Hirdetés

Aktív témák

  • Skyhigh

    senior tag

    válasz azigazforest #1600 üzenetére

    Azért kíváncs vagyok, hogy mikor nyitod ki a szemed?
    Legbelül tuti, hogy tudod, hogy amiket leirogatnak negatívumok azok igen nagy részben igazak.
    Lehet, hogy az a feladatod, hogy teljels vállszélességgel a cég mellet foglalj állást, ezt nem is firtatom, de hogy ennyi hozzászólás nem gondolkoztat el az szomorú!

    Én egy másmilyen de hasonlóan kizsákmányoló cégnél voltam (IT oktatás felsőfokon no meg OKJ vizsga) Ahol egy vagyonért lehetett beiratkozni tanulni, aztán az oktatók feladata az volt hogy rávegyék a hallgatót vállaljon még 1 vagy 2 évet, hogy marad és képzi magát!
    Az első 2 évben őszintén hittem ez jó a hallgatónak, aki meg beiratkozik és nem jár és bukta a pénzét az a saját butasága miatt volt!
    A 3. évben elgondolkoztató lett amikor a tanárok fizetését megemelték ha sök hallgatót iratnak vissza új képzésre.
    A 4. évben bevezették, hogy az olyan tanárnak akinek nincs továbbtanulója csoportonként egy annak komolyan csökkentik a bérét, sőt ha egyáltalán nincs akkor ki is rugják!
    Azt nem is mondva, hogy egy OKJ vizsga max 30K a teljes képzés meg 500K-volt.

    Ebből az a lényeg, hogy több évig azt hittem jót teszek a megfelelő cégnél dolgozok és azoknak akik velem dolgoznak azoknak is jó. Aztán rájöttem hogy nem csak a munkatársakat szivetják, de a "befektetőket" hallgatókat is hiszen ezt a képzést ~100K-ból lehet kihozni vizsgával!

    A világon 3 féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem...

Aktív témák