- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistivi
tag
Sziasztok az lenne a problémám, hogy mindenféle hibaüzenetekkel kidob a játék és nem tudok csatlakozni egyetlen szerverhez sem. Pl.:
Eredeti játékom van, és nem csíííteltem. A Master Bann listában nem vagyok benne. [link]
Előre is köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat!
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
a végén még megszeretem ezt a gémet.... nagy királyság a PH! szerver
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Pistivi
tag
válasz Bencus88 #6212 üzenetére
A kódot nem láthatta senki, kibontottam, telepítés, Start game.
1 nap híján 1 hónapja van meg + eddig nem volt semmi gond vele.
A hipermarketben fóliásat vettem el, nem volt kibontva, szrintem onnan os elküldenének a búúús p....ba. (ha ki volt bontva miért vettem meg alapon én vagyok a hibás.)Már csak azt nem értem, hogy ha nem vagyok benne a master bann listában hogy dob ki ezzel az üzenettel?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
nah ismét játszogattam egy picit és megvan az 55. LVL...nem történt semmi..simán meglett...nem rbbant fel a gép meg semmi
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
germanh
senior tag
-
Sirandrish
legenda
válasz germanh #6220 üzenetére
köszi..te is leléptál?
durva volt ez a komplett sd 3 perc alatt:Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
germanh
senior tag
válasz Sirandrish #6221 üzenetére
hát 1v1hez nem sok kedvem perpill
majd később még lehet visszanézek...Enjoy the pain!
-
Sirandrish
legenda
válasz germanh #6222 üzenetére
én vagy5-10 perc mulva visszanézek ha semmi akkor szunya.
Amugy mivan ha 55. lvl-nél felmegy a csik? kiakad aztán annyi?
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
germanh
senior tag
-
Sirandrish
legenda
válasz germanh #6225 üzenetére
hüü akkor nem is várom annyira
a Gold Desszert is ugyanolyan csak sárga?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
CséZé
őstag
válasz Sirandrish #6226 üzenetére
nem, arany
mondjuk nekem jobban tetszik a sima, csak villogok a golddal -
Sirandrish
legenda
-
CséZé
őstag
válasz Sirandrish #6230 üzenetére
jaja
Psitivi: gondolom bannolt/warez cd-key-jel nem lehet regelni
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz Pistivi #6236 üzenetére
vidd vissza ahol vetted és mond azt hogy a telepités végénél kilép...XP-n és Vistan is próbáltad...elvileg kicserélik egy ujra aminek uj serialja lesz és tádá..megy
-
Pistivi
tag
válasz Sirandrish #6237 üzenetére
Dehát 1 hónapja vettem, ha megkérdik eddig miért nem vittem vissza???
-
Sirandrish
legenda
válasz Pistivi #6238 üzenetére
megmondod hogy először felment de aztán most ujra kelett rakni a redszert és mostmár nem megy...még azt is mndhatod hogy próbálják ki...persze ugyse fogják csak azt fogják hinni hogy tényleg komolyan beszélsz..
[ Szerkesztve ]
-
Pistivi
tag
válasz Sirandrish #6239 üzenetére
Hmm lehet bennne valami.....
Még gondolkodom rajta. -
Sirandrish
legenda
válasz Pistivi #6241 üzenetére
mit kell ezen gondolkodni? ugyse fogják ott feltelepiteni maguknak hogy megnézzék megy-e...plussz az információnál lévő egyének magasról szarnak bele az egészbe...visszavitted számla megvan csere...ennyi...
de ha esetleg nyíregyházi vagy (amit persze kétlek) akkr visszaviszem neked én és még láthatsz egy jó kis balhét is mert kiverem a dilit hogy
"ezé vettem eredeti gamet mikó a párásztok akik letőtötték ingyé, játszánák víle oszt én ki kemény 10 ropogós ezerest adtam írte copok me nem megy fel a kompjuterre"Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Pistivi
tag
válasz Sirandrish #6242 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
-
Prof01
veterán
-
Sirandrish
legenda
nem gyengén jó
egyszer valahogy így cseréltettem ki egy Silver Ps2jyt mert Resi 4 közbe ugy szijjelrángattam az analógot hgy beszart...én meg mondtam hogy már kaka vót és cseréltékEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Pistivi
tag
válasz Sirandrish #6246 üzenetére
Most olvastam :
"Szoftvereknél csak az adathordozókra (CD, floppy lemez)
biztosítunk cseregaranciát, amennyiben azok nem olvashatók."[ Szerkesztve ]
-
csana
senior tag
Üdv!
Nemrég indult egy újabb COD4 szerver, ha esetleg a megszokottakon túlzsúfoltság lenne.. Gondoltam bereklámozom: a -=DS=- klán gondozása alatt van, és a következő címen érhető el 193.221.95.20:29004 . 12 szlotos, és nincs pass, meg egyéb korlátozás.
Akinek van kedve prószálja ki. Szerintem jófejek a modik, és nem azok a "biztos hogy csíter, mer leszedett" arcok.
-
Bencus88
nagyúr
válasz Sirandrish #6219 üzenetére
grat padawan barátom
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest