Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MiklosSaS

    nagyúr

    Elmondom a mai tortenetet miert huztam fel magam:

    - adva van egy varos, este 20.30, pizza hut mint helyszin. Az otthontol kb 170 km-re, felmerul az otlet hogy inkabb aludjunk valami hotelbe mert mar keso van. Persze hogy en voltam az egyetlen aki nem szeretett volna hotelbe aludni mivel kemeny 200 font let volna a minimum. Ezert hatalmas csetepate alakult ki az asszony es en koztem, mivel en voltam az egyetlen aki sajnalta a penzt. Az mas teszta hogy 5 felnot + 3 gyerek-ert kiadtam 265 fontot a szobaert es a reggeliert. Pedig csak 2-2 es fel ora lett volna kocsival az ut hazaig.

    Ma a masodik felvonas, az osszes etterem kozul a legdragabbat talaltak meg (egy indiai xart) es amikor hangoztattam hogy nem kene enyire a penzt dobalni megint en voltam a "fosveny bunko", kiadtam egy xar csipos kajert 155 fontott. Tehat szoba+reggeli+ebed = 420 font.

    Persze hogy jo nagy cirkusz hogy egyszer jonnek a hozzand akkor is fosvenykedek, de konyorgom :

    - januarban elkuldtunk a huganak 500 fontot mert bajban voltak, persz nem kell visszaadjak
    - februarban itt volt anyosom 2 hetig. Repulojegy, repteri fuvar, zsebbpenz = kb 500 font
    - marciusban kuldtem a huganak megint 250 fontot mert koltozes volt es kellet nekik a penz
    - aprilisban itt volt aposom, repulojegy, repteri fuvar, koltopenz + ajandek telefon = kb 450 font
    - majus, gorogorszagi nyaralas almalmabol atleptunk hozzajuk 1 napra (Romaniaba) ott hagytunk akkor 350 fontnak megfelelo roman lejt.
    - majus vegen elkuldtem 300 fontot aposomnak mert baj van a verdajaval, en nem volt eleg penze a javitasra.
    - juniusban 385 fontosd laptop anyosnak mivel szulletesnapja alkalmabol
    - juliusban 140 fontos samsung galaxy tab2 7 colos tablagep ajandek a huga ferjenek, szulinap.
    - augusztus 220 font aposnak mert valami xart szeretne megcsinalni a hazon
    - augusztus: 1 repulojegy Romaniabol franciaorszagba (oda-vissza) anyosnak, 1 csaladi komp jegy (anyos, huga, huga ferje+2 hulyegyerek) oda-vissza, franciabol angliaba.= 250 font
    - augusztus, amit szem szam megkivan, uzemanyag, ruhanemu, vidampark, kulonbozo ostoba es idiota jatekok a hulyegyerekeknek = durvan 650 font.
    - ugyancsak augusztus, a tegnapi+mai nap = 420 font + uzemanyag = 500 font, es meg itt ulnek a nyakamon 4 teljes napot !

    Osszesen: 4495 font es meg az evnek nincs vege. Mar jelezte aposom hogy oktoberben eljonne o is latogatoba vagy 1-2 hetre !!! Es meg en vagyok a mocsok fosveny, aki sajnalja a penzt a csaladtol. Nagyon ritkan szorultam a segitsegukre, azt is tobbszorosen meghalaltam.

    Es azt hozza sem teszem hogy amikor itt vannak akkor olyan mintha a hotelba lenenek, semmire a kezuket ra nem teszik. Mikor mi megyunk hozzajuk meg ossze sem porszivoznak, meg amikor vasarolni megyunk majdnem mindig a felet mi fizessuk !

    Tehat csak en vagyok a xar alak ! Jol be fogok rugni ma este, es irany a cirkusz... baxna m,eg az ilyen embereket !!!

    ~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

Új hozzászólás Aktív témák