Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dragonfx

    veterán

    válasz Tomics #13654 üzenetére

    a km miatt linkeltem be őket. ;) :Y
    igen ezzel tisztában vagyok régóta.ez van.ennyire futja ebben az országban a jelenlegi keresetemből.
    hát nem.ez így van.itt nem német(bmw hazai) viszonyok vannak.alapból autot nem érdemes venni.csak angyrészt hitelre veszik az emberek ott alapból lehuzzák sokkal.nézem vadiuj értelmes technikával kinézettel erővel rendelkező kocsik is 8-9et elesznek.kivéve ha dízel.

    a mondeo.t és a super.t veri a 3as a bmw. az accordot mega passatot tán az ára miatt nem.
    Hát ez az örült környezttudatosság miatt faragják mindenhola dolgokat.

    bmw001>>utoljára tavaly előtt nyáron akkor 185 volt.mint írtam 1x volt 200 is.ergo tuti a tengely kopottsága miatt nem löki ki addig.ez ugy néz ki most megoldodik.ennyivel még tartozok neki 8év tulajdonlás után.adok egy esély a tengelycserének.ha ez után se lesz jobb, erősebb.akkor mennie kell.pláne tekintve a benyaár emelkedést.vagy max télen lerakom.ennyi. ;) .99%osan.tényleg nem bmw.t kéne ez az igazság.de én ezt szeretem más nem kell.max veszek 300é egy másikat amit megint elhajtogatok valameddig.felmerült az e30 is csak a szervohiány miatt kiesik.és akkor még itt van az is én nem is megyek vele folyamatosna napi szinten...áhhh ahhoz nagyn brutál sok pénz kéne.durva hogy a gyakorlati átlagot ismerösi körben megkeresme mégsem tok egy 17 éves autot fenntartani.
    a benyaárát ja az államnak kéne belimitálnia.vagyis kellett volna amikor elkezdett angyon megugrani.olyan 280 környékén.

    [ Szerkesztve ]

    "Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

Új hozzászólás Aktív témák