Új hozzászólás Aktív témák
-
afterburner_
őstag
van ha kell
amugy en most vettem ősszel egy fejet, a piros csikozott a srácnál meg nálam is, beledobtam az egyik 4300-asomba beleraktam chip nelkuli patronokat , most meg szervaltam chippeket, tisztitok, tesztabra es tokeletes a nyomat sőt a nyomtatás is:-) nem is kellett desztilaltvizben mosogatni:-)))
csikozas lehet am attol is, patronba epitett fej eseten, mert levegős...ezert erdemes legtelenitot venni hozzá, pl nekem hp 56-57-eseknel sokat segitett.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
afterburner_
őstag
epprom resettrol tud valaki valami infot?azzal ki lehet utni a nyomtatobol a 3000 oldalszamlimitet?
-
hanka
tag
válasz afterburner_ #1307 üzenetére
Bocs, hogy beleszólok főnök, de az nem epprom, hanem EEPROM...
NYOMTATÓT JAVÍTOK, ELADOK (Epson, Canon) - Tel: 06(20)212-4757
-
szeva000
addikt
válasz afterburner_ #1308 üzenetére
az totál nullázni fog mindent az eepromtartalomban,mintha egy zsír új géped lenne
-
hanka
tag
válasz afterburner_ #1311 üzenetére
Janitól vetted meg a fejet bele? Akkor mostmár az ő nyomtatója, az ő fejével van neked...
Ő tette a fejet olyanná, mint amilyen volt. Ő hozta el nekem javíttatni, de én nem bírtam vele, és ahogy kiderült te sem...NYOMTATÓT JAVÍTOK, ELADOK (Epson, Canon) - Tel: 06(20)212-4757
-
afterburner_
őstag
azert az megnyugtat hogy nem csak engem vertel at hanem őt is mint kiderult
es igen nem birtam vele, mert ugye " allitasod szerint csak köztes tisztitani kell a fejet és mar mukodik is" csak ez nemigazan volt igaz, elfelejtetted kozolni hogy össze vissza van karmolászva az alja:-) de erdekes Jani (aki egy nagyon korrekt srác) nekem utolag ezt egybol mondta,hogy úgy adta Neked hogy tisztaban voltal a hibajaval, talaltal egy majmot engem akinek meg el tudtad adni, akivel elfelejtetted mindezt közölni..raadasul 18000-ért akartal bele fejet hozatni amikor 13000-ért lehet kapni, de kivancsi lettem volna arra a 18000 ft-os fejre...mert egyszer atvertel masodjara mar nem fogsz:-)>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
hanka
tag
válasz afterburner_ #1313 üzenetére
Őt mért vertem át? és téged is, mikor a hirdetés világos volt...
Fejet hol tudsz bele 13k-ért?(akkor mostmár elárulom, hogy az ip5200 fejet én 16500-ért szerzem be a többi a haszon, azaz 1500.ft.-)
NYOMTATÓT JAVÍTOK, ELADOK (Epson, Canon) - Tel: 06(20)212-4757
-
serfati1971
csendes tag
Sziasztok! IP4000-em van,és a következő hibaüzenetem van! NYOMTATÓFEJ NEM MEGFELELŐ! Akészüléken villog a bekapcs gomb,és ha kiveszem belőle a nyomtatófejet,akkor mozog benne a fejtartóegység,és lámpa zölden ég! De ha beleteszem anyomtatófejet,akkor nemmegy ki a szélére a fejegység,hanem középen marad! Tud valaki megoldást,vagy olcsón bele 1 másik fejet?
-
serfati1971
csendes tag
Szia hanka! Karácsony elött lesz canon-nyomtatófejed akcióssan,mert akkor meglepném magam vele!
[ Szerkesztve ]
-
hanka
tag
válasz serfati1971 #1316 üzenetére
Szia. Akciósan? Nálam mindig akciósan van minden...
