- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
kérdezed meg petit hányszor irtam..most hirtelen nem jut eszembe ki volt még ott de ő tuti..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MaciG
addikt
-
Sirandrish
legenda
-
Atomgeszi
veterán
válasz Sirandrish #6403 üzenetére
hárman
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
varga911
senior tag
Csak hogy kicsit felvilágosítsak. A genovai konvenció által betiltották a .50-es lőszer hasnzálatát emberi célpontokra. Ergó nem is lehetne vele embert célbavenni, csak gépeket/harckocsikat stb. Hivatalosan M82A1 Anti-Material Rifle a neve, szabad fordításban anti-anyag puska. Elég hülyén hangzik, de átjön a jelentés.
-
-
skorBooT
tag
Hi
Még mindig guid ban. visszajelzést kapok,néhány szerverről, ami tudtommal annyit tesz, "valamit nem jól csinálok".
Akinek van esetleg "valami ötlete", szívesen venném.
-
fpeter07
veterán
válasz Sirandrish #6407 üzenetére
inkább JB vagy ERRCS fan
-
Sirandrish
legenda
nah vége a BK-nak a szero mégis üres nemakar jönni valaki? bár lehet nem leszek sokáig mert megint 200as pingem van
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Atomgeszi
veterán
válasz Sirandrish #6410 üzenetére
A jb-t nem tudom, a második sztem Egy Rém Rendes Család
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
varga911
senior tag
Írtad, hogy a valós életben átvinne egy két centi vastag aknafedelet, de a játékban nem hal bele egy ember egy lövésbe stb. Nos egy 10 centi vastag aknafedelet is átvinne, márha gyártanak ilyet. Abba belegondolni, hogy egy emberi találat milyen sérülést jelent még belegondolni is borzalmas. Nem hiába tiltott, hasonlóan a lángszóróhoz.
Erre írtam általánosságban, hogy egy játéktól ne várjon el senki realitást, mert nem tudják ezt nyújtani.Üdv.
-
Sirandrish
legenda
válasz fpeter07 #6414 üzenetére
az Egy rém rendes család mindent üt..a legjobb a mai napig
-
Soak
veterán
válasz varga911 #6415 üzenetére
Igen, de épp azért irtam mert olyan viselhető emberi védelem ugysincsen.... esetleg a DS , de nem hinném ,hogy az is ellenállna egy .50-es lövedéknek (már csak azért sem, mert ha valami csoda folytán ellenállna neki akkor a nyomás és a mozgási energia ölné meg az embert) ... A másik... akkor azt nem értem ,hogy mit keres benne mint ultimate sniper mikor egy m21 ugyanazt tudja, esetleg egy hangyányit pontatlanabbul...
szerk : azt meg nem is mondom ,hogy egymás után csak szerencséből lehet eltalálni valakit kétszer, ha elsőre nem hal meg akkor felesleges szenvedni, max akkor ha még van időnk bevenni a levegőt
ui.: sajnos nagyon elbénázták végsősoron a snipereket, nem találták meg a balanszt, ahogy a CoD2-ben 10ből 8 talált halálos volt, itt 10/3 jo ha az ...
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
Sirandrish, mért ilyen nagy a pinged? szolgáltató baszakszik?
-
Boci_83
őstag
Most játszottunk megint egy jót.... Nekem tetszett, másoknak lehet hogy nem ennyire..!
-
Memphis79
aktív tag
Sirandrish!
Mikor nyomjátok a szerveren álltalában?felnéznék ha jó harc van,meg létszám isOrigin:Memphis79HUN
-
-
Sirandrish
legenda
válasz Atomgeszi #6419 üzenetére
jah...néha rájön..veszett idegesitő mikor megyek valaki mögött 2 méterrel aztán lövöm és vagy 10 méterrel később kezd el fáájni az illetőnek
-
Sirandrish
legenda
válasz Memphis79 #6421 üzenetére
nyomjuk amikor tudjuk...amikor ráérsz nézz be..azzal nem vesztel semmi...estefele általában sokan vagyunk..napközben kevesebben hétvégén megint sokan
-
Silenzio
addikt
Kicsit le vagyok maradva, csak single-ben nyomom még... Engem annyira nem kötött le, hogy 3 nap alatt kivégezzem. Hát nem tudom. Rohadtul idegesítő egy játék. Nehéz szinten megyek, és Pripyat-ot már szinte alig bírtam megcsinálni. Kissé nevetségesnek tartom, hogy egyszerre jön 40 katona, akit két (másfél, mert az egyik sebesült) embernek kell elintéznie. És hogy oldottam meg? Úgy hogy otthagytam a felettesem, és elbújtam egy kapualjban. Zseniális, mondhatom... No comment. Majdnem 15 éve tolok fps-eket, már a Wolfeinsteinnél kezdtem, de egyszerűen félelmetes hogy mennyire frusztráló ez az egyébként minden tekintetben lenyűgöző játék. Komolyan mondom, ha eltaláltak egyszer, esélyed sincs, lehet akár valami m60 szintű cucc a kezedben, annyira nem látsz, hogy az valami elképesztő, biztos halál. A grafika meg annyira színes, szagos, realisztikus, hogy a katonák szépen beleolvadnak a környezetükbe, és esélyed sincs kiszúrni őket. Mindezt úgy hogy 4 helyről rohamoznak a fűben, és az egész egy hatalmas káosszá fajul. Nekem ez nem gyere be. A Call of Duty-t szerettem, de ez már nem nekem való. Túl gyors és lehetetlen mindenre odafigyelni. Lehet kevesebb kávét kéne innom?
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Silenzio
addikt
válasz Boci_83 #6428 üzenetére
Én elég jól célzok, mozgó célpontokból is kb. 70-80%-át elsőre kilövöm a mesterlövész puskával, itt az 1600 dpi-s egér meg a tuti kis exactmat egérpad, szal nem csoda. De 360 fokban koncentrálni, az nem megy.
Persze azóta ez a küldetés is sikerült, megvan a trükkje, mint mindegyiknek, a légicsapással kellett operálni, de úgy -és ezt nem láttam be- hogy közben folyamatosan mozgásban vagy. Ennyit a realizmusról ...Ez nem vette el a kedvem a játéktól, de a Prypiat-i pálya... Hát azt a szivatást sose felejtem el.
Boci_83: a szervezetem nem bírja túl jól a koffeint, viszont kávéfüggő vagyok... Jobban pörgök, de kevésbé tudok koncentrálni és a kezem is kevésbé biztos. Ezért is hagytam ott a hitman-szakmát tavaly nyáron
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #6430 üzenetére
É ma szvsz csak este tudok menni de akkor már nagyn kileszek éhezve így bizts nagy rambo leszek tehát nem leszek nehéz célpont
-
Skyer
senior tag
Hali emberkék. Tört verzióval nem is lehet multizni?
Honlaptervezést,számitógépszerelést,webprogramozást vállalok!
-
Skyer
senior tag
válasz Sirandrish #6434 üzenetére
Mert én bárhova lépek be mindig azt írja: Ezt a CD kulcsot már használják. Ha tudsz megoldást érdekelne, kiszeretném magam probálni MP ben, mert még nem probáltam!
Honlaptervezést,számitógépszerelést,webprogramozást vállalok!
-
Sirandrish
legenda
lehet hogy ahova menni próbáltálott tényleg használják azt a CD kulcsot..probáld meg más cd kulcsal vagy más szerokat..pl ott a PH-s szero Boci aláirásában vagy az én nevem alatt is megtalálod...
consolebol próbálj csatizni az a leggyorsabb..
-
szabozeee
aktív tag
UP
Mindenki játszik??
Hala Madrid :)
-
Ez a free for all nagyon gáz
mint régen a quakeStay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
euforia
tag
Vmi illetékes felnézhetne a szerverre mert egy JODA nevü player kegyetlenül rontja a hangulatot WH-val és AIM-al töke tele mindenkinek
-
fpeter07
veterán
Lesz 3 új map
-
Bencus88
nagyúr
Valakinek van itt szervere aki akar majd warozni a klánommal?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest