- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz hszilard666 #93298 üzenetére
Akkor öltözz étkészletbe
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
MrSealRD
veterán
válasz hszilard666 #93298 üzenetére
Ha lefogysz akkor egyszerűbb a történet...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Magnum_ #93296 üzenetére
Ja, felhasználta: rendeltetésszerűen.
Am jönnek ott is a meglepik, azt vágod/olvasod...? Bepisilő injektor, magas olajszint, füstölő motor, kukázott dpf kitudja hogyan átírt ecu-val... És akkor nem tudjuk a turbók milyen állapotban vannak (300k az új szett belőle ebayről) plusz a típusbetegség szívósor hiba mikor jön elő...
És egy 1 éves autót cserélt le erre. Nem látom a rációt benne. Ha ideiglenesen kell akkor vegyen egy Jettát jól tartja az értékét és van rá kereslet hamar elmegy ha jön a céges.
Ez oké unikum verda és imádnám én is (anno én in néztem Saab-okat csak szólok) de k. nehéz lesz egy már kvázi nem létező gyártó autóját eladni. Plusz nem rentábilis. Amit rákölt soha de soha nem kapja vissza. Kicsit sem... leginkább nagyon-nagyon nem.#nincsbennetarcsi
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz werszomjas #93306 üzenetére
Chrome uninstall majd ujra telepitese? Ha ez sem ok, kerdezz be Chrome topikba szerintem.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Ace owner #93307 üzenetére
Vett volna Subarut azt csak eladni nem lehet de legalább műszakilag nem c@r.
mod:
Szent: Nem vok bimmer fan de igen. Jobban járt volna. Ez olyan mint a TC rulettkerék. Megvette amit más nem merne.
Bár tegyük hozzá ők nagyon óvatosan vásárolnak ilyen téren és pontosan körbejárják mit is vegyenek.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
Nekem kéne előre. Ate a tuti, tudom, de a VAG-ban végülis nincs rossz írva a Zimmiről és szignifikánsan olcsóbb az Ate-tól.
azért kérdezem.De van egy Zsé terv is, de azért Tomcsi tarkón lőne
Starline lyuggatott és mart disk, 6k/db meg rendes betét mellé
Qru: a gyári (!!!!!) betétem Bosch. tegnap néztük.... csak mondom. Attól az Ate, de még a Zimmermann is csak jobb lehet.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
MrSealRD
veterán
válasz hszilard666 #93314 üzenetére
Én nem arra céloztam, hogy természetellenesen kövér vagy. Tudom, hogy nézel ki. Tavaly láttunk a veletech-en . Csak arra akartam rávilágítani, hogy sokkal nagyobb választékból tudnál meríteni, ha egy kicsit dolgoznál ezen a témán...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz hszilard666 #93318 üzenetére
Ne vedd magadra. Annyira idegen voltál ott mint bárki más. Csak azért ismertünk rád, mert előtte a fotóddal volt tele a topik... Amúgy sem vagyok egy ismerkedős típus...
-
Spet
addikt
válasz hszilard666 #93318 üzenetére
Hátha feldobja a napot, és még iphone-k is találhatóak néhol.
#thechive #n0mobilenet
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
föccer
nagyúr
Most értem haza. Hehe.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
pohár
félisten
válasz macilaci78 #93282 üzenetére
a Thomas Jeans is jó cucc, egy farmer 11k körül van teljes áron emlékeim szerint, van is valami outletjük a 8E megállója körül a Ferencieken (a Retro outlet mellett majdnem)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
mufi
senior tag
Sziasztok, a segitségetekre lenne szükségem. Tudnátok ajánlani egy normális hotelt? 2 fő részére mondjuk 250-300 eur 3 éjszakára. Ami fontos lenne, hogy legyen parkolója a hotelnek. Előre is köszönöm.
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
-
bandus
veterán
válasz föccer #93326 üzenetére
Nekem jol indult a het, kedden mar ket csajnal tartottam. Nem, nem randi de aztan szerda-csutortokre mar elfogyott a lenduletem es nem hivtam fel tobbet, pedig most vegig tudtam volna nyomni a hetet minden nap masikkal tudomtudom te nem ilyen vag meg igazabol engem sem tesz boldogga, de azert szomoruva sem
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
föccer
nagyúr
válasz bandus #93327 üzenetére
Not bad. De igazad van, én nem vagyok ilyen kisegér típus.
üdv,f öccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
mufi
senior tag
válasz werszomjas #93329 üzenetére
Az a gondom, hogy a bookingon sem reálisak a vélemények. Duna mentén gondoltam valahol, vagy az aréna pláza közelében...nézegetem a bookingot de gondoltam hátha valaki tudna valami értelmeset ajánlani...
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
föccer
nagyúr
válasz CoolBoy323 #93332 üzenetére
Nope.
üdv, föccer
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jó reggelt a népnek.
Live-Die-Respawn
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
tomcsi23
veterán
Reggelt!
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
föccer
nagyúr
7:30 kor lett volna a finokkel egy talalkozom baranya megyeben. Most kelek. Hmm
-
macilaci78
nagyúr
46/34 méretet hordok a Mustangból, Dockhouse-ból a 48-as lenne a kényelmes. A legtöbb áruházban már arra a mondatomra csóválják a fejüket, hogy magamra keresek nadrágot/inget/kabátot... Van, aki visszakérdezi a méretet, és utána csóválja a fejét. A Biatorbágyi Outletet 2 óra alatt végig tudom így járni: minden üzletben voltam, de csak ötben kell szétnéznem.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz bandus #93327 üzenetére
Nekem is volt már olyan, hogy nem tudtam fejben tartani, az adott héten melyik nap melyik csajjal vagyok, komolyan szervezni kellett, ne legyen átfedés és sértődés. Az sajna egy szomorú korszak volt, egy csaj csúnyán elintézett és megfogadtam, hogy a következő ötöt minden különösebb indok nélkül fogom kikosarazni. Szerencsére Párommal épp időben hozott össze a sors, ő volt a hatodik.
Saint_: úgy, ahogy a fénymásolást, ezt is ki lehet nőni, you know...
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Magnum_
nagyúr
nagyon durva csajozómasinák vagytok ti itten
I humbly and respectfully decline™
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #93341 üzenetére
Csak arra vigyázz, hogy a hetedik ne te magad légy
Saint: te kis ipari varógép
mufi: airbnb?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
bandus
veterán
válasz macilaci78 #93341 üzenetére
nem mondom, hogy nem cserélném el ezt bármikor egy tartós, boldog párkapcsolatra, de hát ez az amit erőltetni ugyebár nem lehet, szóval most ez van meg még hideg, kurvahideg is van
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz macilaci78 #93348 üzenetére
#napisz@r
-
DeFranco
nagyúr
kellene sűrített levegő, hol lehet kapni a legolcsóbban, ti honnan vesztek?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest