- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
krizmo_
addikt
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #34453 üzenetére
Én szótam'! Itt van neked truelova meg egy új hobbi
ori: normálisan nézel ki, vedd fel Saint_-ot stylistnak, aztán kezdhetsz csajozni.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tényleg, Isten segítsen rá!
To all: Ma kijótékonykodtam magam. Tecsóban van tartós élelmiszer gyűjtés a rászorulóknak. Nővérem megkért hogy vigyem el vásárolni, és amikor beléptünk egy srác adott valami szórólapot hogy lehet ilyet. Én eredetileg nem akartam semmit venni , de a végén csak 4 számjegyű összegért vettem konzervet, cukort, lisztet, és olajat. Szomorúan láttam, hogy a kislány akinél le lehetett adni a cuccot, zavarában azt sem tudta hogy tegezzen vagy magázzon...nem volt túl sok összegyűjteni valója, sajnos.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Mercutio_
félisten
Döglődik a HA?
Lejár pár apróm, fel akartam újra adni, erre "A funkció a Prohardver szervereinek kommunikációs hibája miatt átmenetileg nem elérhető!"
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Ace owner
addikt
Srácok nagyjából 58k-ig milyen telefont ajánlanátok használtan? Van pár lehetséges jelölt, most egy S4-el szemezek. G2-re vagy Moto X-re vágyok leginkább, de az már túl sokba kerülne. HTC One m7 kamera hibájától meg félek.
További jelöltjeim:
Moto G: leginkább 1st gen
Galaxy S3: ez olcsóbb alternatíva
Nexus 4: erre legalább van normális lollipop
LG G Flex kijelzőt kell cserélni ezt karácsony körül meg is csináltatnám valószínű. Amióta kijött nagyon tetszik ez a telefon, még nem néztem utána mi a helyzet vele.Kínai telefont most valahogy nem szeretnék, tudom Xiaomik nagyon jók, Lenovonak is vannak jó telefonjai ebben az ársávban.
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
válasz Magnum_ #34472 üzenetére
[link] Ez a legtöbb amit bír az ingerküszöböm jelenleg, így lett 58k a limit
Mondjuk ez jobban megérné.
Valakinek nem kell egy szett ajtókárpit Golf 2-be? Pont 8k-ért hirdetem és annyi a különbség is a kettő között#34475) bitpork: Téli kerék már beszerzés alatt, még decemberben megyek Wolf úrhoz szervízre, ő rá is gondolok ne félj. Plusz ha visszakapom a telefonom a szervízből azt el is adom azzal a lendülettel, plusz a táblagépet is..
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
-
Tim82
félisten
válasz Ace owner #34471 üzenetére
S3-ból én csak az LTE változatot venném meg, ha már szóba került. Viszont kamera szempontjából asszem, mindent ver, a Moto G és a Nexus 4 sem egy nagy eresztés ilyen téren.
Moto G-re is lesz Lollipop.
LG G Flex szerintem tök jó, a tavalyi Veletech-en fogtam a kezemben. Csak az a méret... Mondjuk azt a kijelzőhibát illett volna magától meggyógyítania magának.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #34483 üzenetére
Na jó, jó. De nem tudjuk mit csinál a kezével...szájával... Vagy te mit csinálsz?!
Oké. Befejeztem.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MurdR
veterán
Csodaszép vasárnap reggelt kívánok minden kedves fórumtársamnak. (bibibí én holnap nem dolgozooook )
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
-
Earl_Muttley
őstag
Reggelt
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
-
föccer
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Milyen monitort vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest