- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
veterán
-
Vis Major
tag
A demoval játszottam először és nagyon nem tetszett. De a játék maga meglepően jó!
Ahogy kinyitja Price az ajtót és közben fogja a fegyvert... Hihetetlen profi.:-)
Ezeknél az araboknál mindenki rpg-vel a hátán mászkál?:-D
-
feka007
veterán
Jó kis sd-k voltak ma is. Most nagyon ráálltam a csipára egy félautomatával, már majdnem jobban megy mint amikor P90-nel lámultam.
-
Atomgeszi
veterán
Mért pont verbatim? És ez hogy mükszik? Vinyóra is rátod rakni a játékot?
Aha. Az nem volt sok érte. Én is majd szeretnék valami olcsót, de nem olyan puritánt hogy nincs hozzá semmi...nekem is tetszik ez a halo-s verzióEladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
hooliganjedi
csendes tag
#7938 ????
-
Vis Major
tag
Lehet ezt a játékot úgy játszani multiban, hogy rácsatlakozom valaki gépére, szerver nélkül?
-
kircso13
senior tag
válasz hooliganjedi #7958 üzenetére
Lehet h az alaplapi hangkarid miatt nem indúl. Nálam az sp része elindúlt a z mp része nem ( vista alatt) egy új hangkari megoldotta a problémát! File átnevezése megtörtént ???
iw3sp.exe" probléma - C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare Demo\miles\mssmp3.asi" írd át "mssmp3.bak[ Szerkesztve ]
..,
-
Prof01
veterán
válasz Atomgeszi #7957 üzenetére
Nem winyóra, hanem Verbatim lemezre kiírom a játékot, beteszem a gépbe és játszok.
Azért verbatim, mert az a legjobb x360 játékok kiírására. De jó pl. a Ricoh is.
Ez nem az a zöldes-barnás Halo3 edition, hanem egy Premium+halo3 játék hozzá.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Atomgeszi
veterán
S winyó az jelenesetbe hogyan működik? Dvd-ről arra is rátod másolni a game-t? Vagy olyan is lehet, hogy rákötöd a gépre a boxot, és onnan átmásolod a gémet?
Értem akkor a Verbatim kérdést. Te mit tudsz arról, hogy ha kivan fleshelve a box, akkor hamar meghal? Igen láttam, jobb felső sarokba a tied.
mod: off[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
gyiku
nagyúr
hat f@szikaim... karacsony alatt rendesen elment a kedvem cod4tol 24en es 26an toltam, de 0 sikerelmennyel, kb legalul vegeztem osszes statban. lehet, hogy csak azert, mert nem volt bandi, meg fpeti , de kb senkit se tudtam leszedni.
kinomban mar felraktam soldier of fortune 3at, de vmi eszmeletlen gagyi, elso map 5 meter utan uninstall is lett belole. aztan feltoltam colin mcrae dirtet, azzal bohockodtam kicsit, de masodik palya ott is megfingat lol, komolyan mar ott tartok, hogy be se kapcsolom a qrva gepethüllő
-
DeSanto
őstag
a PH-s szerón miért nincs Headquarters?
-
Sirandrish
legenda
Ha én meg fpetyka ott lettünk volna még annyi sikerélményed se lett volna
a sof3at meg ne is emlitsd...borzalom a köbönEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Sirandrish
legenda
nem akarom elkiabálni inkább le is kopogom (kopkopkop) de ugynézki megoldódtt a ping problémám..az elmult 3 napban a letöltésem is siralmas volt és játszani se tudtam online 10:30után..a letöltésem most full 1200K és a pingem mst 11:30kor is 50-60 max
bár amenyit kinlódtam szerintem 100as pingel is nagyon vágnám márEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz feka007 #7973 üzenetére
bezny bezony
Láttam 600as pinged volt
Töltessz mint a gép?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tsunami73
tag
Miért kaptam ideiglenes bannt? Kiváncsi lennék rá.
-
Sirandrish
legenda
válasz Tsunami73 #7976 üzenetére
biztos jó kedvemben voltam és adtam mindenkinek
amugy nemtudom én nem adtam szerintemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tsunami73
tag
válasz Sirandrish #7977 üzenetére
Spedy elszált,valamit szövegelt hogy valaki ne buziskodjon,és engem (KILL) bannoltak.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Tsunami73 #7978 üzenetére
lehet akkor mégiscsak én voltam véletlenül...bár Whoozyt is bannoltam nemhinném hogy egyszerre kettőt is tudnék...de nyugi..az ideiglenes nemsoká lejár...és ha én voltam akkor ezer bocs..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tsunami73
tag
válasz Sirandrish #7979 üzenetére
Mert kell neked össze-vissza nyomogatni
-
ent
őstag
Egy kicsi csalódás ért. Rákattantam egy only x-mas szeróra ahol tm, sabo, hq módok vannak. Leszámítva hogy 3 napja folyamatosan ott vagyok megfordult elég sok ember. Az első cheat élményemet a cod4 gémmel nagyon sajnálom, bosszantó és kiábrándító. Hogy hívják azt a csítet, amely ráugrik az emberre? auto aim? Furcsa volt, hogy nem csak nekem olyan jó a statom . Spektbe nézve illetve mikor killcamet néztem észrevettem. Turn off felszólításra elhúzott a srác/lányka!
Nem arról volt szó, hogy a cod4 2 anticsít rendszerrel is el lesz látva???? Vagy az a moh airborn?
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
ent
őstag
válasz Tsunami73 #7983 üzenetére
Azért én rendesen kikelnék magamból, ha ilyen történne velem, főleg ismert szerveren! Őszinte részvétem!
Más: ha kifagyok vmilyen szerverről, akkor legalább 10-15 percig ha kapcsolódni szeretnék másik szerverre, akor key in use, próbáljam meg később üzi fogad. Ezt akkor is csinálja, ha disconnectálok az adott szerverről, azonnal a konzol sorban! Van vmi ötlet, lehetőség, megoldás, hogy a kifagyott nickemet töröljem master szerverről?
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Tsunami73
tag
válasz Boci_83 #7984 üzenetére
Ő szokott játszani vele,csak akkor veszem át ha valami pár perces melót kitalálok neki,és el nem végzi.Vagy utolsó helyen kullog,és helpet kér De azt észreveszitek a pontszámokból nem? Tegnap is ő játszott vele,de volt hogy kipróbáltam a felszerelését. A 0-35-ig én voltam te kérdezted igaz?:-)
-
ent
őstag
válasz Sirandrish #7974 üzenetére
Apropó ping, neked megoldódott a magas ping problémád?
-
ent
őstag
válasz Atomgeszi #7990 üzenetére
Akkor ezek szerint szolgáltató függvénye, hogy tudj jogtiszta, drága pénzért vásárolt játékkal szórakozni európai szerveren??? Ennyire ki vagyunk téve a szolgáltatónak, ez megalázó...
-
hooliganjedi
csendes tag
kicsit tovább alszik az ember és ittvan 30-40új hozzászolás... át lett nevezve már a fájl de ugy sem jó, külföldi forumokon is hangkarit mondtak, és ez tényleg lehetséges h egy új deszkával kizárolag vista alatt nem tok játszani a cod 4el multiba hangkártya miatt? buli ez a vista
-
Sirandrish
legenda
válasz Tsunami73 #7980 üzenetére
hát kell neked a bannoltak melett lenni
ENT: sajnálom hogy félrenyomtam...te tévedhetetlen isten
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #7984 üzenetére
mindig jóra nyomok azt nem nézem el de mire beirom az indokot addigra elugrik..nemtudom miért..
Amugy meg így tudja hogy nem szabad packázniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
megoldódott..most hogy nincsen ünnep gondolom dolgoznak is egy kicsit...
-
ent
őstag
válasz Sirandrish #7996 üzenetére
Már nehogy megsértődj. Én biztos megtettem volna! Dehát annyi szerver van még, hogy könyökön jön ki .
-
ent
őstag
válasz feka007 #7994 üzenetére
Ennyit a PB-ről. Mi a szarért nem tudtak ebbe is kettőt tenni. Úgy emléxem, hogy a régi moha multiban be kellet létpni először vmi progiba és csak úgy tudtál felmenni a szerverre. Az mindent regisztrált, bármikor le lehetett követni. Nem emléxem arra az anticsít progira. Segítsetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...