Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz CharlieDrop #58698 üzenetére

    Ja, az biztos h még sokat nem használták és emiatt újszerű, mert marha kevés benne a km, de ez így átverés 12,49millióért, előbb vennék töretlent, ami eleve nem amerikai típus és 100ezer km körül van 10,7misiért.
    Erre így ebben a formában én max 8 misit adnék, DE még akkor is ódzkodnék kicsit tőle, mert eladni ugyan úgy nehéz lesz később, ill. kérdéses h mennyire sérültek a biztonságot szolgáló elemek egy újabb baleset bekövetkezése esetén, márpedig számomra ez kritikus.

    Az 5GT-mnél is jelzett a carvertical 2 sérülést:
    egyszer sztem hátulról belementek és így belekoccant az előtte levőbe
    egyszer pedig szimplán nekimentek az első lökhárítóval vminek
    DE ezek ilyen minimális ütközések lehettek mert még carvertical sem dobott óriási összegeket és csak lökhárítókat kellett cserélni, azok felfogtak mindent, fő elem 1000% h nem sérült :) így nyugodtan vásároltam meg.

    Ismerek olyat, akinek fél éves volt a kocsija, oldalról elkapott egy őzikét, így az autó egész jobb oldalát első keréktől a hátsó ajtóig javítani/cserélni kellett.
    A baleset után márkaszervíz, ott kijött a szerelő mondta h fel se vetessék a kocsit, maszekba megcsinálja. 2 hónap múlva kész volt a kocsi, nem tudom rétegvastagságmérő miket dobálhat, de hogy nincs nyoma carverticalon meg sehol, az is biztos :U

    Amire ki akartam ezzel lyukadni, hogy úgymond vannak olyan balesetek, amikor a biztosítónak nem kell fizetnie senkinek, és még hivatalos szervízbe sem kerül a kocsi, akkor annak biztosan nem lesz nyoma :U
    Ez minden olyan esetre igaz lehet, ahol nem 2 jármű ütközik, szóval ja, ez a carvertical sem tökéletes, a jármű szolgáltatási platformot meg hagyjuk is: külföldről jöttem, hibáim száma nulla, km-em annyi amennyire vki állította kategória :DDD

    Na ezért kell állapotot venni, csak el kell jutni odáig h tényleg tudjuk miken mehetett át az autó és h ahhoz képest tényleg oké-e az ár :) Hát nem egyszerű!

Új hozzászólás Aktív témák