- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
Reggelt!
-
macilaci78
nagyúr
Föccer, ha kertes házat vennél, ezt vedd figyelembe!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
tomcsi23
veterán
Reggelt!
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Spet
addikt
Felhős reggelt mindenkinek.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
JanR
addikt
Így ezer év után: reggelet!
-
bandus
veterán
jóreggeltet! ma én nyitottam az irodát, amit tegnap este 9-kor sikerült elhagynom jó ötlet volt ez a váltás?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
zsolti72837
addikt
Reggelt!
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #99867 üzenetére
kész, elásom magam.
amúgy lájtiba' már dolgozom azon, hogy pótoljam ezt a c.gányságot és budai legyekI humbly and respectfully decline™
-
Tim82
félisten
Át van gondolva.
Spoiler alert: bandus Budán lakik és *mégis* dolgoztatják, ergo nagyobb a nyomora, mint bárkinek, aki Pesten lakik és dolgozik. Spoiler off.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
macilaci78
nagyúr
Én viszont besokalltam egy galambpártól. Már 3 madárfészek-kezdeményt számoltam fel és a hétvégén megint rá kell szánnom magam. Mivel lehet hatékonyan távol tartani a szárnyas patkányokat, ami nem madárháló?
-
macilaci78
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Tim82
félisten
válasz macilaci78 #99870 üzenetére
Állítólag ha rendszeresen kiteszel ecetet kis tálkába, annak a szagát nem szeretik.
Hatékonyabbat én sem tudok, az ilyen kiragasztott ragadozómadár-sziluett meg művarjú szerintem nem ér semmit.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Spet
addikt
Villanypásztor, tüskézés, esetleg héja (hiszen a héjában a vitamin )
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
7
addikt
Tavasz van, turbekolnak a fiatalok, nehanyan meg hazassagot is kotnek. Ez ilyen, hiaba kapalozol ellene.
Es barmivel probalkozol, leszarjak.
Szo szerint.Neha azok is, akik csak metaforikusan galambok.
-
Qru
MODERÁTOR
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
DeFranco
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
válasz DeFranco #99879 üzenetére
Budán lakok. Oh, türelmetlen voltam...
Tim82: egy műholló 3k, azt lehet, kipróbálom.
Spet: a tüske eszembe jutott, nem lenne nekem se kényelmes rákönyökölnöm.
7: nem érdekel, menjenek szobára, ne az erkélyemre!
Qru: Párom nem akar a lakásban macskát, szerintem az erkély még kisebb élettér lenne számára.
Apropó, nálunk az utcán parkoló autók tetején szoktak szarkák, varjak ácsorogni...oriic: lenne mivel lelőnöm, elhiheted, de nem akarom/szabad
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
de ami a legrosszabb az egészben, hogy én is
nem tudom, honnan jött a legenda, de még pesten vagyok kénytelen élni, ráadásul dolgozni is... tiszta compton ez a hatker.
mondjuk anno budán voltak galambok, itt nincsenek. sőőt, egy reggel még valami ragadozómadarat is láttam az utca közepén, ami épp galambot evett. mondom, hogy compton.
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
rgeorge
addikt
válasz macilaci78 #99886 üzenetére
A műholló egy darabig jó. Nálunk kb. fél évig elriasztotta a dögöket, de mostanra megtaláltak egy rés(z)t, ahová nagy nehezen oda tudtak ülni. Azt most lefedtük nagy nehezen (negyediken folyosón létrázni...), most az ereszre helyezkednek el. Át fogjuk helyezni holló urat, hátha megszokták csak. Sógornál viszont tényleg lef..ták a hollót, egy napig sem riadtak el tőle.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
MurdR
veterán
M3 metró elesett, deák és nagyvárad között pótlás van.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
macilaci78
nagyúr
válasz rgeorge #99889 üzenetére
Az a bajom, hogy be van polcozva az erkély egy része, nyitott polcok és fészkelnének. Ajtót egyelőre nem akarok rátenni, mert drága és ki is kéne találni, hogy milyen formában kapja meg. Legegyszerűbb lenne egy lefutó redőny oda, de Párom nem akarja.
A tüske tuti módszer, de az összes polc szabad területét teleszórni + a korlát kicsit macerás és nehézkes a használat is. Még arra gondoltam, hogy elkezdek csapdázni, 2-3 galambból már kijön egy leves.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #99886 üzenetére
Ugyan én nem rétek hozzá - ellenben Tim igen - de sztem is kicsi élettér lenne a macseknak az erkélyetek. Bár kérdés mekkora az az erkély.
Btw vmi Ikeás rolót tegyél fel olcsóbb mint az ajtó. Ha ügyes vagy iSzili megveszi neked és akkor pénzedbe se kerül...
#nincsbennetarcsi
-
macilaci78
nagyúr
Épp azt írtam, hogy egy erkély kicsi élettér egy macskának.
Tim nagy macskás ezek szerint?
Kezeletlen, de vízálló rétegelt lemez adja a polcok anyagát, lehet, meglöttyintem kis ecettel a hétvégén. Meg lejmolok valami kis rekeszt, amit lefelé fordítva be tudok tenni, ezzel is elzárva a polcok frontját.
A roló nem megoldás, kültéren van, ráadásul a sarokba fújja be a port, tehát jár a levegő rendesen, a roló meg ugye nem fix, mozogna, kopogva verődne és az erkély a hálóból nyílik.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Tim82
félisten
válasz macilaci78 #99898 üzenetére
Nem, Qru arra céloz, hogy ő csak a macskakínzáshoz ért, valamint szerinte egy macska sem tartandó lakásban, mert mindegyik elme- és idegbeteg lesz tőle. Kivétel nincs szerinte, akkor sem, ha van ellenpélda, de ő nem általánosít.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest