Hirdetés

Aktív témák

  • S80_f_index

    csendes tag

    válasz azigazforest #1600 üzenetére

    "Milyen info érdekel a cégről? Egyetértesz abban, hogy eddig kizárólag infót adtál a cégről, mellesleg nem is igazán hihető irányított sorsolásokról, felelőtlenül ingerlő fajelméletről, nem létező agymosásról és manipulált robotokról. A négy részes "Terminátor Trilógia", a "Mátrix" sorozat, az "Orion Űrhajó" és az "Idegenek a Földön" motívumai. Plágiumper az tuti, de ki kit fog perelni? :U ."

    Technikai tus :C

    Mellesleg azért meg tudom érteni dragonair indulatait. Nekem is volt nem egy olyan ismeretségem, amit annak okán számoltam fel, hogy az illetőt túlságosan is felszippantotta valamilyen MLM, és tényleg eléggé agymosottá vált.

    (igen, nem vagyok MLM-párti, de nem ítélem el azokat, akik MLM-mel foglalkoznak, egészen addig, míg nem hagyják figyelmen kívül az egyértelmű és határozott elutasításomat.)

    Ifjúkoromban, suli mellett dolgoztam mekiben, onnét ismertem két srácot (5, ill 7 évvel idősebbek, mint én). Az egyikkel együtt jártam egy kis ideig, aztán mindkettővel eléggé jó, haveri viszonyt ápoltunk.
    Mikor eljöttem a mekiből, megszűnt a kapcsolat mindkettővel.

    Aztán 2004-ben az egyikük megtalált. Bnet ügynök volt és mindenképpen be akart szervezni, pláne, miután megtudta, hogy a suli mellett egy bankban dolgozom. Nem mondom, hogy egyből antipatikus lett volna az egész tevékenység, de nem lett volna rá időm, másfelől pedig abszolút nem vagyok ügyes értékesítő, és nem is éreztem rá semmilyen motivációt, hogy azzá váljak. Mindenesetre a srác nem akart belenyugodni, hónapokig járt a nyakamra, rengeteget vitatkoztunk, aztán már veszekedtünk is. :(
    Végül sikerült annyira összeveszni, hogy 2007-ig nem is beszéltünk egymással. Ő eljött, a cégtől nemsokkal azután, hogy megszakítottam vele a kapcsolatot, azóta szerencsére megtalálta a helyét, teljesen mással foglalkozik, és abban nagyon jól helytáll. A haveri viszonyt is sikeresen visszaállottuk.

    2006 nyarán a másikuk került elő, iwiw-en talált meg. Mondanom sem kell, ő is egyből beindult, mikor kiderült, hogy bankban dolgozom (akkor már egy másiknál). Mindenáron be akart szervezni ő is, és nem is lett volna rossz időpont elkezdenem, ha tényleg látok benne valami fantáziát, hiszen ekkor a kamatadó pánik miatt nagyon sokan menekítették UL-be a pénzüket...
    Ő kisebb nagyobb szünetekkel másfél éven keresztül próbálkozott, néha már szinte zaklatásszerűen. A végén el is durrant az agyam, mikor eljöttem a banktól és a jelenlegi munkahelyemre jöttem dolgozni, még telefonszámot cseréltem, hogy ne akadjon a nyomora (mondjuk iwiw-en még ostromolt egy ideig, amíg le nem tiltottam, ahol csak lehet)
    Nemrég futottunk össze, most a Palládiumnál van. Konszolidáltabbnak tűnt, neki gondolom bejött a dolog. Vele viszont se bennem, se szerinte benne fel sem merült, hogy újra haverok legyünk.

    Boccs az önéletrajzi regényért, csak dragonair5 posztja visszaemlékeztetett a történtekre, és meg kell, hogy mondjam, a mai napig összeszorul a gyomrom, ha dragonair5-höz hasonló ügyféllel találkozom :(

    Svenska80

Aktív témák