- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz zsolti72837 #93698 üzenetére
Baszki, de gáz. Legalább nem sérült komolyan senki. Helyreállítás komoly dolog, pláne most. Elég járatos vagyok felújításban, meg úgy általában építőiparban. Ha nincs a környéken aki jószándékkal segítene, akkor írj. Első lépéként fóliűázzátok le a sérült lakást, fagyjon szét pluszba semmi. Persze biztosító bejárása után takarítás az első és utána jöhet a helyreállítás. Sajnos a legtöbb biztosító nem csinál előfinanszírozást,így a felújátást lehet,hogy előbb el kell végezni és csak utólag fognak fizetni. Takarítás után érdemes lehet egy állapotfelmérést kérni egy statikustól, hogy sérültek-e a tartószerkezetek. Ha ez a felmérés a biztosító bejárása utánvan,akkot a biztosítási jegyzőkönyvbe ezt be kell iratni, hogy statikus szakvélemény folyamatban van. Ha tartószerkezet sérült, akkor a helyreállítási ktg a többszörösére is nőhet és ha a bejáráskor ennek nincs nyomaa jegyzőkönyvebn, akkor tuti nemfogja a biztosítófizetni.
Sok siert és egy kalappal. Remélem a darts készlet megmenekült (fekete humor )
üdv,föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Ellenben aki teheti menjen ki és nézzen fel az égre. Gyönyörűen látszik a Vénusz és a Mars is. A Vénusz már hetek óta látszik, de a Marsot eleddig nem sikerült kiszúrnom, túl rossz volt hozzá a légkör. Ellenben ma szépen látszódik szabad szemmel mind a kettő. Elvileg még az Uránusz van láthatóságban, de annak 5,8 M körül van a fényessége, az már csak nagyon tiszta, nagyon sötét égen lehet szabad szemmel észre venni. A Vénusz -4M, a Mars 1,5M körül van. Ritka, hogy Budapestről ilyen távolságból látszódik a Mars, most kb 1,7 csillagászati egységre van (1 CSE=átlagos Föld-Nap távolság).
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Tim82
félisten
válasz zsolti72837 #93680 üzenetére
Sajnálom.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
DeFranco
nagyúr
válasz zsolti72837 #93695 üzenetére
őszintén sajnálom.
-
Magnum_
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
válasz zsolti72837 #93700 üzenetére
Faternak jobbulást!
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
zsolti72837
addikt
válasz föccer #93701 üzenetére
Sajnos a ház tegnap óta úgy van ahogy hagyták.
Apum égési sérüléseket szenvedett.
Én is kórházba voltam.A fűtést tegnap megcsinálták vagy ma, nehogy szétfagyjon.
Egyik szomszéd már holnapra rendeld konténert azzal legalább amit lehet kidobálunk. De azért köszönjük.
Ha minden igaz megmaradt. Mert az én szobámba van és az kicsit beljebb esik.
Mercutio_: Köszönjük.
Tim82, DeFranco, Saint_
Sajnos ez van.
DeF: Itthonról lett véve. Többet nem tudok mondani.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
DeFranco
nagyúr
válasz zsolti72837 #93707 üzenetére
azt olvastam hogy az égő miatt keletkezett a tűz.
minden okoskodás nélkül, tisztán tanulási és információs céllal kérdezem, kérlek értsd jól...
milyen karácsonyfaégőt használtatok? itthon vettétek vagy kintről rendeltétek. ha itthoni, ki volt a gyártója?
-
Earl_Muttley
őstag
Sajnalom, Edesapadnak jobbulast!
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
macilaci78
nagyúr
Hát, terveztek még valami izgalmat az új évre?
Kitartást.DeFranco: tűzveszélyest.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #93710 üzenetére
tényleg úgy gondolod, hogy ez alkalmas időpont poénkodni?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz macilaci78 #93710 üzenetére
ez sz@r volt
-
zsolti72837
addikt
válasz Earl_Muttley #93709 üzenetére
Köszönjük.
(#93710) macilaci78:
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Petyyyyy
addikt
Az úgy vooolt, hogy mind a négy ajtózsebben volt egy üveg víz -> [link]
Kettő nem bírta tovább, úgyhogy most van egy kis jég két ajtó zsebében. Ötletek eltávolításhoz?
Langyos víz, lapos véső...?Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
MurdR
veterán
-
MurdR
veterán
válasz marcusa #93718 üzenetére
Megnéztem az autót, de közel sem olyan állapotban volt, mint kéne.
Hibák:
-fűtés nem ment
-klímát elkezdték beszerelni, de nincs kész, nincs kiépítve a középkonzolon
-ablaktörlő végálláskapcsoló rossz
-jobb küszöb csere
-bal küszöb javítandó
-jobb első padlólemez csere
-bal hátsó doblemez csere
-izzítógyertyák csere
-Ha lepadlóztam akkor nem váltott vissza (mondjuk ez a kegkevesebb, mert beteszem 3ba és kész)Viszont, ami a javára szól:
-mennettulajdonságai rendben
-futómű rendben. Nem imbolyog az autó, úgy megy ahogy kell.
és ami a legfontosabb: a váltó olyan mint a vaj.
Beszéltünk közbe egy elég komoly lakatos szakival, küldözgettük a képeket, kb 300ból tudná helyretenni, de akkor az ~15évre szólnaA bosszantó hibák kb egy 100asba kerülnének.
(Fűtés, hibás gyertyacsere, ablaktörlő, ékszíj, stb, tehát hogy napi használatra okés legyen az autó)Olyan szerkezeti hiba, amit azonnal orvosolni kéne nincsen (torony, stb.)
300-ért elhozhatnám. Amondó vagyok, hogy alszom rá egyet....
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Magnum_
nagyúr
to bandus: [link]
I humbly and respectfully decline™
-
MurdR
veterán
-
macilaci78
nagyúr
válasz DeFranco #93711 üzenetére
Kicsi a világ, tegnap az egyik vásárló azzal jött be hozzám, hogy egy lakástűz mellett jött el. Most sem tudok napirendre térni az eset felett.
zsolti72837: ha tudok segíteni, szólj csak. Úgyis kelleni fog valami padlóburkolat például. Van párszázas ajánlat átmeneti megoldásnak is, csak hogy lakható legyen a lakás... Lakásfelújítós topikot bogarásszad. Coolboy is tud ajánlani megbízható, számlaképes festőt, burkolót, ha a biztosítónak kellene. Ajtók, bútorok mondjuk Vateráról, de akár innen a fórumról is. GU 10 halogén spotokat tudok adni zsákszámra, 25-50W darabja.
Apád jöjjön rendbe mielőbb, hogy ne érezze magát tehetetlennek.MurdR: nem értek hozzá, de 300-ért elhozni egy olyan autót, amire előre láthatóan 400-at rá kell költeni, hogy napi használatra alkalmas legyen nem tűnik bulinak.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
RAM Colosseumba a Nostradamus előadásra van 2 jegy, 2017. január 19.-én 19 órai kezdettel. Barátomék nem tudnak elmenni, nekem meg egy februári előadásra van már jegyem.
6k a két darabért az irányár. Akit érdekel, Privátban jelezze.
Újpesten, Újbudán is átvehető.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
GabN73
addikt
Sima D?
Automata, vagy manuális?látom automata. Azért nem árt megnézetni azt is, mert drága móka tud lenni, hiába öreg konstrukció.
300-ért ajándék, ha 300-ból nagyon rendbe tudod rakni. Főleg, hogy faceliftes.A tényleg "kompromisszumok" nélküliek ~1 milla körül mennek, te is tudod.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Meg amit nem vallott be rola. 23 eves kocsit nem vennek. Milyen eloelete volt? Km ora mennyit mutat es mennyi a valos futott km?
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Spet
addikt
Reggelek.
Lehet torokgyuszi meglatogat hoszabb idore.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
tomcsi23
veterán
Reggelt!
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
CoolBoy323
nagyúr
Reggelt!
TV2 tények videó Zsoltisokszamek balesete
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Reggelt.
Live-Die-Respawn
-
-
zsolti72837
addikt
válasz CoolBoy323 #93735 üzenetére
Reggelt!
Még szép, hogy utána meggyulladt. Mikor lángban áll az egész. Főleg kanapé meg minden. De a cím elég megtévesztő. Mert nem tudtuk kidobni.
Amúgy Hír TV is adta elvileg.[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
Automata es padlonal nem valt vissza? Aludj ra meg kettot. De ami engem leginkabb zavar az a kuszob es a padlolemez, siman riziko faktor, hogy ha elkezdik megcsinalni kiderul, hogy egesz alja kuka. Vannak dolgok sajnos amit szemrevetelezeskor az ember nem vesz eszre, hiaba nezi. A kiepitetlen klima pedig egy plusz nyug. Az en Omega-mba anno "csak" egy tempomat volt beleepitve utolag, de azzal is kuzdottem mire jo lett sokig (valami bowdent ugy huztak at a tuzfalnal, hogy a a szellozteto vakuum csovet elnyiszatolta es onnan kezdodott az egesz, hogy nem jott levego.. persze a legvegen kiderult, hogy az utolagos tempomat karhoz volt koze).
De ezeltol eltekintve siman lehet egy jo auto, 50-50.
-
föccer
nagyúr
válasz zsolti72837 #93738 üzenetére
TV híradó, sok hitelességet nem kell tőlük várni.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz bandus #93743 üzenetére
Vagy 6000-es fordulat mellett tol még egy kövéret, vagy még nem vezetett automatát és mégsem annyira vaj az a váltó.
üdv, föccer
-
Magnum_
nagyúr
én nem tudom, milyen jogászok vannak az ország keleti felében, de úgy kiosztottam egy közjegyzőt, hogy fal adta a másikat neki, pedig elvileg azonos képzést végeztünk és a jogutódlás fogalom, az ugyanaz felénk is, mint feléjük, meg az alkalmazandó jogszabály is.
na de a lényeg, hogy igazam lett.I humbly and respectfully decline™
-
MurdR
veterán
Bandus: a 4sebességes merci automata váltónál van a pedál alatt egy gomba jeladó, és az nem megy. Nem az automataváltóhoz köthető a hiba.
Föcc
3000es szívódízel 6000-es fordulaton?[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
macilaci78
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #93747 üzenetére
nos, a Ptk.-t nem ismerte kellően és hibás végzést hozott.
I humbly and respectfully decline™
-
föccer
nagyúr
Én nem csodálkoznék, ha nem váltana vissza az automata. (nem figyeltem, hogy D)
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest