- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
menalcas
őstag
PLS HELP ME !
Az lenne a problémám hogy épp win telepités elött vok , és tudom hogy ha újrateszem a wint meg a cod4 et , hiába másolom vissza a MP mentésemet, mert 1 szintröl kezdhetem előről és hát a fullos karimat nem igazán ohajtom bukni, persze nem eredeti cod és a CD kulcsot sem tom mejikkel tettem fel szal valmi tipp ?Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
Pitbullos
aktív tag
INFO AZ fgc tol:
az 1. 6 patchrol:-Ez egyelőre kliens oldali patch. Szerverről még nem hallottunk.
[ Szerkesztve ]
[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
Napster01
tag
Nem tudom hivatalos-e, de ha jól érzékelem itt van
Call of Duty 4 v1.6 Patch
Legfőbb javítások
- New maps Creek, Chinatown, Broadcast, and Killhouse
- Hardcore and oldschool server browser filters
- Fix for a Denial of Service attack.
- Includes all the changes up to patch 1.5[ Szerkesztve ]
_.(-.-)._
-
luw2win
őstag
Hi!
Vki nem tud dobni egy 1.6 os szero ip-t
kiváncsi vok rá.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
Napster01
tag
már felraktam én is, nekem a Creek nagyon bejött, carentan is jó, főleg h szinte ugyan az mint cod2-be, csak ugye a cod4 pályaelemeivel... Creek viszont nagyon állat, killhouse az nem angyon tetszik, tdm-re lett sztem kitalálva leginkább, a 4-en még nem voltam..... 1.6-os szervereket am. az xfire is talál, csak sztem mind original
most votlam broadcasten, asszem single map
[ Szerkesztve ]
_.(-.-)._
-
Memphis79
aktív tag
Sziasztok!!
Az 1.6-os patch-el volt másnak is problémája??
Nekem most csak a 3.szerverről letöltött verziot sikerült felvarázsolni.Az új pályát elkezdi betölteni majd kidob TIPP vkinek?
iw3mp hibát észlel és leáll-üzenet....(RÉGI PÁLYÁK MENNEK PERSZE )Origin:Memphis79HUN
-
Memphis79
aktív tag
VKI?!!
Origin:Memphis79HUN
-
athomi
veterán
Nem tudjátok ma már fent lesz a magyar szervereken az 1.6-os patch?
-
Sirandrish
legenda
-
Pitbullos
aktív tag
Egy uj mod amely a Pezbot modra épült es tartalmaz több agressziv bot zombit amelyek többször is ujra élednek hogy a játékosokat le gyilkoljék. A zombik 15 hullámba támadnak az elsö hullám 30 zombival kezdodik és a számuk növekszik a nehézségszinttol függöen hogy van állitva. A zombik élete meg lessz növelve és sok fajta zombit akarnak a készitök beletenni egyelöre egy fajta van meg tesztelés alatt. Lehetséges lessz 400 zombi botot is beletenni a játékba. Ezek a bot zombik nem fogják foglalni a szerver szlotokat mint a pezbot modba,jelenleg meg bénak es nem tudnak löni de helyette karmolnak ütnek harapnak mindent megtesznek a játékosok elpusztitásához. A fegyverek sebzése és tár kapacitása meg lessz növelve és uj skineket is kapnak. Amint meg tudok uj hireket erröl az érdekes fejlesztésröl a honlapomon értesülhettek rola.
Pitbullos
-
Pitbullos
aktív tag
Cod4plug Csatlakozz a szerveredre a honlapodrol
Ujabb hasznos kis program. Használata egyszerü, kicsomagolod es felinstalálod majd a honlapodon elhelyezed az alábbi link kodot:
< A href= "cod4://60.234.76.189:20800/">Join< /A>
Az ip-t átirod a saját szervered ip-re.
Ha felraktad a programot akkor a mi szervereinkre is tudsz csatlakozni a ball menu oszlopban a "join to server"-re kattintva.
a programot letoltheted a honlapunkrol
[link]
Pitbullos[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
Miért ne lenne értelme! Akiknek nincs weboldaluk azoknak tényleg felesleges! 12.000es látogatottság 5 hónap alatt azért nem rossz kis weboldal és lehet hogy néhányan használni is fogják ezt a kis kiegészitést!
Akiknek meg van itt van egy jó kis script![ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
luw2win
őstag
Most akk véglis az 1.6 csak map-okat tartalmaz mert ilyen követős kameraállást nem látok.
v más beállitás kell?.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
Skyhunter
őstag
Lehet hogy láma a kérdésem,de a gyári COD4-emhez most akkor érdemes feltenni az új 1.6-os patchet vagy nem?Ha felrakom,nem fogok tudni játszani a neten?Mert tulajdonképpen mi is az a szerveroldali patch???
-
jenei92
senior tag
Hülye kérdés,de mit kell lőni amikor egy repülő gépről (éjszaka) nézek le és egy templom meg rihangáló emberek vannak.? bocs de segg vagyok
-
MaciG
addikt
üdv
Van egy olyan problémám, hogy a játékban (mulitplayer), hiába nyomom meg a nullát, nem jön elő a konzol Eddig tökéletesen működött, de most valamiért nem megy, mi lehet a hiba ?
Előre is köszönöm a válszaszokat
BANZAII
-
fiftyke
tag
Hát ezek az új pályák szánalmak. Chinetown=carentan stb.stb.
http://own-age.com/vids/14082
-
volvoguy
addikt
üdv. msot toltam végig. nagyon jó játék, de botrányosan rövid. ez kevés, bagyon kevés.....3 este alatt játszottam végig....szal, ez kicist felháborit
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
csabyka666
veterán
Üdv!
Lenne egy kérdésem! Egy ilyen konfigon hogy kéne mennie a CoD4-nek?
AMD Athlon X2 4400+, 2 giga DDR400, Abit AN8 lap, GeForce 7900GT ? Most vettem egy X2-es procit, amivel jóval folyamatosabb, mint a 3000+-ossal, de mégsem az igazi.
Szerintem szakítania kéne, ehelyett még 1024*768, csont minimumon is esik az fps nagy akciónál...hát még ha teszek rá pár effektet.
Mi lehet a baj? Friss a winfos...
Az meg főleg bosszantó, hogy az enyémnél gyengébb konfigokon sokkal jobban megy. Pls írjatok valami bíztatót! Köszi!Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Pubszon
veterán
válasz csabyka666 #15046 üzenetére
Mennyire esik le az FPS?
Az én konfigomnál is leesik akár 60 alá is, pedig kicsit jobb.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
válasz forceberg #15048 üzenetére
Úgy ahogy mondod, 4-5 hónapja eljutottam az 55-ös rangig, belőttem faszául 5 class-t perkekkel, aztán sokáig nem is játszottam rajta, most meg hogy újra elővettem, az összes class eltünt.
Meg sok helyen mondjuk a P90-re nem tudok lézert tenni.
Ezt elb@szták, nem kicsit, nagyon!!!ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
csabyka666
veterán
válasz Pubszon #15047 üzenetére
Hát ugye benn van nekem a VSYNC, ezért a max az 60 fps. És az az érdekes, hogy akárhogyan lövöm be a felbontást + az effekteket, szinte ha mindent fullra húzok, akkor is 30 fps az alja, és igazából ez a zavaró, hogy kimegyek kültérre, és 60-ról elkezd esni.
Azt hittem, az előző procim (3000+) nem hajtja ki a 7900GT-met, azért vettem egy 4400+-os X2-t. Jó, azért jobb a helyzet, de valahogy többet vártam.
Vagy van valami más állítási lehetőség?Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest