Hirdetés

Aktív témák

  • azigazforest

    csendes tag

    válasz akarat #2992 üzenetére

    A cégből való kiábrándultság mindenkinél elsősorban érzelmi és el is fogadom.

    A termékből való kiábrándultságra azt mondom, bárki mondhatja ezt, aki tud jobbat. Ha tud jobbat, akkor pedig kérem, hogy azt a jobb megtakarítások képzésére alkalmas pénzügyi terméket vigye el egy másik emberhez aki szintén ki van ábrándulva a termékből és magyarázza el neki alaposan, valamint győződjön meg arról, hogy az a másik érti hogy miért jobb az alternatívaként ajánlott termék, és igazoltassa vissza, hogy a másik az új terméket megfelelően fogja tudni kezelni, valamint az élethelyzetéhez tényleg ez illik jobban. Ekkor lehet nyugodt, hogy valóban jót tett vele és e sikerére alapozva már megkritizálhat egy tanácsadót.

    Ennyi a feladata csupán egy tanácsadónak. Aki ezt nem tudja megcsinálni, kollégáimat (tanácsadókat) és a cégem működését (MLM) ne kritizálja.

    Előre bocs, nem akartam ellenségeskedni, de annyira konzekvensen tűnsz MLM gyűlölőnek, hogy feltételezem ha tapasztaltad is az MBI rendszerét, nem érted a lényegét, vagy nem tudod jól alkalmazni. Bármelyik a problémád, nem megalapozottak az érveid (egyenlőre). De remélem ha tényekre alapozva folyik a diskurzus, több valós körülmény kerül felszínre és tisztább lesz a kép. Neked, hogy mi miért van, nekem pedig hogy mi lenne jó neked.
    :K

Aktív témák