- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
Jeee...felmentem a szerora..voltunk vagy 10en és egy se volt ismerős ugyhgy valahol nagyn elterjedt a IP...lassan már a PH-ról senki se fog beférni
amugy FFA volt azán 10 méter alatt öltem vagy 5öt meg haltam vagy 20szor ugyhgy lejöttemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz fpeter07 #6554 üzenetére
MI PÜ?
küldjük a PH!-soknak Pü-be a passt?
semmi értelme..csak PH!-skból sose lenne tele a szero...ha már 8an lennénk akkor buli lenne..így legalább vannakcsak engem? hát akkor így járt aki használja
még jó hgy mikor én használtam mindenkit zavart mióta én nem használom azóta senkit se...hát ez pekk
attól még tiltott és kész[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
fpeter07
veterán
válasz Sirandrish #6553 üzenetére
én is így jártam... 2 mapig birtam
-
Sirandrish
legenda
válasz fpeter07 #6557 üzenetére
kedvem meg nem volt hogy most SD-re állitsam így inkább leléptem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gyiku
nagyúr
válasz Sirandrish #6556 üzenetére
szamoljuk ossze hanyan vagyunk, sztem siman megdol a 8.
andris, fpeti, prof, kifli, cunami, lorenzo, lammagyik, ez mar csak 7
sorry aki kimaradt[ Szerkesztve ]
hüllő
-
Sirandrish
legenda
és mutass egy olyan pillanatot amikor mindenki ráér és az idejét cod melett tölti...
bizts van 20 olyan PH!-s aki nyomja a COD4et én ezt aláirom...de egyzerre ha már 4-5 ráér már csoda..ezért nem kell pass hogy aki játszana az ne üres szerora menjen fel..meg ne 4en kelljen SD-zni meg ha már csucs van és vagyunk 6an akkor DOM-ozni...[ Szerkesztve ]
-
gyiku
nagyúr
válasz Sirandrish #6561 üzenetére
sd-t nyomhatnank surubben, meg tobbet, eleg hianyos a challengem
[ Szerkesztve ]
hüllő
-
gyiku
nagyúr
lol, hogy meg csak 24 napja regeltem
hüllő
-
Sirandrish
legenda
és ki mondta hogy ne nyomjunk? nyomjunk tőlem bármennyit
-
gyiku
nagyúr
válasz Sirandrish #6564 üzenetére
"ha már csucs van és vagyunk 6an akkor DOM-ozni..."
nem kell azt atrakni domra, jo a sd simanhüllő
-
-
Sirandrish
legenda
Jee amugy voltam nymni egy kiss FFA...Shipmenten vagy 10en..alig volt kemény de azért 2 helit elbirtam engedni
Ime az eredmény:[link]
jah és Gyiku...hány PH!-s látsz köztük?
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
válasz Sirandrish #6567 üzenetére
én 1-et
-
Sirandrish
legenda
válasz fpeter07 #6568 üzenetére
nah...én 2-t..Tsunamit meg engem...az két ember...amugy meg 10nél is többen vannak a szern..
Ez a nem mindegy Gyiku!
-
nagyúr
válasz Sirandrish #6569 üzenetére
Jaja, amióta látja az X-fire a szerót, kicsit megnőtt a forgalom
Aki él és nem boldog, az téved!
-
gyiku
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
az a jó...legalább napközbe is lehet játszani és nem csak ftf-t
-
Sirandrish
legenda
azért az elég meggyőző hgy eddig napközbe (főleg hétköznap) maximum 3-4 ember volt ilyenkr..de az is nagyon ritkán most meg 10-13ember nymul...este nem férem be..ilyen csak PH-sokkal még 10es szeron se lenne
-
Boci_83
őstag
Már irni akartam, hogy van egy olyan lehetőség, hogy Pb-t bekapcsolnánk a szerveren, de a cd kulcsot nem ellenőriznénk. Főként az adminok, de a többiek véleményére is kiváncsi lennék, hogy mit tegyünk? Kipróbáljuk, hogy így mennyien tudnak jönni, vagy hadjuk egyenlőre? Végülis csak azért mert engem nagyon zavarnak a csiterek, igaz eddig nem vólt túl jellemző, de akadt már, és nem szeretném hogy ideszokjnak teljesen, azt hiszem nincs rájuk szükségünk..!?
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #6574 üzenetére
Szerintem nem lyan jó ötlet..ha meg valaki feltünően csitel azt meg ki lehet takaritani.
Egyébként mennyivel változna a helyzet PB-vel? ugyértem a csitet kizárja az ok de ugye nem mindenkinek eredeti a game...
ha csak a csitet zárja ki akkor a szavazatom IGEN ha viszont mást is kiszür akkor NEM
-
fpeter07
veterán
válasz Sirandrish #6573 üzenetére
30-as szeró kelett vóna
-
Boci_83
őstag
válasz Sirandrish #6575 üzenetére
Azért irtam hogy a cd-key-t nem figyelné, tehát azonos kulcsal is fel tudnának jönni. A pb-nek az lenne a lényege hogy a pb az shotot is készítene..!? Elvileg.
30-as szeró kizárt.. olyanre fel sem megyek. Egyszer voltam 24-esen.. Soha többet.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #6578 üzenetére
ha csak a csitet szűri ki akkor OK...belehet kapcsolni
-
feka007
veterán
válasz Sirandrish #6502 üzenetére
Régen se volt jobb a helyzet, mertél volna szót emelni a kormányra, máris a koncentrációs táborok vmelyikében találtad magad félholtra verve.
-
gyiku
nagyúr
igen igen, ha tele van a server, gyik hogy megy be pass nelkul?
hüllő
-
Sirandrish
legenda
jó de szerinted az milyen hogy te kapsz más meg nem?
ha meg mindenki kap akkor mi lényege?
jó az így ahogy van...majd felhivsz telon hogy jönnél és csinálk neked helyetEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Boci_83
őstag
-
Sirandrish
legenda
Nah megint voltam..jó kis frgalom volt mert megint vltunk 8an 10en ebből kemény 3PH!s volt
-
Atomgeszi
veterán
válasz Sirandrish #6599 üzenetére
jó kis meccs volt
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest