- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #47453 üzenetére
Ugyes fiu!
@BukfencLaci: a 660M ezek szerint eleg sovany...
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
törölt tag
válasz norbert1998 #47455 üzenetére
Az 2db dupla DVD-n érkezett, és csak 1-et kellett feltelepíteni.
(#47454) miklosss2012 nézz videókat,milyen konfigokon hogyan megy. Nem high-ra vágyom, csak alap-közepes szintre.
-
norbert1998
nagyúr
válasz #81556480 #47456 üzenetére
Kicsit túloztam persze
De AC3-nál is szar volt(csak azzal játszottam kb xbox-on, azt is a hétvégén), azt mondja a játék, rakjam be a másik lemezt, hogy játszassak? Miért? Bakker, adtak a Heritage Edition-höz 6 lemezt minimum, azok egy BD-re mind ráfértek volna, de nem, xbox-ba nem kell BD.... Most meg kb csak a nagykonzolok viszik a BD piacot -
törölt tag
válasz norbert1998 #47457 üzenetére
nekem az Ac4- van meg boxra, de online vettem, így az se kér lemezt
-
CJ4567
nagyúr
No Sana No Life
-
MrM94
addikt
Az asszony máááá örül előre.
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
mackosajt
addikt
Tudjál róla, mióta beírtam a topikba a képpel az mappa áthelyezős megoldást, pár ember írt, hogy segítsek.
Há bammeg... topikba is ugyanazt írtam le.
Mindegy, akinek tudok, leírom ismét. priviben.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MrM94
addikt
válasz mackosajt #47461 üzenetére
Én bevallom,neked őszintén,hogy az ilyen windowsos magyar kifejezésekkel nem vagyok tisztában.Nem is tudtam hogy létezik ilyen.Ha gondolod csinálok neked pár képet amit beszúrhatsz esetleg azoknak akiknek angol windowsukvan és úgy mindenkinek könyebb.
Te mindig csak a képeket illeszted be.
Ha segít vlamit akkor szivesen megcsinálom(#47462) norbert1998 ígyt indult a letöltés. láthatod hogy az elő pillanatban ahogy tudtam nyomtam printet amúgy változo van mikor 6 megával szedek van mikor lecsökken 1 mega alá.
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
Na végre eljutottunk odáig, hogy a GTA V képes mind a 8 magot / szálat kezelni. Iszonyat jó játék, csak sajnos a 7770 igen kevés hozzá.
-
mackosajt
addikt
Nem kell, most csend lett, hogy beírtam.
Ezzel a hozzászólásommal 1-el több a blog/lokál hozzászólásaim száma, mint a regisztrációtól eltelt napjaim.
Még 7 nagy hozzászólás, és ph addikt leszek...
én... atyaég
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
DR|FTK|NG
veterán
Mit jelent az, hogy süket? Azt, hogy egyáltalán nem hall, vagy azt, hogy alig hall?
(szerintem az első) -
MrM94
addikt
-
CJ4567
nagyúr
-
DR|FTK|NG
veterán
-
CJ4567
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
AC: Rogue-ban az Abstergo épületében feloldott hanganyagok háttérképe egy-egy elmosott magazin(szerűség) egy asztalon. Az egyiken a Far Cry 3 borítója volt
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #47404 üzenetére
Inkább az a vicc ,hogy itt OC nélkül van a GTA 5-be FX 8350 + GTX 970 60 fps és semmi baj nincs vele [link] Arról nem is beszélve ,hogy ugye felvvétel is ment közbe szóval azért hagyjuk már azt a listát.. megnézném Én azt az i3-t ami kihajt egy GTX 970 GTA 5 FULL HD ULTRA-n 60 FPS-sel meg még felvételt is veszel vele fel.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
mackosajt
addikt
no... elmegy a rockstar a faxomba...
még 15 giga van hátra, meg a peccs az 5 gigával.
-
MrM94
addikt
válasz mackosajt #47484 üzenetére
neked annyi van hátra...... nekem 17 van meg..
(#47483) Whysperer
Miért nehéz elhinni hogy néhol egy i3 is tud gyorsabb lenni mint egy efiksz?
Nemtudom miért haragszol ennyire intelékre..[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
Ezért mert kb. így tudom elképzelni. Mert nem értem ,hogy akkor miért nem azt írják a system req-hez ,hogy i3 vagy frx 8350 4 ghz. Nem hanem azt írják
Ajánlott gépigény: CPU: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
akkor mér tnem azt írják ,hogy ajánlott gépigány i3 / FX 8350
"Ehhez már Ivy Bridge-es Core i5-3470 kell, és nem árt egy AMD FX-8350 sem (bár tapasztalataink szerint, ha ez csak FX-8320, az sem lesz akkora probléma)."
Minden egyes tesztben ezt írják és nem azt ,hogy i3 vagy fx 8320/50 és az.
2 hónap múlva válaszolok a kérdésedre és arra is ,hogy mért két hónap múlva
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Shokkolo
addikt
válasz hszilard666 #47486 üzenetére
jó nektek, most értem haza, és lecsúsztam az akciós árról
nem lesz meg egy darabig"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MrM94
addikt
válasz Whysperer #47487 üzenetére
Nem mindegy mit írnak oda?
Te tényleg azthitted hogy amit odaírnak az mindig párban van?
Meghát őszintén,te nézed a gépigényt?
Neharagudj de én olyan kaliberü géppel mint a tied sohasem néztem...Soha nem volt olyan hogy valami ne fusson..[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
1: ne haragudj, ha mertem Másnak a linkjére reagálni ígérem soha nem fogom többet.
2: mint aki hasonló területen dolgozik igen is nézem ezeket mert fontos tudnom,hogy alakulnak ezek a dolgok
3: ha érdekel miért akkor majd válaszolok de 2 hónapig még biztos nem tudok. nyíltan mondani bármit is.
Shokkolo [link] ez sem működik?
[ Szerkesztve ]
-
DiszNóÓl
senior tag
Én játszottam a gétéával bő egy órát... Bár a telepítés+az 5giga letöltése 4 óra volt...
40+fps-em van high-very high között 1600*1200-ben.HATER
-
MiklosSaS
nagyúr
Mi ez a GTA orulet? Most mindenki GTA-zni fog? Azert sem veszem meg!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
otto14
őstag
Már csak 2 nap [link]
asd
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest