Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

válasz Alister71 #5272 üzenetére

DX 4-120 volt az első AMD gépem, sőt, az első PC-m is... alőtte csak 286 volt, meg alkatrészek... :)

És igen, a 9600 pro volt az első komoly!!! VGA-m. ~32k volt akkor, kb. 65k-t kerestem, csajommal mentem megvenni, igazi ünnep volt. Sokáig szolgált az a kari, jöttek a PCIe cuccok, kihúztam, amíg lehetett...

Nah, minden szép és jó... lenne. Megvettem nemrég a Dead Islandot steamen. Előző deszkán el sem indult, instant BSoD a film után, játék indításakor... fain. Írták, h nyűgös, meg miket kellene, de nem érdekelt. Deszkacsere megvolt, stb. Eszembe jutott ma, h próbálom kicsit...

Indul. Sz@rrá fűti a gépet, mintha "prájmolnék". Egy idő után néha dob egy BSoD-t, pedig fújatom... Túl fényes, túl színes, de amúgy jó játék. Másnál is ilyen ahogy keresgéltem, szal. eléggé félkészen kidobták. Még hegesztek rajta, hátha javul, de addig Good hunting STALKER... :)

[ Szerkesztve ]

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html

Új hozzászólás Aktív témák