De úgy kölön fejet nem árulunk , csak ha elhozod javíttatni és nem tudjuk megcsinálni a fejet. És egyúttal meggyőződünk, hogy jó-e a nyomtató vezérlése (panel) és nem fogja kinyírni az új fejet. És ha a nyomtató jó, de a fejet nem tudtuk megcsinálni, akkor rendelünk csak új fejet, amit előre kell kifizetni, és 1-2 nap múlva megérkezik. Ez 16800.-ért van.De per pillanat van nekem egy új ip4000 fejem. De ez felbontott már, és ki lett próbálva kb. 50 oldal nyomtatással. Ez mivel fel van bontva: 12000.-
Ha ez érdekel, akkor hozd el a nyomtatódat és megnézzük jó-e a géped.
Ha jó, akkor beletesszük ezt a fejet, és viheted... Teló, cím a hirdetésben.NYOMTATÓT JAVÍTOK, ELADOK (Epson, Canon) - Tel: 06(20)212-4757
-
Qtyu
csendes tag
Hali srácok! Gondolkodom azon, hogy veszek egy ip4300as nyomtatót, nekem kifejezetten CD nyomtatásra kellene. Két kérdésem lenne:
1. tudna valaki felrakni egy képet olyan cd-ről nagy felbontásban, amit ezzel nyomtatott?
2. nem tudna abban valaki segíteni, hogy egy db általam készített képet kinyomtatna CD-re...?
előre is köszi a választ.
Q -
vegh
tag
Üdv!
Van más progi is amivel lehet lemezre nyomtatni a gyárin kivül?
Mert abban nem találtam meg hogy hol lehet a középső kör átmérőjét állitaniEgyébként bármilyen képet rá lehet tenni a CD/DVD-re, sőt pozicionálni is lehet hogy a kép melyik részét tegye rá.
-
Qtyu
csendes tag
Na végül vettem egy ip4300ast
lenne egy két kérdésem:
1. mitől lehet az, hogy a CD egy részén a szélénél marad kb 1mm-es fehér sáv? progi v. nyomtató?
2. most nyomtatgattam elsőként és amelyik cd szárad egy órája, ha az újjamat végighúzom rajta, akkor még mindig elmosódik rajta a cumó! mennyi idő kell neki a száradáshoz? (láttam valami spray-t amivel le lehet fújni, érdemes olyat venni?)
3. full printes cd-t vettem, de ezen is még van vagy fél cm hely a lyukig... tud valaki olyan full printes cd-t ami teljesen elmegy a lyukig (max 1-2mm marad ki)
köszi a segítséget -
kaliber
aktív tag
A full printes CD-k 99%-nál belül van még pár mm-es hely amire nem viszik fel a hordozó réteget, egy fajtát találtam (SONY 8x) amin ténylegesen az egész felület nyomtatható volt, de mostanában már nem forgalmazzák.
Amúgy nem mindig jó a ténylegesen full printes lemez mert a (filmeknél) gyári ill. készített CD képek nagyrésze az általános lyukmérethez készül én is szívtam egy párszor a SONY-val mert vagy fehéren maradt az a pár mm-es belső rész vagy képszerkesztővel kellett foltozgatni a CD képet.Olyan nyomatot ami nem fog, csak lakkal kapsz. Mondjuk én nem használom a lakkot(nem taperolom a lemezt)
Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
-
Márton
nagyúr
Qtyu:
ha már megvan a cuccod, feltennél néhány képet nekem mint leendő vásárlónak?
thxEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
mekksacca
csendes tag
sziasztok nekem csak annyi lenne a kérdésem hogy ip4300-as nál hol lehet kikapcsolni a tinta szint figyelőt meg hogyan kell reset-elni??
légyszi segítsetek mert megkattanok jah és mikor kell az új helyére az utángyártottat betteni és rezetelni?
-
mekksacca
csendes tag
át raktam az eredtiről a chipet,az utángyártotra, és állandoan azt jelzi hogy kifogyot a tnta!!és tök lilán nyomtat mindent!!!valaki belinkelhetné a részletes leirását!!
-
Qtyu
csendes tag
ha a visszajelzőn kicsit csökkent a tintaszint, az mennyire reális?
kitől, mennyiért és milyen utántöltőt érdemes venni? vagy patront vagy ami a legjobb -
afterburner_
őstag
ip 4300-as eeprom resetben tudna valakis egiteni?
-
afterburner_
őstag
ha valakinek van üres patronja szivesen atveszem, ha chippes vagy ha nem chippes azt is:-)
-
szeva000
addikt
válasz afterburner_ #1339 üzenetére
amit átküldtem azzal nem ment??
-
NoOne1976
őstag
Tudna feltenni vki képet egy cd/dvd-ről, amire ő nyomtatott? Sajnos még nem láttam, hogy néz ki, pedig nagyon érdekelne... Valőszinüleg ez a funkció szolna emelett a nyomtatótípus mellett. Szóval, pls!
-
szeva000
addikt
válasz afterburner_ #1342 üzenetére
akkor pedig ha az megy,megy benne minden csak a ledek villogását figyeld
-
kristoof
csendes tag
CANON IP Nullázási (Reset) útmutató:
1.) Kikapcsolt nyomtató mellett nyomja le és tartsa lenyomva a Resume/Cancel gombot, ezután nyomja meg a Bekapcsoló gombot. NE ENGEDJE EL EGYIKET SEM! A Power LED zölden fog égni, jelezve hogy a szervizfunkciók kiválaszthatóak.
2.) Amíg a Bekapcsoló gombot lenyomva tartja, engedje fel a Resume/Cancel gombot. (A BEKAPCSOLÓ GOMBOT NE!!!)
3.) Amíg a Bekapcsoló gombot lenyomva tartja, nyomja meg a Resume/Cancel gombot 2-szer, ezután engedje el mindkettőt .
Mindannyiszor tartsa a Resume/Cancel gomb benyomva, az Alarm és a Power LED felváltva kigyullad, Alarm narancssárgán és a Power zölden, és az Alarm LED gyullad fel először.
4) Amikor a Power LED zölden világít, nyomja meg a
Resume/Cancel gombot:- 0 -szor zöld (Power) Power ki amikor a nyomtatófej nincs beüzemelve, a kocsi visszaáll és beáll alapállapotba.
- 1 szer narancssárga (Alarm) szolgáltatás teszt nyomtatás .
- 2 szer zöld (Power) EEPROM információ nyomtatás
- 3 szor narancs (Alarm) EEPROM beüzemelés- 4 szer zöld (Power) felesleg / selejt tinta számláló nullázása
- 5 ször narancs (Alarm) alapbeállítások.
- 6 szor zöld (Power) Nyomtatófej mélytisztítás (mind a fekete és a színes tisztítása)
- 7 szer nincs funkció
- 8 szor zöld (Power) CD / DVD ellenőrző minta
- 9 szer narancs (Alarm) CD / DVD nyomtatási pozíció korrekció (vízszintesen: X irány)
- 10 szer zöld (Power) CD / DVD nyomtatási pozíció korrekció (függőleges: Y irány)
kell várniegy kicsit,.Azután 1x megnyomni a bekapcsoló gombot.Megindúl a művelet A végén ki kell lapcsolni a nyomtatót -
NoOne1976
őstag
A 4300-asba való utángyártott patront hol érdemes/lehet venni? Mi a normális, "elfogadott" ára?
-
Márton
nagyúr
Melyik nyomtatót vegyem a 3 közül? 4200, 4300, 4500?
90%-ban DVD-t nyomtatnék vele, a legjobb minőséget akarom!
Vagy a patronuk ugyanaz és a gondok is ugyanúgy jelentkeznek mindegyiknél?
Fennáll-e mindegyiknél EZ a jelenség?köszi
[ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest