fps-nek.
Ettől függetlenül a Witcher 3 -nál a HD reworked nagyon jól megcsinált csomag volt ! Át is vették a nextgenhez. Sajnos sok esetben alapból a játék kevésbé kimunkált, mint amilyen az a mod volt.[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
chris0000
őstag
ez a Nexusmods alapból ingyenes, csak a Premium része előfizetős? thx. üdv.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz chris0000 #29094 üzenetére
Nem kell hozzá előfizu, itt csak valami nem jó a böngésződben. Tudomisén, valami reklámblokkoló vagy kiegészítő bezavar. Vagy régi verziót használsz valamiért...
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest