- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Apple iPhone 11 - népalma
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #55653 üzenetére
Legendát nem tudom, de
a Mentőakcióa Marsi nagyon jól sikerült film."You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #55656 üzenetére
Pedig valószínűleg a Marsival fogsz jobban járni. Én úgy gondoltam a megnézése előtt, hogy biztosan egy túlhájpolt film lesz, de beülve nem untam, nem hördültem fel, hogy "mi ez a hülyeség", nem is ritkán felnevettem (alapvetően jó humora van a filmnek, illetve a főkarakternek), plusz hihető és kicsit elgondolkodtató sztori, nagy logikai bakik nélkül -> utána tök jól elvitatkoztunk a csajommal, hogy mi hogyan döntöttünk volna a NASA-igazgató, illetve a legénység helyében. Az egyetlen gyenge pont szerintem a szinkron, de sajnos sehol nem láttuk, hogy adnák eredeti hanggal.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
CoolBoy323
nagyúr
Huha... Off, rottyyyyyy
-
MurdR
veterán
Reggelt... Irány a bánya...
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
gergobaby
aktív tag
Jó reggelt Budapest(iek)
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #55659 üzenetére
Befektetési*stál, vagy megfőtt a perkelt?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
kaszaking
tag
Sziasztok!
Van itt olyan aki segítségemre tud lenni holnap Fóton? Autónézés/vásárlás szempontjából kellene segítség -
GabN73
addikt
Pelikános akciók 1 személyre nem érvényesek?
Év elején mennék Rómába, egyedül, de duplázza az árat
-
Tim82
félisten
válasz Tele von Zsinór #55663 üzenetére
3D kizáró ok, mi amúgy másfél hete néztük meg.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
Ha érdekel valakit, holnap lesz a 30. Képregénybörze.
-
Magnum_
nagyúr
Olyan burritot keszitettem ebedre, hogy beszrnatok tole.
I humbly and respectfully decline™
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #55673 üzenetére
Lassan vége az ősznek, jövő héten lesz nyitva utoljára a kedvenc
hekkezőpisztrángozó helyem, és már 2 hete kifogyott náluk a csapolt Dreher bakEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
DeFranco
nagyúr
Ördög és pakol van éppen, és szembesültem kb. 2 szatyor szilícium alapú majdjóleszmégvalamirével. Cd író, hálókártya, s3 videokártya, 3 centis venti, sdram, celeron proci, stb. szokásos best of asztalfiók.
A lényeg annyi, hogy ezek küszöbön kívül kerüljenek mert nem férek tőlük, és 10 éve tologatom őket innen oda onnan ide. Kidobni elveimmel ellentétes lenne, pénzt nyilván max. kilósan ér az aranyásóknak.
Mit lehet ezzel kezdeni? Hirdetni mérsékelten van humorom, fotózgatni upolgatni, stb. és ingyen sincs ezeknek már keletje kb.
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #55678 üzenetére
Dobj be róla listát a K6-III retró topikba, hangsúlyozva, hogy ingyen vihető (tehát nem minősül hirdetésnek).
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mercutio_ #55686 üzenetére
Dunakeszi hetvegen 10perc tolem autoval. Decathlont szoktam neha-neha meglatogatni
Tim: A gyilkos trefa c. Kiadvanyt meg is vennem :-)
Sracok! 1db pici bilincsre [link] lenne szuksegem. Tenyleg kicsi kell. Kb 1.5cm atmerovel. Van valakinek elfekvoben? Vagy venni 1db-ot hol tudok?
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
MrSealRD
veterán
Ismertek olyan boltot ahol "kisméretű" tálalóbográcsot lehet kapni. (13. kerület preferált, de szomszédos kerület is jó lehet)
Műbőr cipőt mivel szoktatok ápolni. Google-el már barátkoztam, de meredek dolgokat olvasni.
A decimann-ban árult általános impregnáló megbukott a teszten, szóval az tuti nem jó. Az eddigi legesélyesebb amit találtam az a KIWI márkájú cipőkrém...de anyagában az sem volt meggyőző. Szilikon tartalmú spray-t olvastam még. De ilyet sehol nem találtam. Tipp?Köszi.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
werszomjas
addikt
Holnap
Pest - Sopron - Pest
Jövök-megyek, kisebb csomagok szállításában tudok segíteni, ha akarok.
üdv
-
MrSealRD
veterán
Húha...Hát ezzel még nem próbáltam. Jó sok féle van ahogy nézem. A kémiai összetétel miatt jobb lenne kifejezetten cipőre ajánlott. Te használtad már ilyesmire?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Tim82
félisten
válasz MrSealRD #55691 üzenetére
Szilikon tartalmú sprayt kb. bármelyik OBI, Praktiker stb. árul pár száz forintért. Cipőre még nem használtam, de olyan fura dolgokra, mint fejhallgató recsegő műanyag pántjának-ízületeinek befújására igen.
-
MrSealRD
veterán
Köszi. Akkor kipróbálok egy ilyen spray-t.
-
MrSealRD
veterán
(#55698) Saint_ : Na pont ott nem néztem meg...fenébe. Pedig csütörtökön jött a rendelés, az el tudta volna hozni. Na majd legközelebb...
(#55699) Melack: Bevéstem. Ha találunk 2 szép kis bográcsot, akkor karácsonykor ebből esszük a halászlét.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest