- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Lassú töltéssel érkezik a Galaxy S25 Edge
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F3@R
tag
válasz STC Speed #47 üzenetére
én tolom cod3-at konzolon.
nekem tetszik.
és csak azt szeretném még hozzáfűzni a csípőtöl fölfele puskalövéshez, hogy már az 1.3-as verzióban is sokszor 2-t kellett az ellenfél hasára lőni, természetesen headshot azonnali halál, de mellkasnál pedig mikor hogy....
a cod4-el kapcsolatban... ahogy elnézem a videót.. a gránátok robbanása szinte ugyan olyan mint cod3, a járműből kiszállás is, de viszont tetszik ez a sok fröcsögő vér ... ez az amit úgy igazábol hiányolni lehetett codbol... bár mp-ben már modokkal megoldották ezt a problémát...
a kilőtt rakéta robbanása is full cod3, de viszont amikor lelövik az embert, az összeesése nagyon jól meglett csinálva...
hát... én azért kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz
[Szerkesztve]Olcsó, megbízható, gyors. Ezen szavak jellemzik szolgáltatásainkat. Játék és Voice szerver host! vng.hu
-
STC Speed
őstag
A modern harci játékokban azt utálom,hogy minden gépfegyó távcsővel lézerrel van felszerelve és iszonyú erős.
Pl a CS:Source olyan mint ha 1 robottal mennék és 2 lövök a lábba és meg is döglik....és mindig ugyanaz a menet semmi taktika.(persze bocs aki imádja cs-t) -
Dotn
aktív tag
A video nem rossz, de szerintem ez mar nem az igazi Call Of Duty feiling. Persze ertheto,hogy nekik is kell a valtozas,de igy teljessen elvesziti a II vilaghaborus atmoszferajat,es valjuk be az volt az igazi.
Nagyon remelem a Medal Of Honor nem teszi meg ezt a lepest!!! Legalabb is most meg ne!!!! -
Bencus88
nagyúr
Keresgettem picit:[link]
-
naraku
aktív tag
Elég jó a video.
-
naraku
aktív tag
Amugy a Cod 3 -mal mivan? azt halottam pc-re nem jelenik meg az se egy darabig..Amugy annak is elég jó a grafja lesz.
[Szerkesztve] -
STC Speed
őstag
Inkább X fire nevem sztechnika
-
brazilok
csendes tag
Hühaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Én már nagyon levagyok maradva ha már megjelent a 4-is.Mert csak murtkor kérdeztem meg, hogy már meg jelent a 3-rom.De ha megjelent akkor léci adjátok meg az oldal cimét ahonan lelehet tölteni.
Elöre is köszi.Hajrá Ronaldinho
-
STC Speed
őstag
Sorry,ma már nem tudok
Itt szoktam lenni:195.228.155.23:28968
Unkown server only carentan SD
Nevem:SpeedX,Rider,BMW Power -
Atomgeszi
nagyúr
Nekem se jön be ez az ''új háború''. Ezzel tisztára elmentek BF felé... Legjobb 2. világháborús FPS az COD volt sztem. De ha ezt kiadják,akkor elfogják rontani ezt a jó sorozatot, szvsz
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
cor
őstag
inkább adnák ki a 3at PCre
ez a ''modern'' kor engem nem annyira érdekel...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
oxaher.
csendes tag
Kiváncsi leszek a gépigényre... Szerintem kb olyan szintű lesz mint a cod2,max 1 kicsivel jobb.
-
STC Speed
őstag
Valaki CoD 2 ma?
-
Bencus88
nagyúr
Most ahogy végignéztem rendesen a videót rá kellett jönnöm, hogy ez nem is a cod.Teljesen más.Mintha valami swat vagy nem is tudom.Tisztára át lett alakítva.Én még várok valami képekre vagy videóra, de ez eddig nekem nem tetszik
-
Bencus88
nagyúr
Végre egy újabb favorit topik.A video elég jó és már nagyon várom, hogy megjelenjen.
-
Ősember
őstag
válasz STC Speed #11 üzenetére
viszont a multihoz meg majd gondolom meg kell venni az eredetit szerintem nagyon battlefield felé modzult a játék legalább is ott már mindent elsütöttek 3 éve, ami ebben a játékban most meg lesz...
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Ősember
őstag
ez a rész mennyivel több, mint az eddig megjelentek? igazábol nem tudom miért ennyire izgi ez a játék, nem nyujt semmi ujat, vagy tévedek? remélem ez a rész jobb lesz az eddigieknél...
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
STC Speed
őstag
Azt mondják,hogy a játék vagy Vietnámban és Európában,vagy iraki háborúban fog játszódni.
Dátumot 2007 végére igérik.(sajnos nem biztos adat)[link]
Egy fejlesztő elszólta magát és a játék neve valószinüleg CoD 4,vagy CoD:Sequel.
PC re 99%,hogy kiadják...
[Szerkesztve] -
Dr.Én
veterán
Azt nem tudni mikor jelenik meg?Biztos nagyon jó lesz idáig nekem az össze rész nagyon bejött
Sikerhez vezető út, karbantartás miatt zárva!
-
ToxLee
őstag
Ez a video most milyen korszakba játszódik? Érdekes lesz mert a COD=világháború nem pedig helikopter meg ilyenek
-
Remington
őstag
rohadt jó játék lesz, már tűkön ülve várom reméljük a multi is a hagyományokhoz hűen király marad
https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű MacBook Pro 13 M2 8GB 256GB Akku 39 ciklus dobozában közel 2év Garanciával kedvező áron HU
- Új Lenovo 16 Slim 5 WUXGA IPS Nano Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Új Dell 15 Inspiron 3530 FHD IPS 120Hz Nano i7-1355U 5.0Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Újszerű Asus ROG Flow Z13 Touch 2in1 WUXGA 120Hz i9-12900H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Nano Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest