- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Szombaton napközben átutazóban leszek Budapesten. De egy hardvert át kellene vennem. Kérdésem hogy szombaton kell parkolási díjat fizetni? Vagy kerülete válogatja? Van erre valami általános szabály?[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
76 bejegyzés a telefon naplójában. 30 bejövő levél. 3 megbeszélés az ország 3 különböző pontján.
Meleg van.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
Spet
addikt
Kis szombatot mindenkinek.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
embe
nagyúr
válasz CoolBoy323 #103758 üzenetére
Köszi a szíves fogadtatást!
Nem tudom lesz-e belőle valami. Attól függ a Balcsitól mikor indulunk. Vannak más programok is, most folyik a családi egyeztetés. -
Melack
veterán
A Panasonic DMC-FZ8 12.000 Ft akkukkal, táskával.
Női konzolos kosár kerékpárra előre, fekete alapon fehér virág mintákkal 5.000 Ft - feleségemnek nem jött be.
Canon MP190 - 1000 Ft, nálunk tényleg csak áll és fogja a port.#napiapro
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
fant0mi
őstag
válasz werszomjas #103761 üzenetére
Csak az elektromoshoz kell venni hosszabbitot.
-
Petyyyyy
addikt
Ave urak!
Locsolótömlő csatlakozót szeretnék venni [hint], XI-ben hol kell keresnem?
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
hszilard666
veterán
Annyira meleg van hogy a videokártyám nem tarta a tuningolt órajelet
Megvolt a raguleves egy foodie nevű bisztróban a corvin mellett.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Magnum_
nagyúr
Xiaomi 4X-hez keresek holnapi atvetellel tokot es foliat!
Tipp?I humbly and respectfully decline™
-
MrSealRD
veterán
Rendes hirdetés később...addig is:
- CPU: Intel Xeon W3503 -> 2000Ft
- RAM: 4x1GB Hynix 1Rx8 PC3-8500E ECC!! -> 4000Ft a 4 darab együtt.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Magnum_
nagyúr
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Eladó a videokártyám. Hibátlan, dobozos GTX 780Ti GHZ edition windforce. ! Totyik ár, 62K.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
DeFranco
nagyúr
válasz hszilard666 #103774 üzenetére
-
Magnum_
nagyúr
mindenkitől elnézést kérek, hogy ajánlottam a Casa Mia-t.
erősen jó kezdése volt, tényleg jó volt a kiszolgálás és az étek.legutóbb nem viszonozták a köszönösünk (négyen ültünk be), közszereplő vv józsi jött kiszolgálni, aki rátámaszkodott az asztalra kétkézzel anyám és apám között, hogy mit szeretnénk, majd amiket szerettünk volna, 45perc után hozták (eddig 5-10p volt, más nem volt rajtunk kívül).
Az étekkel nem volt gond, jött a számla, rajta a 10% service fee, józsi fizettet, adom a huszast, visszakérdez, mennyiből parancsolok visszakérni? WTF???? mennyit szabad visszaadnom? ott a szervizdíj? igen. akkor 20k minusz a számla összege szervizdíjjal növelve.viszlát.
jó olasz étterem? bárhova elautózom egy normál spagettiért és pizzáért..I humbly and respectfully decline™
-
Spet
addikt
válasz hszilard666 #103778 üzenetére
VV Jocika befeszít neked biztos plusz jattért
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Earl_Muttley
őstag
Egy jo Volvo V70ert elkiserlek noi parokaban Sved az is mint az ikea.
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
sketchifun
senior tag
válasz Earl_Muttley #103780 üzenetére
"Electrolux hűtőjük volt. Svéd hideg van benne. Mennyivel másabb.."
Fábri.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Petyyyyy
addikt
válasz Magnum_ #103777 üzenetére
Komolyan elszomorított a három héttel ezelőtti látkép.
Guglin néztem az értékeléseket, de szinte egyetlen olyan étterem sem volt, ahol ne lett volna rossz értékelés/rossz napja a személyzetnek.Csütörtökön irány Erdőbénye. Csak remélni tudom, hogy a jó ital mellé jó étel is akad majd.
Ha pedig jót akarsz pizzulni, tudod hova kell menned. #elefántosSzemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
hszilard666
veterán
Kibaszott büszke vagyok magamra. Nem vettem meg egy 300K-s videókártyát. Kezdek felnőni.
#szililájfKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
föccer
nagyúr
válasz hszilard666 #103783 üzenetére
Inkább böngészted helyette a rosszlányokat.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
faszba, hogy minden tele van trónok harca spoilerrel. Érezhetően fontos momentumtól fő hírfolyamba betett kéepkke, nagybetűvel írva a lényegek. Kapjákmárbe.
üdv, föccer
-
gzbotii
nagyúr
válasz Magnum_ #103777 üzenetére
Rosticceria illetve Pizzeria D'autore.
Mindekettőt volt főnököm és barátom viszi, garantáltan nem fogsz csalódni benne + garantált, eredeti olasz ízek és minőség
Van direkt repülőjárat odaAmúgy, mikor költözöl?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
föccer
nagyúr
válasz DeFranco #103789 üzenetére
Nem tudom, mert igyekszem nem felfogni, hogy mi van rajtuk.
-
Magnum_
nagyúr
válasz Petyyyyy #103782 üzenetére
Nezd, az elefantos annyira alap, mint az, hogy kek az eg.
Volt is azert lehetosegem sokszor enni ott, hianyzik is, de csak ez Pecsrol.
Ugye megfogadtam, hogy 5 evig nem kivanok menni 2 kivetellel, es abbol meg csak ~1ev telt le.Gzbotii: ~okt.kozepe csak... addig meg itt esz a fene
I humbly and respectfully decline™
-
macilaci78
nagyúr
Van egy-két VV, BB fizetős csaj, ha nincs más ötleted.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
hszilard666
veterán
válasz macilaci78 #103796 üzenetére
Nem is rossz ötlet!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest