Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SpeedR

    őstag

    válasz MPowerPH #10265 üzenetére

    Megnéztem az extralistát és meg is álltam a fűthető elektromos bőrülések, a tempomat és a széria 17" alufelni után. Ezeken kívül is még van millió apró dolog, ami a BMW-nél feláras a Mondeo felszereltségében pedig benne van. Mellesleg a Ford alapára nem annyi amennyit írtál, hanem 9,041 milla.(a 2.2tdci motorral) Szerintem vegytisztán megállapítható a BMW presztízs-felára, amit a nem kézzel fogható dolgokért cserébe kérnek el.A Ford pedig egyszerűen nem teheti meg, hogy annyiért áruljon azonos tudású Mondeot, mert akkor a kutya nem venné meg, mert kifinomultságban köze nincs egy BMW-hez, sokkal komerszebb. Ettől persze még a Mondeo is lehet jó autó, de a "jó autóság" és a "presztízsautóság" fogalmat el kell tudni választani egymástól.
    Egy Rolls sem azért presztízsautó, mert soha nem romlik el. Sőt még az is valószínű, hogy egy Passat jobban fekszi az utat a kanyargós szerpentinen.
    Egyébként szerintem félreértettél, én egyáltalán nem örülök annak, hogy a BMW presztízsautó. Sokkal jobb lenne, ha nem lenne az és olcsóbbak lennének ugyanilyen technikai színvonalon. (de ez sajnos soha nem fog bekövetkezni, mert a piaci farkastörvények szerint a jobb mindig drágább)

Új hozzászólás Aktív témák