- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz #57018880 #28248 üzenetére
Ha nem találtad az utat, arra volt jó a Clairvoyance varázslat, ami "füst-csík" fogmájában mutatja a helyes utat. Én azt használtam, de valóban, hegyek/sziklás részek egy részén nem lehet átjutni.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
looser
addikt
válasz proci985 #28249 üzenetére
Bakker, ez kimaradt valahogy... Mondjuk az még az első végigjátszás volt, 2021 elején :-)
Az viszont kiakasztó, hogy ez még nem lett lekezelve: végeztem és állok a kapu előtt, hívom a kicsikét és átrongyol a hatalmas kapun, alább látható eredménnyel :-(az Arasaka telepen (vírus a léghajóra) Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
pandras83
senior tag
This is how I LOVE to play CYBERPUNK 2077
this video is provided by "Lassú felfogású AI System"Cyberfuck Patchrunner
-
proci985
MODERÁTOR
válasz pandras83 #28254 üzenetére
detect speed fugg aI es V szintjenek a viszonyatol, ami tovabba fugg a cool szinttol.
badlands ilyen 35 korul lehet, ott 50es Vnel legalabb 8as coollal is eleg sokara latnak meg, magas coolal ghost + hasty retreattel arasaka sandevistan es reflex tuner nelkul is eleg konnyu eszrevetlennek maradni.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
HThomas
senior tag
Sziasztok, az mitől lehet, hogy látszólag az összes beállítási szinten kb ugyanolyan gyorsan fut a játék? Ha leveszem minimumra, vagy ha felteszem ultrára, akkor is 30 fps környékét ír ki a főmenüből elérhető benchmark. Vsync nincs bekapcsolva. Ryzen 5 5600, 32 GB RAM, 2080 ti, egy 4K TV-n.
-
Vesa
Topikgazda
Egyébként kinek hogy megy az úthálózat memorizálása? Nekem csak a nagyobb utakat sikerült fejből tolni, körgyűrű, kivezetők és ilyenek, de amúgy mai napig fogalmam nincs. GTA-ban simán ment már fejből, ebben viszont sokadik végigjátszásra sem megy, olyan szinten bonyolult az úthálózat. Vagy csak az én képességeim gyengék...
A tudomány a valóság költészete!
-
markknight
veterán
Ahhoz képest, hogy ez a CD Projekt első autózós játéka, maga az autózás nem is lett olyan rossz. Ellenben van pár elég zavaró tényező benne. Amikor belső nézetben vagyok, olyan írtó alacsony a FOV az autóban, hogy konkrétan SEMMIT nem látni. Hiába próbálok trükközni, hogy le meg fel tolom a kamerát, a játék mindig berakja alapba, szóval mintha a recoilt kéne tartanom úgy kell folyamatosan felfelé nyomnom az egeret vezetés közben. Illetve csak kellene, hiszen inkább kívülről tolom az autózást már. Opció sajnos nincs rá
Másik, hogy a játék direkt úgy generálja a forgalmat, hogy a kereszteződéskor MINDIG legyen ott egy autó amibe bele lehessen hajtani
Úgy két hete kezdtem a játékot, 40 órám van benne és csak azt sajnálom, hogy nem vágtam neki hamarabb. Nagyon egyben van, tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Vesa
Topikgazda
válasz markknight #28272 üzenetére
Options-ban magasabbra lehet állítani az autós belsőnézeti pozíciót, de nem tökéletes azzal sem.
Próbálkozhatsz még ezzel a MOD-al, de nem tudom, hogy az 1.61-el működik-e...Egyébként nem generálja direkt keresztbe az autókat, csak bizonyos részeken/bizonyos napszakokban nagy a forgalom, így nagy eséllyel lesz ott valaki. Külterületen, vagy este más a helyzet. Én főleg motorozok, az jobban sikerült a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
válasz HUN_Sector #28274 üzenetére
Az égő ágyékú csókánál is sciptelt a futam :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
ughhh
senior tag
Játék elején, vám, zsaruk lerázva, eddig izgalmas tökéletes volt, majd leparkoltunk, elbújtunk...
Nem nyúlok a portékához beakadt, b@sszák meg a fejlesztők 1.6.1 javítás.
Na most pihentetem a játékot 2.0-ig, fostenger, mindig is megírták a fórumokon, alapvető párbeszédeket simán tesztelhetnék egy ciklussal elágazásokkal.
B@sszák meg, pont kezdtem belelendülniszerk: hogy van pofájuk ebben a formába forgalmazni? simán béta teszt ingyenes cím a fostenger alkotásuk FU
[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
Teljesen igazad van. Én is csak azért játszom vele 2 éve, hogy minél több bugot felfedezzek. Benne van 300 órám és lassan 4 végigjátszásom ebben a bugos foshalmazban. Ha van egy kis időm, mindig ezzel játszom, de csak azért, hogy bosszankodjak, mekkora szart adtak ki ezek a bunkók. Szerintem a 2.0-val még ne játssz, tuti nem lesz jó, az új tartalom új hibákat hoz be. Az elmúlt két év tapasztalatai alapján olyan 4.6-4.8 körül lesz tökéletes a játék, ez max. 3 év, azt gondolom, ezt érdemes kivárni, mert így még csak egy rakat gané az egész.
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
HThomas
senior tag
-
Evil Snowman
őstag
válasz looser #28277 üzenetére
Jajj de szeretem én ezeket a rinyákat. Megjelenés óta toltam One X CP 2077 editionon, most meg PC-n és nálam alig jött elő valami bug (kb. 5 alkalom).
Ha meg mégis, akkor fogtam aztán visszatöltöttem azt az auto save-t, ami a problémás rész előtt lett elmentve, nagy kaland.
Rinya poszt megírása helyett, simán újra tölthette volna a kollega a korábbi mentést és már rég végig tudta volna vinni a problémás részt, de ugye ríni mindig könnyebb, mint megoldást találni a problémára. Bohóc egy világ lett ez.Arra meg tényleg kíváncsi lennék, hogy akiknél folyamatosan bugzik:
a, virágbolti-e esetleg a játék?
b, moddolva van-e?[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz markknight #28282 üzenetére
Olvasd el ujra az "ironia", es "kifigurazas" hastaggel, elolvasva azt hogy kinek a milyen hozzaszolasara reagalt :)
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
nubreed
veterán
válasz looser #28277 üzenetére
Az szarkazmus detektorom bekapcsolt.
Ja, biztos én is azért játszom negyedszerre ki a játékot és már eddig is 425 óránál tartok összesen, mert szeretem a "fostengert" és a "bug halmazt". Tuti erre izgulok.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
HThomas
senior tag
válasz Evil Snowman #28281 üzenetére
A legjobb egyébként amikor valaki egy ilyen után rögtön posztolja a lehúzós review-t Steamre. A CP esetében valszeg már mindegy, de mondjuk egy kis indie stúdió játékának nagyon be tud tenni az ilyen fikatenger.
-
nubreed
veterán
válasz Evil Snowman #28281 üzenetére
Nálam egy mod okozott CTD-t, a Let there be flight, le is szedtem azóta béke van, meg tudok lenni repülő autók nélkül, bár jó móka lett volna...
Én sem értem a rinyálókat, még a 2020 december 9-én (ha jól emlékszem akkor jött ki a játék) megjelent legelső változatot is végig játszottam elejétől végéig nagyobb bugok nélkül. Maximum 1-2 kissebb dolog volt, de ezeket úgy ahogy te is írod egy korábbi mentés visszatöltése megoldotta vagy simán lehetett haladni akkor is. Semmi olyan nem volt már akkor, ami megakadályozta volna bármelyik fő vagy mellékszálban a haladást. Azóta meg csodát művelt a CDPR a játékkal. Aki ezek után rinyál nagyon nem tudom megérteni és hova tenni.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
törölt tag
válasz HThomas #28280 üzenetére
Szerencsére elég korrektül néz ki menetközben a "custom-high" settingel is, az Ultra preset nagyon sokba kerül egyelőre, főleg 4K felbontáson. Photo modehoz mondjuk fel lehet tolni Ultrára is, max kicsit nyekereg a rendszer tőle.
DLSS nagy áldás 4K felbontáshoz, nekem tetszik, hogy van ilyen lehetőség. DSR-t is használtam, akció közben segít kicsit, bár az én tempómmal és a 60 FPS cappel, nem volt komolyabb gondom tömegben autózást nem számítva.
-
-
Muerte68
addikt
Nem az a baj hogy reklamálsz a hibáért ,hanem ahogy
Kissé alpári és közönséges volt
Egyébként elég sokan játszanak vele hiba nélkül pld én isLáttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
Vesa
Topikgazda
Több millió embernek sikerült továbbmenni gond nélkül. Az esetleg nem fordult meg a fejedben, hogy:
- valami egyedi hiba van nálad (pl. driver vagy más probléma)
- esetleg másolt a játékod és az a gond
- esetleg valamit nem jól csinálszHa normálisan kérdeztél volna, segítettünk volna kideríteni mi lehet a gond, mert egészen biztosan egyedi hibáról van szó és még az sem biztos, hogy a game bugol. Ezt a küldetést legalább 2x toltam végig (a játékot 4x), gond nélkül, ahogy itt kb. mindenki. A megjelenést követő v1.1-el úgy játszottuk végig többen a játékot, és tettünk bele már akkor 100+ órát, hogy a küldetéseket megakasztó hibával nem találkoztunk. Sok kiseb/nagyobb hiba volt és még néhány apróbb ma is van a játékban -ahogy minden összetett játékban-, de olyan szintű, ami a kirohanásodat indokolná, vagy ami miatt "fostengerezni" kell, bizonyosan nincs.
Én a Fallout 4-el sokkal többet szívtam, mégis kiváló játéknak tartom amivel 300+ órát szórakoztam. Pedig az mai napig életképtelen a community patch nélkül, mert a Bethesda nem volt hajlandó kijavítani egy csomó dolgot. CP-nél folyamatos a javítás.
[ Szerkesztve ]
-
HThomas
senior tag
válasz #57018880 #28290 üzenetére
Mondjuk az alapból bekapcsolt DLSS számomra értelmetlenné teszi a preseteket, vagy legalábbis nálam ilyenkor a low-tól kezdve az ultráig beragadt kb harmincnéhány FPS-en, igaz a felbontást hagytam 4K-n, mindegyik esetben.
Egyelőre maradt a 4K+Ultra+DLSS AUTO, ha majd valahol zavaróan akad, akkor nekiállok és átnézem a beállításokat rendesen. -
tibaimp
nagyúr
Ellenőriztesd le a klienssel a játék file-ait! Nekem a Steam csinálta meg annó, mikor kezdtem, mert az elején a nomáddal, 1. végigjátszás eleje, rögtön, nem volt kirajzolva egy létra, így nem tudtam felmenni a toronyba. Ide írtam akkor, és a srácok javasolták ezt, a Steam a hibajavítás során észlelt is valamit és megcsinálta, onnantól ~380 óra 3 végigjátszás nagyobb quest bug nélkül....
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Topikgazda
Ahogy a mondás szól: a stílus maga az ember.
Az alpári, modortalan stílusoddal volt a problémája mindenkinek.
Ha nem tetszik a játék, ne játsz vele, a topicrombolást meg köszönjünk szépen, nem kérjük, mindig jön időről-időre egy-egy ember, aki előadja, hogy mennyire rossz ez a játék, Te csak az X+1 vagy a sorban. Közben meg nagyságrendekkel több topiclakó élvezi a játékot...Ha normális hangnemben szólsz, esélyesen kapsz értelmes segítséget, de nagyjából az összes probléma megoldható fájlellenőrzéssel, esetleg újratelepítéssel, játékon belül mentés-visszatöltéssel. Extrém esetek persze akadnak, lásd AMD driver mizéria korábban (régebbi driver kellett bizonyos VGA-k esetén).
Cirka 550 órám van a játékban, a kijötte óta játszom, 4x lett végig kitolva, és igazán olyan game breaker hibát nem láttam, ami miatt kiakadtam volna a játékra. Akadnak bugok benne, de kb. minden játékban voltak és vannak, nincs itt semmi látnivaló. Ahol itt komoly gondok voltak igazán a kijövetelkor, az a konzol kiadás, különösen a legacy hardveren, amit kb. senki sem vitat.
Amit ez a játék kínál, az
egysok nagyszerű történet, elképesztően hangulatos és (PC-n) szép játék keretében, rohadt sok szöveggel, fülbemászó zenével, hat konténer háttérinfóval, no meg leírhatattlan mennyiségű érzelemmel...[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
vvega30
senior tag
Üdv!
A hidegvér xp szerzésre van valami kifinomult mechanika? jó lenne elvinni 20-ig de annyira kevés jön
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
minilego
senior tag
Beszerzeztem series x-re...indulhat a kaland.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest