- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Üdv.
Eddig cséültem, életem legjobb formáját hoztam, tiszta büszke vagyok magamra. : ))) A képen a sarkon látható úriember szakította meg a fonalat, 18:1-et okozva. Amúgy amint azt a képen is látni, Ginko-san, leggyakrabban =(:.LumberJacK.: )=, elvétve The Funny Korean néven játszom.
[ Szerkesztve ]
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Djuree
félisten
válasz Agostino #3151 üzenetére
na te beteg állat (wicked sick)
nekem is voltak már külföldi szerókon ngyon jó eredményeim. valami kezdő szerverek lehettek. aztán ki is rugtak
itt a magyar szerókon csak arra megyek hogy pozitív mérlegem legyen...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Agostino
addikt
-
Genius007
őstag
Csak hogy én is rakjak be pár képet
Képeket MyVipről szedtem le, mert gépen már nincs meg
Ha esetleg van valami jó képeket, akkor ti is bedophatjátok !
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
C^^
őstag
Hogy akkor már én se lógjak ki a sorból.
Így kell trendet teremteni a játékon belül.És most ismét eszembe jut, hogy vagy 2 és 1/2 hónapja nem játszottam megint. Ez a kép is van egy pár hónapos...
-
Agostino
addikt
Üdv.
Két butus kérdésem lenne:
1. Milyen nevű fileba menti a steam a favorita servereket? Csak, hogy meglegyenek egy esetleges oprencer-reinstall esetén.
2. F2 miért csak előző fegyót vesz, páncélt nem? Miért vesz néha mégis?
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Genius007
őstag
válasz Agostino #3161 üzenetére
Az 1. kérdésen én is sokat gondolkodtam még régen, de sosem jöttem rá !
Pedig nagyon érdekelne, mert általába hónaponta Re-Install van
És http://www.game-monitor.com-ból elég
"idö igényes" berakni a kedvenc Szeróimat !Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
Makaveli
senior tag
Még nem játszottam egy CS játékkal sem, de melyiket ajánljátok? Először single-t végigvinném, ha van benne, utána mindenképp jönne a multi. Melyiket ajánljátok?
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
illusiON
őstag
válasz Makaveli #3165 üzenetére
a cs condition zeronak van singleje, de tényleg annyira elég csak hogy megismerd a játékot, amúgy nem nagy kaland 1.5 [link], én már egy boltban sem láttam nem tudom fizetős-e még szóval ha wrz akkor elnézést és törölni ez a legrégebbi verzió amin még tolják sztem, ettől feljebb van az 1.6 meg a source ami a legutóbbi verzió bár az sem mai mostmár
( : no woman no cry : )
-
Genius007
őstag
Bakker !
Nincs hang css-be !
Mármint nem hallom amit mások mondanak ! (alap hangok vannak + Mani Sounds)
És hiába nyomom a K betüt (pedig arra van állitva a mic.. ) semmi ... nem is reagál rá !
Megnéztem Optionsban, adtam voice-nél hangot mindent ..erre nem jó !PLEASE HELP !!!!
[ Szerkesztve ]
-
illusiON
őstag
-
Genius007
őstag
K-ra volt bindelve, és tegnaptól nem volt jó !
Nem tudom miért !De most ujra felraktam a css-t BackUp lemezröl minden, 35szervert bepakoltam kedvencekbe, és jóóóóó Remélem nem basz*dik el megint !
-
Fáraó
őstag
Tegnap botoztam cs_italy-n. Tudtam, hogy néha szemét a motor, de tegnap felülmúlta önmagát
Első: ellenfél tőlem kb. 2m-re gugol -éppen felszaladtam az alagútból a ház felé, ez a bot meg a dobozok mellett campel. Auggal 2X3-as kis rövidet küldök a fejére -ami finom szólva is benne volt a célkeresztbe. Erre nem hal meg! Konzol szerint 17 in 1 hit??? Persze engem leszedett.
Másik: kijövök tapétásból, bekanyarodok jobbra. Megin ott campel egy T a ház bejárata mellett. Auggal távcsövezek, mennek a lövések testre, fejre. Eleresztek vagy 20 lövést, közben a bot is visszalő, leszed, kis sorozattal, fejessel a végén mac10-el.
Néha nagyon elegem van. Mikor lesz már motorcsere??? Vagy CS2???VIGYORRRGAZMUS.....
-
sNORh
addikt
jajah énis eltudnék viselni egy ujabb cs-t persze maradjon a cs feeling, de a promod miatt szerintem nemvárhatunk vagy 2évig
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Fáraó
őstag
Múltkorában vhol hallottam, hogy talán beteszik alá a TF2 motort. Mindenesetre vhogy javítani kellene rajta, mert most nem épp sikeres. Belegondolok, hogy a prok is ilyeneken hallhatnak meg.
Sztem ezen a Valve is nyerne, mert akkor kivinnék világversenyre a CS:S-t. Bár ennek az 1.6-osok nem nagyon örülnének...VIGYORRRGAZMUS.....
-
sNORh
addikt
szoktátokmég tolni neten? vagy pangásvan manapság? mire lesz netem remélem nemfogynak el a játékosok..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sNORh
addikt
válasz Genius007 #3187 üzenetére
azt tudom hogy voltak, de akkor vannak is.. tfhü.. egy kő esett le..
Aza csiter Panda tolja még?
Üdv.Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Sleed
aktív tag
válasz Genius007 #3181 üzenetére
én magányos farkas vagyok...
ha elindulok egyedül, 3-4 ember nem akadály,de a többiekkel együtt,egymást blokkolva egyet sem tudok lőni,és ráadásul mindig engem szednek le először,és vissza sem tudok lőni,mert nem akarok tkzni..
általában én mindig arra megyek,amerre a többiek nem -
-
Genius007
őstag
Valahogy én is igy vagyok !
Elöbb pl. 16/3 statom volt!
Gondoltam .. egye fene megyek a többiek után ne sirjanak, hogy mindig külön megyek, egyböl 21/13 statom lett Meg a Sok blocker is .. wááááillusiON Ebben bizom én is !
sNORh : Tolja még jah, nem is akár hogy
-
Agostino
addikt
Üdv.
Kezdjünk valami durrogtatást szervezni, nem gondoljátok?
Kinéztem pár szervert a fentebb említett Game-Monitor segítségével, kattintsatok, véleményezzetek, keressetek.
FouR, Fragistan, Smalla, és egy DM szerver, SpeaR.
Ezeket csak úgy kiválasztottam most hirtelen, nulla playerszám, ismert pályák, mindössze ennyit néztem. Ha lehet, akkor ne kiáltasatok fel kollektíven, hogy fúúúj dásztkettő. Sokan csak a főbb pályákat ismerik, jómagam sem vagyok rajongója mindenféle ismeretlen mapoknak, na meg azt is vegyik figyelembe, hogy ne vesszünk el egy mapon, nem leszünk túl sokan szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
válasz Genius007 #3194 üzenetére
Üdv.
Ma már semmiképpen sem harcolok, gome, 5:30-kor keltem, hamarosan szunya lesz, holnap este benne vagyok egy durrogtatásban szívesen, de csak poen szinten, mert megint 5:30-kor kelek, aztan gépszerelés, rohangálás... wah... képzelheted mennyire fogok tudni koncentrálni... : )))
Steam ID holnap du. PÜ-ben megy, szerintem PÜ-ben is menjen ez mindenkinél, így legalább tudjuk ki vesz fel minket, meg amúgy sem hiszem, hogy jó lenne közszemlére kirakni.
----
No, akkor akiket érdekelne a dolog nézegessenek szervert, vagy ha jók amiket mazsoláztam nekem az is ok. Állapodjunk meg vmi időpontban, helyen, aztán mehet a menet. Nekem szinte minden este jó kedd, szerda kivételével.
-
Fáraó
őstag
Esetleg be lehetne írni egy tali időpontot és egy IP-t.
Mármint ide, esténként a buli kezdete előtt.
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
sNORh
addikt
hmm.. mennék énis...
-
Djuree
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Rendszergazda topic
- ASUS routerek
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest