- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marec1122
senior tag
válasz Imi Csabi #29000 üzenetére
Csak én azt nem vágom hogy melyik volt az a pillanat amikor úgy érezted hogy ellened írok. De az tény hogy minden írásodba benne van hogy lövök "érdekeseket". Amúgy meg azt mondtad hogy van 4 embered akinek adtál rcon és tűzbe teszed értük a kezed. Akkor talán ezért a bociért mégsem kéne égetni a kezed ..!?
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
Imi Csabi
tag
válasz marec1122 #29001 üzenetére
Én csupán általánosságban beszéltem. Sokak szerint, maradjunk annyiban "érdeseket lősz". Occse nincs benne abban a 4 emberben
Függesszük fel ezt az offolást, mert még a modik is rám szálnak
* * * * * * ibJ#team| IMi™ - NE idegesíts, MERT ideges leszek!! ® * * * * * *
-
marec1122
senior tag
válasz Imi Csabi #29002 üzenetére
Jó akk még1et én is és pirvátba jöhet a válasz. Hogy bannolt véglegesen öccse ha nincs rconja.
Az meg hogy néhány pubhero szerint csalok kb annyit ér.... Ha annyiszor lenne 1 Ft-om ahányszor egy nap azt mondják ezek az antitalentek a serotokon hogy ez vagy az csal igen gazdag ember lennék.
[ Szerkesztve ]
-
// Chaka //
tag
Mindenki lő érdekeseket. Ez egy ilyen játék. Az admin nem csinálhat mindenkiről statisztikát, hogy hányszor makkolt, és ez esetleg az átlag embernél hány százalékkal gyakoribb. Ja és az origi pub szervereken is csalnak, csak valamivel kevesebben.
Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, hogy melyik kié.
-
marec1122
senior tag
válasz // Chaka // #29004 üzenetére
a különbség(csak magyar honba nem lehet origis pubserot csinálni) hogy a csalónak nincs végtelen számú origija, így előbb vagy utóbb ki lehet tiltani véglegesen. én azért szívok az ilyen pub bannokkal mert sosem cserélek guidot.
-
etejedu
őstag
Hali!
Tudtok nekem videokártyát ajánlani amivel már zökkenőmentesen lehet multizni.
80 vagy 125 fps stabilan meglegyen, semmi sallang beállítás nem érdekel
csak a felbontás. /1024x 768/
Durván olcsón (10.000.- alatt vagy még lejjebb!) 5000 ért már nem is álmodozom de hátha!
vennék egy vga-t, csak nem nagyon ismerem őket! -
etejedu
őstag
-
MarcZ
senior tag
Segítség kellene! Tegnap óta előjött az a hiba, hogy felmegyek valahova játszani és iw3mp.exe hibával kidob. Van amikor 10 mp után, van amikor fél óra után, de egyszer kidob. Valaki tud erre valami magyarázatot? Gém reinstall volt már.
A man's got to do what a man's got to do.
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni ,hogy a config_mp fájlba tudom e állítani,hogy amikor játék közben oldalt írunk chat betűmérete kisebb legyen?
Köszi. -
törölt tag
Elcseréltem a gépem (gtx260/e8400/4gb ram) egy lenovo g580 ra (8gb ram /b960 cpu/b430 2gb vga) és azóta a cod 60 fps el fut. /com_maxfps 250 felvan rakva, grafika is minimumon. MI lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz #40835072 #29025 üzenetére
hmm..akkor passz. bar az a proci tenyleg nem egy eromuvesz. E8400-ed siman letolja, gondolom azt sem alaporajelen jarattad
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
vigyori78
őstag
Mennyire lehet állítani az fps-t mert ha 0-ra rakom akkor pb kidob 300-on próbáltam ott is kidob most 200-on van és jó ,lehet még feljebb?mert lenne 250-300 fps-em
-
Gyula84
veterán
Valakinek mond ez valamit hogy wildcat? rémlik de nem találtam sok mindent
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Zedz
addikt
Sziasztok!
Hatalmas problémám lenne, és sajnos teljesen tanácstalan vagyok. A helyzet az, hogy a játék az valami hihetetlen módon játszhatatlan, noha a hardver megvan hozzá. Egy core2duo e7300 (2.66GHz), 2GB ram és ezek mellé még egy 9800GT OC van. Nem egy mai darab a gépem, de egy cod4et futtatnia kellene. Az OS egy win7 64 bit. A vga driver is a legfrissebb. Ha full beállítások mellett akarok játszani élvezhetetlen, azonban minimum beállítások mellett is! A gép szoftveresen, hardveresen tiszta. A játékot már próbáltam eredeti és nem eredeti példánnyal is. A mókás - vagy inkább siralmas - az egészben, hogy pl egy DiRT2-3 fullon megy, Assassin's Creed szintén, Black Ops is. Mi lehet a baj?
A válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Zedz
addikt
És az mitől lehet, hogy minden újraindításnál kikapcsolja a PB-t?
-
Balinov
titán
nem valami hekkelt win7-ed van? Nalam anno E2200+ 4870-el, igaz, 2x2GB ram mellett, siman stabil 125FPS-szel meng a multi. win7prof, legalis kulcssal.
Az, hogy a pb, mint service, mindig kikapcsolodik mindenkepp valami sw-es gyanut erosit meg.
2GB is boven eleg kell, hogy legyen, win7 ha normalisan hasznalja az ember, ritkan eszik 0.5GB-1GB-nal tobbet
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
marec1122
senior tag
válasz Balinov #29042 üzenetére
a 64 bites win 7 kb 30% fogyaszt több memóriát mint az x86 és még mindig súlyos eltérések vannak az ultimate a home és a többi közt. A 64 bites ultimate pl masszívan 1,8 felett van mert ha nincs kikapcsoltad az ultimate mivoltából eredő kis ficsöröket . Aminek én a 0.01 részét sem használom de mivel 4 Gb memóriám van hát hadd menjen. De ne állítsunk már olyat egy szakfórumon hogy "normalisan hasznalja az ember, ritkan eszik 0.5GB-1GB-nal tobbet". Tehát a hiba kiváltó oka lehet egy rosszul megválasztott win 7 éhsége.
-
Balinov
titán
válasz marec1122 #29043 üzenetére
Tehát a hiba kiváltó oka lehet egy rosszul megválasztott win 7 éhsége, ebben egyetertunk, sok felesleges process/service eheti az eroforrasokat
az elejet meg arra ertettem, hogy nem fut csomo felesleges dolog a hatterben, tenyleg nem kell, hogy GB-nel tobbet egyen
-
szilva01
őstag
Deathrun-ozni szokott valaki?
-
etejedu
őstag
Helló!
Nincs profile mappám és nem tudok csatlakozi szerverre idő túllépés miatt!
Eddig ment, most ez az új móka!
Eredeti van fent, de eljátszotta ezt törtel is.
Előzön/ nem eredetire/ rátoltam egy levelhacket mert már untam a sokadik újrakezdést.
Most nem akarta felrakni.
Tehát a kérdés hol a profile azon belül a players mappa?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest