- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz Sirandrish #7100 üzenetére
Azt akkor is szokták, ha bevan...
-
Sirandrish
legenda
-
Prof01
veterán
válasz Sirandrish #7102 üzenetére
Ne úgy értette szerintem. Hanem, hogy akkor is lecsíterezik az embert, ha a PB be van kapcsolva.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Worker
aktív tag
Szinte biztosan mondom, h 1 win reinstall megoldana a problemat, de gondolom elotte alternativ megoldasokat keresel
Amugy en az elozo hsz-edbol azt hittem, h csak siman kidob a talcara a CoD4, nem pedig, h ki is fagy (vmit felreerthettem ), bar igy se sokat valtozott a helyzet.
A PB siman lehet a gond okozoja, akar single-rol, akar mp-rol van szo (nem lepodnek meg rajta), sztem egy CoD4 reinstallnal tedd fel a PB-t is, hatha.A win tuzfal helyett van masik tuzfalad? Azt is erdemes lecsekkolni. Ha meg a wines tuzfallal van gondja, akkor lehet az sincs perfektul leallitva.
Ami meg konnyen lehet a gond okozoja: KEMPROGI -> futtass spybotot es ad-aware-t; VIRUS -> nod32 futtatasa.
"To them... You're just a freak... Like me!" - Joker
-
Thr4wn
csendes tag
Kéremszépen a probléma megoldódott!
A hiba forrása : miles sound system... Hosszas törpölés és tört 1.3-as exe probálgatás után az internet egy eldugott zugában találtam rá a "mssmp3.asi" filera, amivel felül kell írni a CoD4 install / miles könyvtárban lévő azonos nevű undorodmányt... Voilá, lett CoD4-em...
Köszönöm a segítő hozzászólásokat.
(Mellesleg rohadt jó multiban.... ^^)
[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
M4 Carbine Nagyon állat, eggy UPP neki.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Worker
aktív tag
válasz Pubszon #7107 üzenetére
Az bezony! Assaultos fegyok kozul favorit nalam eddig az m4 (meg 1 v 2 nem elerheto a lvl miatt).
Most mindenesetre rakaptam az smg-kre is, en azokat is csipem am!Ja es amit legjobban utalok: granyoveto... Sajnalatos, h mennyien hasznaljak, tul konnyu vele olni, meg nem is igazan illik bele a kepbe , akarhogy is nezem.
"To them... You're just a freak... Like me!" - Joker
-
Boci_83
őstag
válasz Sirandrish #7092 üzenetére
Hát ja, nállatok nagyobb csiter-tunker bandát még nem láttam...
-
Sirandrish
legenda
én azt tuom hgy hogy értette de akkor engem nem idegesit mert tudom hogy a PB ugyis kivágná az embert ha csitel
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #7109 üzenetére
megszólalt már...mindenki tudja hogy beirtad a 2 méteres kés kódot
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Balinov
titán
válasz Sirandrish #7098 üzenetére
22:57:27-kor írtam a postomat,hogy köszönöm a játékot.előtte vagy 2 percel léptem le a PH!-s szeróról.. Egyébként elbasztam,csak Major I vok még..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Sirandrish
legenda
válasz Balinov #7112 üzenetére
Jó akkor nem láttalak
Én azt se tudom nekem mi a rangom...a Sergeant (vagy mi) ig figyeltemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Balinov
titán
válasz Sirandrish #7113 üzenetére
ghost mode-ba voltam..amugy mikor beléptem,épp TDM volt,aztán lett pályaválasztás és Domination.Ja,meg belépéskor beköszöntem,hogy "Balinov: Üdv". aztán feka-t mindjárt le is lőttem..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Boci_83
őstag
válasz Sirandrish #7111 üzenetére
Hadjad már...tegnap nyomtam egy csomó luftot, égett a pofámról a bőr rendesen! Profot sem birtam megbökni, be is buktuk az sd kört.
Balinov: én emlékszem rád!
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Balinov #7114 üzenetére
vesszek meg ha emlékszem..pedig akkor tuti ottvoltam mikor te is
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #7115 üzenetére
hát az álcát fennt kell tartani hogy mégse vagy csiter
tudm én hogy nem vagy te egy hülyegyerekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gyiku
nagyúr
-
gyiku
nagyúr
-
Boci_83
őstag
1,5 műszakot kell még kibirjak idén, utánna lelövök mindenkit akit csak birok..
Ünnepek alatt csinálhatnánk valami maradandót is, nem csak állandóan lőni egymást mint a veszettek.
Összedobhatnánk 2 csapatot és amolyan gyakvarokat csinálni, ha van rá igény a Ts szerverünket is beállítanám, hogy ilyen módon is tudjunk kommunikálni...!**********
-
Balinov
titán
válasz Sirandrish #7116 üzenetére
nembaj,next time I'll do a screenshot...Látod,Boci bevette a cavintoját..
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #7121 üzenetére
Nekem nincs fülesen ugyhogy tökremindegy...legalábbis nekem
-
Sirandrish
legenda
Amugy most jöttem le a szeroról..gyurtam picit délutánra...vagyis gyurtam volna de sajna gyengék voltak pedig TDM-be ketten voltak ellenem mégis magasan vertem őket
Nah mindegy..majd délután kapok az arcba
-
Lahorva
tag
Sziasztok.
Ha felteszem az 1.3 as patch-et akkor be tudok belépni olyan szerókra ahol patch nélkül játszanak? -
Sirandrish
legenda
válasz Lahorva #7127 üzenetére
Állitólag visszafele kompatibilis tehát igen viszont írták többen is hogy nekik nem sikerült...
De ha felteszed a PH- szerora tuti jöhetszEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Lahorva #7129 üzenetére
Hát tegnap mélypont volt de mostanság hgy az Xfire is látjaáltalában elég skan vannak...
Hazudni nem akark most pl üres de általában vannak..meg azért 1.3as patchel is van legalább 1000 szero tehát azért van miből válogtani ha esetleg a PH-son nincs senki.De általában ha bemész a PH-sra néhány percre valaki ugyis utánnad megy
-
Lahorva
tag
válasz Sirandrish #7130 üzenetére
Lehet hogy hülyén hangzik, de mi az az xfire? Hallottam már a nevét de Olyan mint az all-seeing eye?
-
Balinov
titán
válasz Sirandrish #7128 üzenetére
X-Fire-val belépve engem már dobott - ill. be se engedett - ki szerverről azzal,hogy eltérő verzió.A hibaüzenetben 1.0-s verziót írt a cod4mp
-
Sirandrish
legenda
-
Balinov
titán
válasz Sirandrish #7135 üzenetére
ááá..aludd már ki magadat .Sir! ha neked szerverről beszélnek az csak a PH!-s lehet? ha csoki,akkor csak Tibi? ha autó,csak zaporozsec? Egyébként magyar,TDM szerver volt.
-
Sirandrish
legenda
válasz Balinov #7136 üzenetére
OH
Bocsánatot kérek...ezek szerint nem fogtam fel teljesen a lényeget
AMugy nekem igen...ha szero akkor az PH!-s ugyanis mióta létezik máson nem voltamEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Balinov
titán
válasz Sirandrish #7137 üzenetére
null problem,majd kapsz egy fejest...milyen nicken is nyomod a PH!-S SZERVEREN?
-
Grenczi
csendes tag
Nekem is nagyon bejön a PHs szerver , sztem visszatérő vendég leszek.Lassan kezdek belejönni Lvl25ig már eljutottam.De Revoltec világítós billentyűzettel elég necces játszani , nagyon közel vannak a gombok egymáshoz .
-
Balinov
titán
-
-
Sirandrish
legenda
válasz Grenczi #7140 üzenetére
Pont olyan billem van nekem is és nem mondhatnám hogy ha vesztek akkr amiatt..nagyon jókis bill
-
-
Balinov
titán
hogy beálljak a Degec-en születettek közé: aszittem az F van lekopva a sok re-spawn-tól..bocsi.Toblerónét nem ettem
Sir: vettem az adást6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Sirandrish
legenda
Jahj most olyan volt a szeron de olyan
Valami Maci elkezdett gránátvetőzni.
ÉN: "Héééj...nincs gránátvető"
Ő: "mé"
ÉN: "Mert én azt mondom"
Ő: "És?"
ÉN: "Akkor nincs"
Ő: "Szerinted"
ÉN: "Fogadunk"
Ő: "Fogadjunk"
ÉN: "Akkor Bye"
Ő: "Bye" (gondolom azthitte én megyek)
KICK
Visszajön..Kapjam be stb mondom mivan? erre ő kedd mondom na azé megint gránátvető aztán BANNOlyan jót szórakoztam
-
gyiku
nagyúr
telleg, kinek hogy van a bill confolva game kozben?
asdw alap, de aztan?
shift: lean left
space: lean right
e: use
r: reload
f: frag granyo repul
4:masik granyo
q: rush
c: crouch
ctrl: prone
x vagy mouse3: melee
mouse1: attack
mouse2: alternative
mouse4: jumpasszem ennyi
[ Szerkesztve ]
hüllő
-
Sirandrish
legenda
nekem pl a granyo meg flash granyo egeren van...még a kés is..
a balra tekintés jobbra tekintés meg q,e...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...