- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNORh
addikt
na mivan kérem meghaltunk? beállt a topik..
akárki moondoom na mitlőttél falonát xd
feszt csak privátba hajnal 2-kor mikor már aludnék, csipog a steam:
g@ci mit lőttem 421 in1 nozum
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sNORh
addikt
-
GabN73
addikt
nah re
-
h.adam.92
őstag
válasz birozoli7800 #9011 üzenetére
haggyad a droidot, azt sem tudja hol a feje :'DDD
[ Szerkesztve ]
-
zH.
senior tag
Hagyjad sno-t ,mert hibernálta magát és a gép válaszol helyette
igaz ; elég nagy feszültségen megy ,így az is előfordulhat ,hogy egyszer csak elfüstöl és inaktív lesz itt fórumon
De az is előfordulhat ,hogy lefagy a windows és elkezd közösségi életet élni.khm közösségit
[ Szerkesztve ]
just be
-
-
Mian
aktív tag
Sziasztok!
Olyan Problémám van, hogy testvérem gépén, xp-n, nem akar elindulni a css, nálam vistán teljesen tökéletes, már egy ideje játszom vele, most felraktam neki is, fel is telepíti minden gond nélkül, de aztán nem lép bele, elindul valami, fekete képernyő stb, aztán újra visszalép az asztalra, és nem ír ki semmit....
Üdv, Mian.
[ Szerkesztve ]
-
sNORh
addikt
miért ez milyen stílus?, nem is udvaroltam neki hogy a csethu-ra küldenél xd
mindegy megyek cszni[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sNORh
addikt
elég rííl életet toltam tegnap este, regenerálódok még mostis.. csak 3k volt
-
sNORh
addikt
-
Djuree
félisten
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
h.adam.92
őstag
FEEL THE OFF!!!!
-
sNORh
addikt
nyehh.. hát igen azis előfordul, de inkább gyakori az elviszek 10k-t, 2k-ig emléxek, a többit asziszem elvesztettem, másnap mondják olyan köröket rendelek, nemis ismerem kiknek, meg 3cigi(nemcigizek csak ha iszok xd) ilyenek
Djuree neem mondjad, öntsd ki nekem, mi nyomja kisszived..
-
sNORh
addikt
énis multkor beaceltelek vagyis a legutóbbi "abbahagyom a css-t" előtt
-
Genius007
őstag
BOT HALMAZ!
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
GabN73
addikt
valaki ismeri / itt van a fórumon a 40 nevű gyerek?
BB-n admin -ennyit fűznék hozzá- -
h.adam.92
őstag
válasz birozoli7800 #9048 üzenetére
rohadt régi játékos, de hála az only bb pubnak nagy low...
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest