- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyáliSanyi
őstag
Csak felmatricáztam egy Aug-ot.
Live poor, die rich.
-
Norbika88
senior tag
Ez valami új, hogy nem lehet külön választani operation bravo mapokat?
Vagy csak nálam bugolt be valami. -
Deck
titán
Nagyon állat ez a játék!
PS5
-
horush
addikt
válasz Norbika88 #7206 üzenetére
Kivették, esetleg a későbbiekben lehet beraknak egy-két mapot közülük rendesen, amikre a közösség a legtöbbet szavazott. Várható amúgy majd más, a Bravohoz hasonló csomag is. Egyébként írták is sok helyen, hogy véget fog érni, meg is hosszabbították még 1-2 héttel a vége előtt.
[ Szerkesztve ]
-
Norbika88
senior tag
válasz adamkaa777 #7207 üzenetére
Köszi.
Nem követtem a cs go híreket, steamen se olvastam el az update ot.
Szerettem, mert klasszikusba, dust 2 megy orrba szájba pubon.
Személy szerint a map vote ot kivetetném, had menjen az összes körbe.[ Szerkesztve ]
-
gyáliSanyi
őstag
Vettem egy kulcsot, hátha jó lesz majd később erre az első meccsre low-ra adott egy kapszulát. Mondom lol, azután meg 5 ember, hogy trade me.
De csak felhasználtam, játékba nem látszik semmi, de így legalább takarja az üres részt.
Megint egy olcsó bovli pénzért. De azért a Top 3 kedvenc fegyverbe még belefér.Live poor, die rich.
-
Mate
nagyúr
válasz gyáliSanyi #7210 üzenetére
Csak még sokba kerül nyitni. Később talán lehet nyitogatni, de most...
-
törölt tag
Csak nálam vacakol a játék? Nem hozza be a szervereket a kedvenceknél. Mikor meg először elindítom a játékot egyet kattintok, failed hiba üzenetet kapok, és bezárja a játékot
-
Radnix
senior tag
A guardian skines m4a1-be már 30 golyó fér a tárba... a többibe maradt a 20.
Lassan elmegyünk a p2w irányba? Akkor megölnék a csét mindörökre....[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
őstag
ezekkel a 365napos bannokról tud vki hasznos infót?
Elvileg steam resi után megy újra..
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Slystyle
őstag
Ez igaz, de a container ingyen van, szóval ha megkockáztatod és nyitod, akkor többet tudsz rajta nyerni, mintha csak szimplán eladnád. Tehát itt a kockázat bevállalásán van leginkább a hangsúly.
Amúgy is jó ha 1€ körül tudod eladni Steam fee nélkül. Hamar leesett az ára, bár nem is indult túl magasan.
Tovább nem firtatom a témát, mindenki úgy ügyeskedik magának, ahogy jónak látja. -
Redneck
nagyúr
Javították már a tegnapi laghalmot vagy még mindig nettó fos a játék?
Más:
FXAA eddig is be volt kapcsolva de most véletlenül alapra állította a játékot és 4xMSAA is ment. Nekem úgy tűnik hogy jobban látom az ellent bizonyos helyeken mert nem recés. Tapasztalatok??? Már 2xMSAA is elég, nem is vesz el sok fpst bár most Med/Med/Med/V.High beállítással néztem meg. Az update óta alapból Med/Low/High/V.High gyárilag 4xMSAA,4xAF,FXAA. Előtte magasabbra rakta csak az MSAA-t vettem le 0-ra. Régen lowon multiztam 1-2 játékkal hogy jobban adja de mostmár nem akarok low grafikát nézni ha már hobbi. Legyen 120+ a minimum fps, a többi nem számít, ne nézzen ki okádék módon.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
gyáliSanyi
őstag
Mi a különbség az M4A1-S és az A4 között azon kívül, hogy utóbbiba több fér?
Sebzése is ugyanaz.Live poor, die rich.
-
Slystyle
őstag
válasz gyáliSanyi #7226 üzenetére
M4A1-S:
- Hangtompító, nehezebben vesznek észre.
- Kisebb spread, így pontosabb is.
- Kisebb tárkapacitás és kevesebb induló lőszer (20/40).M4A4:
- Nincs hangtompító, könnyebben észre vesznek.
- Nagyobb spread, pontatlanabb.
- Nagyobb tárkapacitás és több induló lőszer (30/90).Amúgy nem értem miért ír mindenki recoil-t (visszarúgás) a spread (szórás) helyett. A recoil animációja mindig ugyanaz és kevésbe emelkedik minden fegyver, ellenben a spread az, ami nagy ebben a játékban (ha más FPS-eket veszünk alapul).
-
Gemil
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mitől függ, hogy mm-ben egy játékba kerülök-e a csapattársammal? Automatikusan egy szerverre próbál betenni? hogy lehet megoldani ezt?
Minden PC Gamer PC, csak nem mindegy, hogy a pásziánsszal játszol rajta vagy a Crysis 3-mal!! - iPhone 5S
-
Slystyle
őstag
Játékokban eltöltött időm nagy részét külföldiekkel tettem, angolul beszélve, így a megszokást hoznám fel védelmemben.
Ezt az off-ot kiegészítve meg még annyit szerettem volna írni, hogy sokan küldtök meghívást játékba, de nem mindig vagyok gép előtt. Gépem egész nap szokott általában menni, szóval attól, hogy be vagyok jelentkezve, még nem jelenti azt, hogy ott is vagyok. 1-2-3 fős játékokba meg ne is nagyon hívjatok, mivel az a pár ember romba döntheti a játékot. Nem szeretek mások miatt elveszteni meccset. Persze ez alatt azt értem, hogy TK-znak, kick-elnek, őrjöngenek VOIP-on és hasonló ilyen finomságok.
Ha hívtok, legyen meg a 4 ember rajtam kívül, TS-el lehetőleg. Ha nincs TS, akkor a miénkre nyugodtan fel lehet jönni. -
törölt tag
válasz gyáliSanyi #7226 üzenetére
Sebzése egyáltalán nem ugyanaz. az M4A4-el legalább két golyó kell fejre hogy meghaljon. M4A1-s-el meg egy lövésből is meglehet ölni.
-
Slystyle
őstag
válasz #97716736 #7233 üzenetére
Ugyanaz a sebzésük: M4A1-S M4A4
Mindkettővel két golyóval kell fejest adni, ha az ellenfélen Kev+Helm van. A többi esetben 1 fejes elég. Valószínű azért gondoltad úgy, hogy az A1-S erősebb, mivel pontosabb és az a két golyó ezáltal könnyebben bemegy, mint A4-el.
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz Slystyle #7228 üzenetére
En azert irok recoilt mert az interneten meg ugy mindenhol igy lehet megtalalni a fegyverek szorasat. Mint peldaul cs go recoil patterns -> [http://m.imgur.com/a/m1pz2]
-
törölt tag
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok
Egy olyan gépre amiben egy ilyen processzor van: [link] illetve a processzorban lévő HD Graphics mennyi fps-re lehet számítani egy 1280x1024-es natív felbontású monitoron -minden low persze-? Kérdés, hogy van-e értelme feltenni egyáltalán a játékot, vagy felejtős? -
gyáliSanyi
őstag
FullHD-ba és közepes grafika mellett milyen kártya tudná produkálni az 50-60Fps-t?
Most elég gyengus, lentebb az Aug-os képemnél látszik is.Live poor, die rich.
-
Arkennys
addikt
hm, bravo ládák ára szépen startol fölfelé, figyelgetem. Tetszik a dolog
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest