- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szityos
csendes tag
Sziasztok én még új vagyok a fórumban,nekem is van egy canon IP4300 nyomtatóm.Már a másodikat is kinyirtam néhány jó tanács,a fejet senki ne szedje szét mert kuka,az után gyártot patronok közül Q-ink,MMC,Ink catride made in usa nem jó,a piros sárga állandóan beszáradt 70% alkohollal tudtam csak ki mosni,azt lett a vége tönkre ment e fej.Az új fej 18000-ft+eredeti patron kell hogy belehesen kalibrálni a fejet,ha kiszámolom enyiért újat veszek.
-
szityos
csendes tag
Boldog új évet mindenkinek
-
szityos
csendes tag
Sziasztok olvastam hogy eldugult a fejegység,a leghatásosabb mód a 70% alkohol 2óra áztatás elég neki,utána jó lesz legalábbis nálam jó lett az ilyesfajta tisztitás.Van hátránya is ha sokszor van tisztitva tönkre megy a fej.18000 az új.
-
szityos
csendes tag
válasz afterburner_ #2429 üzenetére
Érdekelne hol lehet venni 13000ft fejet,a szervizben azt mondták 18000ft.
-
szityos
csendes tag
Hello úrak
Most cseréltem át az IP4300-ban a patronokat folytonos tintaellátó renszerre,nagyon szupi. -
szityos
csendes tag
Sziasztok. Nem tud valaki hol lehet olcsón venni fotópapirt.
-
szityos
csendes tag
A desztvizes áztatás azt jelenti,a desztilált vizet felmelegited a fejet belerakod és áztatod benne egy darabig.Úgyanis lehet hogy a szűrő van eldugulva amire a patron csatlakozik.Vagy próbálj meg felülről túlnyomást csinálni hátha ez segit.Nem mindig a fúvóka sor szokott eldugulni hanem a szűrő.
-
szityos
csendes tag
Meg lehet én is azal szoktam,annyi alkoholba tedd bele hogy ellepje a szűrőt kb 90 percig áljon benne,amúgy vizbázisú a tinta azért oldja a desztviz is.Ha sokat van kivéve a fej dugulás miatt tönkre is mehet,én már 2-szer cseréltem fejet 13000ft/db.Most folyamatos tintaellátót használokMilyen patront használsz márkája.
-
szityos
csendes tag
Szia
Vedd ki a fejet a nyomtatóból alul a fejnél van két csavar,távolitsd el óvatosan bánj a fejjel alatta va egy gumi nézd meg,hogy van rajta úgyis kell visszarakni.Majd rakd bele 70% alkoholba úgy hogy a szűrőt,és a fejet ellepje az érzékekők felfelé álljon az alkohol ne érje mert árt neki.Kb 90 percig hagyd ázni benne. Ja és még valami a desztvizet felmelegitetted abban is kell áztatni legalább 60percet.Ezzek a tinták is vizbázisúak a fejre nagyon vigyázz mert ha nem akkor kuka.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest