- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
illusiON
őstag
hajajjaj emberek megjött a CS aktiválókódom már csak fél óra választ el attól hogy eredetin toljam köszöntem a figyelmet
( : no woman no cry : )
-
veterán
Sziasztok!
Nekem van egy HL-om (nem a 2). és azt szeretném megkérdezni, hogy milyen CShez juthatnék hozzá a Steamen keresztül?
Azt jól tudom, hogyha van egy HL-om akkor ingyen tölthetem le a Counter-Strike: Source-t?
Üdv. Core2
-
sNORh
addikt
válasz Neil Watts #3352 üzenetére
Hali
Sajna a sima HL-el csak cs1.6-ot tudsz az accountodhoz adni HA! még hozzátudod.. én kaptam egyet, de már lenyulták a kulcsot, pedig akitöl kaptam nem aktiválta, még netet sem látott ..
Üdv.[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
illusiON
őstag
halflifera csak cs 1.5öt és 1.6ot tudsz rakni, ebből az 1.6 ami steamen keresztül lett bevezetve.. a source változat már a HL2 motorra épül
emberek mér van az hogy amit az ATimhoz kaptam azt a gamet nem ajándékozhatom? vagy csak nekem tünt fel hogy a gift sornál csak az általam vásároltnál van guest?
mindfreak: én kvára nem kaptam CS - t a karimhoz, én vagyok csak hülye?
[ Szerkesztve ]
-
mindfreak
őstag
Steamen keresztül elvileg bármihez hozzájuthatsz, ha fizetsz érte. Ingyen Counter-Strike Source-t csak ATi kártyákhoz adott "kuponnal" lehet, ha van még ilyen egyáltalán... a legbiztosabb, ha megveszed eredeti HL2öt.
-
veterán
-
C^^
őstag
Aki a steambans.com-on regisztrálva van, az ne dőljön be a valami@steambans.com címekről jövő spamekre, amikben link van. Ne nyissátok meg a linket. A "valódi" cím a support@steambans.com.
[link]
Gondoltam szólok, mivel én is kaptam 2 levelet. -
Windex
tag
Tudnátok mondani pár olyan szervert ahol nem tömeghentelés megy, de azért hangulatos?
Kedvem támadt újra elkezdeni játszani, de egy csomó szervert eltűnt amin régen játszottam.
-
illusiON
őstag
húh ez az originalCS scene ütős a törthöz képest alig tudtam megmukkanni elsőre, kartelen volt vmi támbó vagy mineve egyszerüen ha elékerültem moccanni se volt esélyem, miből vannak ezek? nem lesz 1szerü felzárkózni
-
Djuree
félisten
-
satomee
senior tag
Nem akarok hazabeszélni mert én sokat kocsmázok,hát válogass kedvedre...
[magyar szerverek]
[ Szerkesztve ]
...villámcsapás keltette indukciós hatás...
-
sNORh
addikt
A Kolonia Server már nincs meg?
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
dilipok
veterán
én akkor kezdtem online mikor kijött az 1.3. az sem tegnap volt, bár manapság már nem játszok olyan sokat, viszont akkoriban (4 éven keresztül, koliban) napi szinten játszottam 4-5 órát. Jól is ment akkor
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
sNORh
addikt
Hátnekem anno még akkor pénzem sem volt egy olyan gépre amin elfutott volna az 1.4 vagy 1.5, én 1.6-on toltam elsőnek neten..
-
Djuree
félisten
válasz mindfreak #3368 üzenetére
tudom. de hát azok akkora kockák hogy hihetetlen én játszok esténként 1 órát, azt sem minden nap. sőt nem volt netem sokáig és csak botok ellen toltam, azok meg nagyon noob-ok az igazi játékosokhoz képest. a condition zero óta tolom neten csak. haver soxor nyomja zsinórban 8 órákat anno én tanítottam cs-zni de már túlnőtt a mesterén
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
mindfreak
őstag
Én a Beta 7.1-el kezdtem egy haveri lanon játszani a csével. Aztán pár évig csak a demofüggés és a botozás ment. Késöbb már interneten is játszogattam 56k meg ISDN-el ez már kb. az 1.5ös idejére tehető. Aztan mire jött az 1.6 akkor lett DSL is, és jöttek a napi 5-6 órás függések! Ma már én is csak heti pár órát tudok játszani hétvégente, de nem igazán hiányzik már...
-
Kerio
őstag
Gyereke hol találok Cs:source magyar szerverlistát? Mert az All Seeing Eye nem enged Central Europat keresni...
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
Kerio
őstag
-
Windex
tag
Lenne nekem egy elég zavaró problémám. Néha ha felmegyek játszani, akkor teleport szerűen teremnek előttem az emberkék, akadozik a voicechat, de a latency-vel nincs baj, és a szerveren lévők sem jelezték eddig, hogy náluk hasonló probléma lenne.
Nem tudjátok mitől lehet ez? (2 éves pályafutásom óta nem tapasztaltam még ilyet) -
satomee
senior tag
Nekem ez így első hallásra egyszerű lagnak tűnik,amit sok minden okozhat,de remélhetőleg majd egy hozzáértő arc meg fogja magyarázni mi lehet a gondotok...
-
Sleed
aktív tag
Nekem 2on2 warokon fordult elő elég gyakran(máskor soha),hogy amikor a társamra támadtak B-n(dust2) és siettem át,amikor középnél jártam akkor lőtték le,és mindig kiesett elém a hullája...
a hullákat nem a szerver kezeli,hanem a saját gépetek(vagy valahogy így ),így mindenkinek más pozícióba és máshogy esnek le..
cl_ragdoll_physics_enable 0
ezzel a paranccsal el tudjátok tüntetni a hullákat,próbáljátok ki,hátha megoldja a problémát -
Kerio
őstag
Sziasztok!
Kérdésem volna. Tudom, hogy egy CS:Source Steam accountal csak egy ember játszhat egy időben. De mivan, ha nem akarok felmenni a netre? Ilyenkor mi a teendő? LAN-on szeretnénk játszani..
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
qdak
addikt
hello vki tudna adni 1 linket amin régebbi vga kon tesztelik a sourcét ( 7600 gt ára alatti vga-k )
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
sNORh
addikt
7600GT
6600GT
6600GT/AGP
egy pár teszt
egy 660GT-vel simán ellehet játszani vele élvezhetően, meg egy 9800PRO-val is és 10k alatt van.[ Szerkesztve ]
-
satomee
senior tag
Bár linket nem tudok,de én annak idején egy Asus 9550GE karival kezdtem játszani vele,aztán egy 6600 (nem GT) jött a sorban,és ugyanúgy elfutkározott mindkettővel.
[ Szerkesztve ]
-
illusiON
őstag
beszállok a sorba, nálam anno 9800SE-vel is gond nélkül ment sőt, igazából integrált videókarival (nV 6150) is futott 50-60 fps-t majdnem, és azzal már úgy ahogy élvezhető inkább proci-igényes a játék
-
sNORh
addikt
válasz illusiON #3394 üzenetére
Énis annó egy Sapphire 9600Proval játszottam vele 60-90Fps utána lecseréltem FX5500-ra azzal már ment 100fps-t is de amugy, ha van egy ijen kategóriás 5ezer forintos videókarid(medium graf) onnantólmár proci függő, 2000 fölött szereti
-
sNORh
addikt
-
Sleed
aktív tag
havernak 7600 gtvel és egy 3,8on járatott C2D E8200-al 300-400 fpse van,a procin múlik szinte minden..
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Milyen monitort vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Lexus, Toyota topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest