- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaliber
aktív tag
válasz ferkoboy #2390 üzenetére
Igen sajnos a nagy feketénél a fúvóka sor eldugult, nekem is ez volt.
Úgy használtam a nyomtatót kb: fél évet, hogy a profilnál a glossy photo paper beállitást jelöltem be (így nem kellett minden egyes nyomtatásnál újra beállítani), így a nyomtató a nagy feketét nem használja kicsit lassabb a nyomtatás a fekete meg halványabb, de legalább még használható a nyomtató sajnos mostanra a piros is megadta magát, úgy hogy cserére érett lett a nyomtató.Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
kaliber
aktív tag
válasz Korte123 #2393 üzenetére
Ez hanyadik garnitúra gyári patronnál történt?
Mert ha a második után volt (egy garnitúra gyári kb:12500ft tehát két garnitúra egy új nyomtató árába kerül) ez is azt igazolja, hogy nem éri meg gyári patront használni mert annál is tönkre mehet a fej.Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
ekewas
csendes tag
Sziasztok !
Egy cannon ip 3000-es nyomtatóm van.Elvittem szervízbe karácsony előtt és most azt írja ki hogy ip_3100-as és nem ismeri föl a drivert(ip 300) .Aszervíz meg Január 5.-én nyit.
Tudja valaki hogy hol lehet visszaállítani 3000-re? -
pubos
tag
Sziasztok. Ma vettem először HP Everday Photo papírt /félfényes/.Légyszi segítsetek IP 4500-ön hogy kel bealítani hogy szépen nyomtasson rá .Mert amit próbáltam azzal csak maszatolta a festéket. Nagyon sürgős lenne .köszi
-
Márton
nagyúr
szia, hol és mennyiért vetted?
én is ezt használom, simán Glossy photopaper beállítással és NAGY minőséggel.
nekem nem maszatol. gyári patron?
biztos hogy jól raktad bele? egyszer megrpóbáltam a másik felére is nyomtatni, de onnan tényleg csak maszatolt kép jött ki. hiába, erre valók a 2 oldalasak.[ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
ez nagyon érdekesen hangzik, főleg hogy más papírral nincs gond.
csak arra tudok gondolni, hogy a másik oldalára nyomtatsz.
vagy 1% esély, hogy valami selejt papír volt a csomagban.
többel próbáltad? ha jól emlékszem van egy nem fotópapír is benneezekszerint máshol is olcsó ez a HP, de azért az eddigi
legjobb árat a MM adta: 2990/200 db![ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
-
szektamokus
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem IP4000-ről. Ha fotót nyomtatok Canon photo paper pro-ra ( 245g ) akkor minden rendben, de hozzá jutottam HP preium plus photo paper-hez ( 280g ) és ha erre nyomtatok akkor igen csak darabos/zajos lesz a kép és ha fény felé fordítom akkor a Canon jó, de a HP olyan mintha matt fotópapír lenne.
Esetleg valahol át kellene állítani a nyomtatót, vagy csak szimplán nem szereti a HP papírt?
-
Márton
nagyúr
válasz szektamokus #2412 üzenetére
na tessék, újabb HP "botrány"
De nálam miért jó a félfényes?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
szityos
csendes tag
Sziasztok én még új vagyok a fórumban,nekem is van egy canon IP4300 nyomtatóm.Már a másodikat is kinyirtam néhány jó tanács,a fejet senki ne szedje szét mert kuka,az után gyártot patronok közül Q-ink,MMC,Ink catride made in usa nem jó,a piros sárga állandóan beszáradt 70% alkohollal tudtam csak ki mosni,azt lett a vége tönkre ment e fej.Az új fej 18000-ft+eredeti patron kell hogy belehesen kalibrálni a fejet,ha kiszámolom enyiért újat veszek.
-
invisible1
csendes tag
Sziasztok, nekem egy olyan problémám van hogy nem tudok CD-re nyomtatni. Ip4300 Canonnal próbálkozok. Beállitok mindent szépen, kéri h helyezzem el a panelt, betszem OK-t adok , el is indul , kezdi behúzni de egyszer csak fogja magát és kidobja CD-stöl együtt az egész CD tartót, a nyomtatás előtt.
Nem értem mért csinálja talán valami rosszul állitottam be???
Ha lehet valaki segitsen, kösz.. -
kaliber
aktív tag
válasz szityos #2416 üzenetére
Többen írtátok, hogy nem szabad a fejet szétszedni, mondjuk nagyon nem is lehet, de én többször kiszedtem a fúvókasornál azt a két kis csavart, így a fúvókasort lelehet hajtani (alatta van egy vastag gumitömités a visszarakásnál erre kell vigyázni, hogy a helyére kerüljön) csak a szalagkábel tartja (ennél jobban nem is lehet szétszedni mert többi része egybe van préselve), így nyomattam fecskendővel desztvízzel, érdekes módon nem az alja mármint a fúvókasor dugul el, hanem a felsőrésze, egy darabig kilehet tisztítani, de aztán a festéklerakódástól végképp eldugul (a 4200 egy évet bírt, tapasztalatokkal felvértezve a 4300 két évet, a mostani 4500 hátha kihúzza 3évig), de mint feljebb egy kolléga írta a gyári patrontól is eldugulhat, úgyhogy innentől kezdve meg csak érdemes töltögetni főleg, hogy 80ft-ra jön ki egy patron töltés, az utángyártott 400ft, a gyári meg 2500ft?!
Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
kaliber
aktív tag
válasz invisible1 #2417 üzenetére
Sajna ilyennel még nem találkoztam, de a CD tálcán van több ponton is (az alján is) tükrös felület ezzel pozícionálja a nyomtató keretet az nem lehet, hogy elkoszolódott?
Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
szityos
csendes tag
Boldog új évet mindenkinek
-
whiskey
tag
Sziasztok!
Van egy ip4300 nyomtatóm, azt vettem észre hogy mostanában zöldes árnyalatú képeket nyomtat. Csináltam egy teszt nyomtatást, és ott látszólag a piros helyett halvány pirosat nyom , és a halvány helyett semmit.
Igazából a kérdésem az lenne, hogy nektek milyen képet nyom amikor a "fuvókaellenörzés"-re klikkeltek, vagy van-e tapasztataltotok arra hogy mit kellene csinálnom a hiba kijavítása érdekében.
Feltettem a képét a fuvókaellenörzés eredményének ide
Köszi előre is... -
whiskey
tag
válasz kaliber #2422 üzenetére
Szia...
Köszi, a hozzászólásodat, nem gondoltam hogy dugulás lehet...
Kimostam meleg desztvizzel, és van változás, de nem tökéletes.
A mosás után rögtön jónak kellene lennie, vagy kell valamennyi idő mire a viz kimosodik belőle?
A jelenség most annyi, hogy csíkossan, de van halványpiros, viszont a mosás óta, csikozza a kéket, és a feketét is.
Van valami infód erről a hibárol is?
Előre is köszi -
ferkoboy
senior tag
válasz afterburner_ #2391 üzenetére
Köszi a tippet!
Tudd ki vagy, hová tartasz, s ne feledd honnan jöttél!
-
ferkoboy
senior tag
válasz Korte123 #2393 üzenetére
Sajnos ujratöltés áll fenn a fekete patronnál, nem is először.
A tippet azért kétlem, de ha kontakthiba is okozza a gondot, akkor sem hinném, hogy tudnék a nyomtatóval valamit kezdeni! (Gar.lejárt...)
VAgy mégis?A tapasztalati leirásodat köszönöm szépen!
Üdv: Ferkó
Tudd ki vagy, hová tartasz, s ne feledd honnan jöttél!
-
invisible1
csendes tag
válasz kaliber #2419 üzenetére
Hát minden esetre nem próbálkoztam tovább mert aztán rájöttem h szerintem a tálca nem ehez tartozik, meg is kérdeztem hamar valakit és régebb volt egy Ip3400-as és annak a tálcáját adták ide nekem.. szóval ennyit erröl, de kösz a segitséget. Aztán nemtudom hogy aval a tálcával kéne-e müködjön de nekem nem ment
-
szityos
csendes tag
Sziasztok olvastam hogy eldugult a fejegység,a leghatásosabb mód a 70% alkohol 2óra áztatás elég neki,utána jó lesz legalábbis nálam jó lett az ilyesfajta tisztitás.Van hátránya is ha sokszor van tisztitva tönkre megy a fej.18000 az új.
-
afterburner_
őstag
válasz szityos #2428 üzenetére
nem kell hozzá új patron hogy kalibralni lehessen a fejet, a fej meg bele 13000 ft durvan
kalibralni akkor kell ha mondjuk új tintát hazsnálsz vagy masik utángyártott patront mint előzőleg, mivel olykor valamelyik festék higabb, sűrűbb, máshogy viselkedik a papíron, ezért kell kalibrálni hogy jó legyen.
sok esetben az áztatás sem oldja meg a gondot, mivel nem maga a fej, fúvókasor rossz hanem a felső szűrő dugul el és neme reszt tintát a fejnek, ilyenkor meg méggyorsabban be tud száradni a fúvókasor.
meg lehet probalni nagyobb túlnyomást csinálni a felülről, és akkor kinyomva alevegőt újra jó a fej.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
szityos
csendes tag
válasz afterburner_ #2429 üzenetére
Érdekelne hol lehet venni 13000ft fejet,a szervizben azt mondták 18000ft.
-
kaliber
aktív tag
válasz whiskey #2423 üzenetére
Mosás után egyből jónak kell lenni!
Fecskendőre aplikálni olyan műanyagot ( PL: a hengeres sziloplaszthoz adott kúpos csőr jó erre a célra) ami illeszkedik a patron felől a fejen levő rácsra desztvízzel átnyomatod ezzel a levegőt is eltávolitod a fejből, én így szoktam megoldani a fejdugulást.Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
robyka_x
csendes tag
sziasztok
nem tudtok véletlenül eladó ip4300-ast vagy ip 4500-öst vagy érdemes esetleg ip4600 -ot újan venni ? -
szityos
csendes tag
Hello úrak
Most cseréltem át az IP4300-ban a patronokat folytonos tintaellátó renszerre,nagyon szupi. -
gabx76
őstag
Sziasztok!
Ez az év is jól kezdődik, segítségre van szükségem:
Az eddig tökéletesen működö iP4300-asom ma este azzal lepett meg, hogy 6a00 hibával leáll és felváltva villogtatja a sárga és zöld ledet.
Ezután minden bekapcsolásra így reagál. A fej valahol középen áll, azóta nam mozdul, bár kézzel mozgatható, tehát nincs elakadva.
Ami komolyabb intő jel, egyetlen tinta-visszajelző led sem világít/nem villog.
Garancia sajnos tavaly lejárt.Tud valaki segíteni?!
[ Szerkesztve ]
-
gabx76
őstag
Tárgytalan!
-
robyka_x
csendes tag
válasz afterburner_ #2434 üzenetére
természetesen érdekel mi lenne az ára ?
-
hoember 2
aktív tag
Canon Pixma ip5000
Ha nincs benne a fej, akkor megy benne a fejtartó bizgere ami ide-oda csuszkál, ha beleteszem a fejet patronok nélkül akkor meg sem moccan, ha van benne patron szintén nem mozdúl meg
mi lehet a gondja?
-
hoember 2
aktív tag
válasz afterburner_ #2441 üzenetére
Bekapcsolom: ha benne van a fej akkor meg sem mozdul ha kinyitom a tetejét, de ha kiveszem a fejet akkor mint egy rendes nyomtató behuzza középre a kocsit
gépre még nem tettem rá mert nincs hozzá driverem, ill csak xp-hez van én meg vistat használok
-
hoember 2
aktív tag
válasz afterburner_ #2443 üzenetére
használt a fej
5x felvillan sárgán aztán 1 zöld, megint 5 sárga megint 1 zőld
-
Zayl01
tag
Üdv afterburner!
Már máskor is sikerült választ adnod a problémámra ip4300-as ról van szó, egy ideje az a baj a nyomtatómmal hogy a Cd-label programnál nem nyomtat rendesen, vagyis nagyon homályosan fakón és mintha nem is lenne annyira éles a kép rajta, viszont ha rendes plain paperre vagy photo papírra nyomtatok akkor ok. Először azt hittem hogy a beállításnál átettem light-ra ami igaz is volt de miután vissza tettem azután továbbra is fakón nyomtatott. Ekkor leszedtem a nyomtató drivert és a programot is újra telepítettem de továbbra is rosszul nyomtat. Emígy verbatim cd-re nyomtatok és semmi gond nem volt vele. Na most azért azt még észre vettem hogy ha a label program kattant be akkor nem értem miért maradt meg a full cd-re való beállításom miután ujra telepitettem a programot.(valszinű valami szemetet hagyott amit csak manuállisan lehet kitörölni csak nem találom) Előre is köszönöm az ötleteid. -
Zayl01
tag
Üdv! Gabx76
Nekem volt már 6a00-ás hiba üzenetem(aszem hogy valami 12-őt villogott), nem bír mozogni a fej mert valami akadályozza, vagy valami papír darab vagy akármi még ha kurvára apró is bekavar a nyomtatónak, nekem mondjuk az a biztonsági szívacs ami az alján található az ilyen kis lemezek formályában van leterítve és egész a nyomtató jobb oldalán(amit nem is lehet rendesen látni,mert takarja a nyomtató) felvált és ott éktelenkedett ami végett nem müködött a nyomtató és csak akkor láttam meg amikor bevilágítottam egy lámpával hogy hoppá az ott meg micsoda. De miután kiszedtem csoda történt. Tehát azt javaslom vílágitsd és nézz meg a nyomtató jobb és bal oldalát belülrőlés valami szemetet keress, ami a gond forrása. -
-
Zayl01
tag
válasz afterburner_ #2447 üzenetére
Itt egy mintakép. [link]
Ja és ráadásul itt duplán nyomtattam rá hátha erősebbek lesznek a színek, de nem jött össze. Balról sima papíron jobbról a disc-en. És az öszeset ilyenbe nyomtassa.[ Szerkesztve ]
-
hoember 2
aktív tag
válasz afterburner_ #2443 üzenetére
nem tudom feltenni a drivert !! Nincs vistahoz driver az ip5000-es nyomihoz
ezt a nyomtatót is adhatom el, hogy a franc egye meg
-
szityos
csendes tag
Sziasztok. Nem tud valaki hol lehet olcsón venni fotópapirt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...