Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • st6969

    őstag

    Ez komoly, hogy még mindig megy ez a dupla (vagy akárhányszoros) terhelés? Nekem a Raiffeisennél van számlám, és csak úgy tudok telefonnal, Google pay-jel fizetni, hogy a Curve-be van téve a Raiffeisen kártyám, a Curve-öt meg elfogadja a Google pay.
    Naponta többször használom, de pár napja pl. úgy jártam, hogy az Aldiban fizettem (volna), elutasította. OK, próbáljuk újra, megint elutasította (persze, ilyenkor mindig hallgatom, hogy biztos nincs egyenleg...kellemetlen). Jó, hát akkor elővettem a Raiffeisen kártyámat, és azzal fizettem. 12ezer Ft volt, de ezt előtte ugye 2x sikertelen tranzakció üzenettel ugyanúgy beterhelte. A Raiffeisen mobilbankban szépen látszik a 3x12ezer Ft.
    Ez a második ilyen 2 hét alatt, és korábban is megtörtént jó néhányszor :(((
    Értem én, hogy visszatérítik (az egyik már vissza is jött), de baromi kellemetlen, figyelgetnem is kell, lehetne akár nagyobb összeg is, és főleg: mi van, ha nincs nálam a fizikai bankkártyám (sportolok vagy strandolok pl. egy órával, stb...).
    Gondolom nem csak engem szopat a Curve...tudható, mi ennek az oka? Korábban kérdeztem őket, mindig ráfogták az üzletre (a POS terminálra), de érdekes módon sima bankkártyával soha nem volt ilyen gondom még.

Új hozzászólás Aktív témák