- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chip
aktív tag
-
Sirandrish
legenda
válasz germanh #6157 üzenetére
hát igen..valóban csiter vagy..én is észrevettem..
amugy nemtudod ki inditotta a szavazást? adnék nekiEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
megen üres a szero? mindig mikor mennék
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
germanh
senior tag
válasz Sirandrish #6158 üzenetére
egy Speedy/Speedyke nevű egyén indította többször is...aztán egyszer csak többen lettek akik ellenem szavaztak...
Enjoy the pain!
-
-
Atomgeszi
veterán
válasz Sirandrish #6105 üzenetére
Ohh.Thx, én is erre gondoltam
Kár, hogy most épp megy a torrent, amúgy kéne már menni gamelni egyet.
Most nézem megin FFA...az nekem nem megy, max golyófogó lennék...xp növelés kell valakinek?[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Boci_83
őstag
Legkésőbb holnap délelőtt kiveszem a szavazást, meg a granyóvetőt, ma azért nem igérem mert 10ig dolgozom utánna meg kondi...
éjfélkor nem hiszem hogy lesz kedvem ezzel szöszölni..!?**********
-
Sirandrish
legenda
válasz Atomgeszi #6163 üzenetére
FFA addig van mig vagy 4en össze nem jövünk..és szerencsére amit van2 ember a szeron egyből jönnek
nemsoká megyek is visszaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Amugy jó volt ismét...Pilótával jó lenni mert valahogy jóhatással vauynk egymásra...mindig nyerünk..vagy legalábbis 90%ban meg Fpeter és akkor verhetetlenek vagyunk
Boci: az jó lesz
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Screamer84
tag
Üdv mindenkinek.
Kérnék 1 kis segítséget tőletek, feltettem az 1.3-as javítást, viszont az ASE nem kapcsolódik az ilyen verziós szerverekhez.Nem mutatja a kis játékikont előtte, csak 1 mappát. Mit kell még beállítani,állandóan írja hogy configoljam ezt a játékot, na de mit és hol?előre is thx, annak aki tud segíteni.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Sirandrish #6166 üzenetére
Csapatmunka a titok
Tényleg néha a hajamat tépem, amikor pl. ketten vagyunk, látja, hogy megyek A-ra, erre ahelyett, hogy B-re menne, elkezd követni, látom a zöld nyilat, átváltok én B-re mindegy alapon, jön oda is. Vagy amikor sabotage van, és mindenki a térkép túlsó felére húz, ahelyett, hogy jönne védeni a táskást és menne előtte meg kétoldalt, hogy fedezzék. Ha meg véletlen ott van velem, akkor megállok a sarkon, hogy majd megy előre felderíteni a terepet, hogy van-e ellen, de nem, várja, hogy én menjek. Vagy ha ott vagyunk ketten és élesítem a bombát, nem ám az ellent lesi, hanem engem, hogy hogy kódolok, persze mindkettőnket kivégeznek egy gránáttal
Szóval ha tényleg jól együtt van a csapat és mindenki tudja a dolgát, akkor könnyű lenyomni az ilyeneket, de ha hozzájuk oszt be a rosszerencse, akkor hamar meg lehet unni...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Sirandrish
legenda
én általában oda megyek ahol vagy...ha már egy klán vagyunk ugye
amugy a multkor a SAB-on én védtelek dehát mikor engem támadtak 4 irányból akkor sokat nem tehettemmeg mndjuk SD-n én általában olyan helyen vagyok ahol nincsenek..tehát ha megindulnak b-re én megyek a-ra..de ezt szvsz már te is észrevetted
-
fpeter07
veterán
germanh velem legyél, mert ha ellenem vagy utállak
-
fpeter07
veterán
válasz Sirandrish #6170 üzenetére
az teccet amikor oda dobtak neked flash meg stun granyókat
-
Sirandrish
legenda
válasz fpeter07 #6171 üzenetére
ugye milyen kis k*csög?
szerintem golyóálló mellény van rajta mert lelőni szinte alig lehet szemtől szembeEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz fpeter07 #6172 üzenetére
oszt? csupán 1-2percig nem láttam semmit annyit meg igazán kibirok
-
vzsolo2225
tag
válasz Screamer84 #6167 üzenetére
Nekem is ez van, kérdeztem is már párszor, de semmi érdemlegesre nem jutottam eddig...
-
-
euforia
tag
hát emberek nemtudom kinek mennyire tűnt fel de már itt is nagyon sok a wh-s és baszottul eltudják venni a kedvem az egésztől!
-
Sirandrish
legenda
válasz euforia #6179 üzenetére
én az elmult néhány napban csak a PH-s szerora megyek és mstanság da is fogok...tt még nem láttam de ha te látsz valamit szolj
-
booz
senior tag
urak nem találom a szervert van uj ip cim?
-
Sirandrish
legenda
-
euforia
tag
válasz Sirandrish #6180 üzenetére
hm.. a ph-n énse de azért ott néha kevesen vannak viszont most fel is nézek 1et
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
booz
senior tag
válasz Sirandrish #6183 üzenetére
akkor én mért nem találom meg
-
Sirandrish
legenda
-
booz
senior tag
válasz Sirandrish #6187 üzenetére
ahogy eddig csináltam de most nemtalálom a serv.......t
-
Sirandrish
legenda
console-ból próbáld..." /connect 62.112.194.111:29049"...vagy így is próbáltad?
[ Szerkesztve ]
-
booz
senior tag
válasz Sirandrish #6189 üzenetére
igen igen console
-
euforia
tag
válasz Sirandrish #6185 üzenetére
na hát azt már nemvárom meg mer fél 4 kor kelek
-
BandiHUN
veterán
hallottam valamiről,amivel lehet a profilt kimenteni....hogy is megy az?
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
-
Sirandrish
legenda
válasz BandiHUN #6193 üzenetére
egyszerüen kimented aztán ugyanazzal a seriallal rakod vissza...
-
gyiku
nagyúr
bandikam, elnyomok 1 cigit, aztan toljuk meg kicsit? vagy mikor van vege bk-nek?
hüllő
-
BandiHUN
veterán
válasz Sirandrish #6196 üzenetére
köszi! nekem ugye nem gond ugyanazt a serialt használni...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Sirandrish
legenda
most volt vége...10 perc és ottvagyok vagy inkább 5..amugy nem cigizel a gép melett?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest